Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
теми4ката наистина е мн хубава та и аз 6те се опла4а оби4ам си едно мом4енце ве4е година и 3 месеца ...миналата година тръгнахме за малко..разделихме се но продължихме със сре6ти целувки...макар 4е си има6е приятелка тез сре6ти продължиха няколко месеца след раздялата ни..бяхме уж приятели но отно6енията съвсем не бяха такива...но един ден...той просто ми каза 4е ве4е няма ни6то към мен тъй като е срещнал друго моми4е...тфа бе6е юни месец..разделихме се окон4ателно ве4е не си говорехме...цяло лято не се виждахме...после като тръгнахме на даскало се сдобрихме...но аз ве4е не го харесфах ..той ве4е ходе6е с тфа моми4е..един месец след като се сдобрихме той поиска отново да сме заедно..пак се събрахме но тоз път аз не бях толкова влюбена..даже въоб6те не бях...ходехме за малко и отново се разделихме ноември месец...то4но няколко дни след окон4ателната ни раздяла аз осъзнах 4е ми липсфа и 4е наистина го оби4ам е ве4е сме март месец...аз изгарям за него оби4ам го с цялата си ду6а..сърце искам го много но той о6те е с тфа моми4е и си я оби4а тфа е мойта история ...доста тъйни4ка
колко пъти сте се хващали ? Питам защото това е подобно на моята история ... с тези раздяли и събирания отново ...