.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 108 от общо 108
    Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Винаги съм си мислила ,че ще стана добра режисиорка и сценаристка и този форум ще да е моето вдъхновение ))
    по темата... Аз май няма какво да изливам само стискам палци всичко да се получи пък ако всичко стане ще си изливам и съцето и душата тука

малеее като чета някои истории направо ми се насълзяват очите ама и то мойта е една ..... Така се случи че заминах за щатите и после за канада а в българия беше моята голяма любов ! всеки божи ден се чувахме със него неможехме един без друг аз го обичах и той ме обичаше вички мои приятелки ми повтаряха че съм голяма щастливка да имам такова гадже.лятото се прибрах той ме чакаше неразделни бяхме където аз там и той но реших че ще е най добре и за двама ни ако скъсаме не ми се щеше да ме чака цял живот аз в канада а той в българия и му казах че така не можде да бъде повече така и му казах че точно защото го обичам го оставям да върви по своя път а пък той в отговор ми отвърнала че съм к**** и че съм тръгнала с друг и затова касаме.
    Мина седмица аз още бях в българия и той разбра грешката си ноо той ме нарани ужасно. никога дори и за момент не съм си помисляла за друг а той ме нарече к****! Още го обичам и може би ще продължа но когато дойде да ми се извини му казах че му прощавам но никога няма да забравя неговите думи които се забиха в сърцето ми като ръждива пръчка!!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Oh misleh o6te sno6ti da pi6a no se otkazah no sega doide i moq red....Momi4etata ot moq klas predi vreme me pitaha za6to ne si 6tastliva? Az gi pitah a za6to da sym? Te mi otgovarqha za6toto ima6 vsi4ko...ocenkite ti sa otli4ni...krasiva si....mom4etata te haresvat....ima6 gadje.....az gi gledah vse taka tyjno [za6toto mi lipsva6e priqtelq mi] i im kazah ocenkite ne me pravqh 6tastliva....ne smqtam 4e sym krasiva i neznam koi mom4eta me haresvat ne me i interesuva vsi4ko koeto imam e gadjeto mi...edinstvenoto ne6to koeto me pravi 6tastliva...toi e vsi4ko za men....obi4am go ujasno a neiskam da e taka za6toto sym edva na 14 .... a toi e na 17 .... predi 2 sedmici ne6tata se vlo6iha ujasno sys te4enie na vremeto toi porastva i vse pove4e mu se iskaha ne6ta koito znae 4e nemoga da mu dam ...no toi neiska6e da me naranqva i dori ne mi kazva6e kakyv e problema az vse pak se dosetih....govorihme dylgo vreme ...re6ihme da prodyljim no ne6tatata prodyljiha da se vlo6avat i se razdelihme....na 21 mi pisa sms za6toto nqmal smelost da mi go kaje li4no a na 22 6tqhme da pravim 3 meseca..... mng mi e kofti za6toto toi be6e 1-voto mi istinsko gadje s nego be6e 1-vata mi celuvka i edni ot nai prekrasnite migove..... tvyrde mng go obiknah i nemoga da go zabravq boli ujasno blagodarq za vnimanieto ako nqkoi vse pak go pro4ete

Оф,еми имам си приятел от един месец..
    Всичко беше точно,до преди една седмица-не знам какво стана..като се видим на живо всичко си е супер,но по скайп,телефони..държи се студено или може би си въобразявам.Понеже аз много ревнувам,явно без причина,той се дразни..но аз съм просто такава.И сега не си пишем даже,а утре правим 1 месец.
    Вчера много ме ядоса...дошъл си някъв негов приятел с кола и се возят..цял ден..хубаво.Аз и без тва предпочитам да излизам вечер.Оправям се аз,и вече съм готова да изляза..и той ми звъни,че бил на някакво село,щял да се прибере по-късно.И аз се ядосах казах му ми хубаво...чао.И излязох из квартала...а ние с него излизаме по центъра,аз докато стигна,после докато се прибера..той затва не мисли.
    И от вчера..се държим много студено.Даже не и като приятели...а утре правим месец..те и моите проблеми са едни "големи"..ама все пак ме измъчват

i got a little Secret for ya..

Мега фен Аватара на Blab
    Изгубила съм тръпката си за живот и си мисля, че само нова любов ще ми я върне.
    Или любов, или "Хъшове" тая вечер.
    Може и двете.

Vlubena ot 8 meseca. Vuzlubeniq mi e s drugo momiche. Az se razdvam , che toi e shtastliv makar , che ne e s men , no estestveno ne napulno. Gadno mi e , no kakvo da se pravi . Poznavame se lichno , toi me pozdravqva kogato na nego mu e kef (chesto) , no az dori ne go poglejdam i ne mu kazvam nishto , zashtoto prosto nqmam sili .Edva li podozira , che oznachava tolkova mnogo za men , imaiki predvid protivorechivoto mi povedenie .Znae , che go haresvam , no ne znae , che go obicham i , che toi e edna ot prichinite da jiveq !

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Ами първата ми любов беше едно мн красиво мом4е от стария ми клас. Пишех стихове за него(а бях 6-ти клас), но той никога не го разбра. Един ден му казах 4е мн го харесвам, А ТОЙ МЕ НАПСУВА И СИ ТРЪГНА. Такава беше първата ми любов- нещастна и недоизживяна. Нанесе ми голяма травма и сега след 2 год ме е сртах да общувам с мом4ета защото мисля 4е ще ме отблъснат...
    побърквам се, нз какво да правя. Сега харесвам до някъде едно мом4е но какво да направя? МНОГО МЕ Е СТРАХ...

Ne si zaslujava macke zaradi edin muhlu da si preebavash budeshteto kakto kazaha po nagore! Zabravi za oniq,toi e izgubil zaebi go!! Jivota produljava i trqbva da se se preborish s tozi strah shoto inache do nikade nqma da stignesh ako otbqgvash strahovete si!! Jivota e risk i ako ne riskuvash nqma da spechelish...zatova davai ti si nahod !! USPEH!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Много пъти са пускани такива теми и определено става чисто и просто една флууд тема, а не такава, каквато ти искаш...
    Да не говорим какво объркване ще настане, ако всеки тръгне да пише...
    Заключва се!
    По погрешка не съм я заключила.Моля, всеки, който има проблем - да пусне отделна тема, вижте какво объркване става!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си