Първоначално написано от
Gabriela_
Здравейте,ами правя тази темата с надеждата да се вклучат доста съфорумци и да излеят душата си тук..става въпрос за стари връзки,които ви липсват,за сегашните ви връзки и за всички разочарования от любовта,мисля че всеки има нуждата да излее това което носи в себе си .. е,давайте

аз ще се вклуча по-нататък ..

Пу , то не е изливане на душа мойто , казвам си го , като знам , че никой няма да обърне внимание на мнението си , ама ще пиша каквото мисля за момента .. така ,че и аз няма да обърна много внимание ..
Значи , не обичам да мисля за минали връзки .. мисля за сегашната си връзка ... Как да обясня , всичко е перфектно , идеално , страхотно .. това е през моите очи , през моето сърце .. щото за първи път съм така зверски влюбен ...
Радвам се на всеки момент ....
Обаче тук се замислям .. а ако няма момент .. в смисъл , за мен .. 1 ден без нея , е такова мъчение , времето спира .. всичко е толкова гадно , едвам издържам да стоя на едно място .. разбира се , някой ще каже - прати смс , пишете по скайп , виж снимка , обади й се ..
Не знам , за мен това не може да се сравни да се видите , и да се прегърнете , да си поговорите , или да си помълчите .. аз много ... просто не мога да обясня , как ... абе , искам да я виждам , всеки ден , по 25 часа в денонощието (ехаа) ...
Не, чак толкова не , нека и тя да диша .. щото и аз дишам :P
Кофти ми е , като се сетя , че може да има ден , вечер в който не се видим .. знам , че примерно ще се видим предните 2-3 дни , ама след това .. една вечер , в която може да сме двама , тя няма да е там .. малко е не свързано мисля .. ама си изливам душата , не ме критикувайте ..
Ta .. това за което си мисля е , ако я няма една вечер .. а като се замисля , че по работа , или нещо друго , може да не се видим повече време .. 2 - 3 дни .. малее , не знам ...
За първи път някой толкова ми липсва .. тя просто стана част от мен .. част от сърцето , от белите ми дробове , от мен .. от всичко от мен , просто .. не дишам по същия спокоен начин , като знам , че ще се видим днес по-късно , или утре .. ако знам , че няма да се видим ми е ... неспокойно ..
Мисля , че само това ме притеснява ... най-сериозно от всичко ..
Да му се не види , ако знам, че ще излиза някъде , не ме интересува дали ще е с момче друго , и т.н. , дали ще е бесен купон (мале , а на купон как ми се ходи , не е истина .. просто искам да излезна някъде , но тук , от където ви пиша .. нямаме богат избор ) , просто .. не я ревнувам .. та , бягам от темата .. която всъщност не е поставена , и аз си пиша на каквото ми дойде на акъл ..
Оф .. мисля да продължа по-късно , като си сбера мислите , че сега си представих .. ако я няма 2-3 дни .. малее ...
Айде .. лека вечер за сега /на тази тема :P

/