- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- разкажете,излейте душата си тук ...
Ами Първата ми истинска любов... преди две години,с течение на времето се влюбих..проблеми,караници,и зневери..абе няма да говоря сега за това,макар че и за него адски много ме боли (надявам се съдбата да е на наша страна и след време да бъдем отново заедно)
Значи в един такъв пери од от връзката ми с това момче,аз отново бях наранена от собствената си глупост,опитвах се да намеря утеха някъде и да се справя със самата себе си ... и започа да се получава.Най-добрата ми приятелка си намери приятел,адски стабилно и мило момче,евала му.. не го познавах,но моята приятелка ми разказваше колко истински бил той,един ден излезнахме на кафе,запознах се с него .. обади му се негов приятел от пловдив който каза че идва да го види в нашия град .. ок,до тук добре ... запознах се и с него,с течение на времето намерих човек до себе си в който се влюбвах,най-искренния и мил,добродушен и иситнски човек,който съм срещала през целия си живот(дори започах да забравям бифшото си гадже) ... въпросното момче идваше да ме вижда всеки ден .. изминаваше по 100 км само и само да ме вижда,да идва при мен ... но аз от инат все де дърпах,все намирах някакъв пазител до мен,някакъв ангел,но от инат не исках да бъда с него,държахме се като приятели .. и в точно това vреме,след 3 месеца когато вече бях напълно готова да започна нова връзка с него и да не сме само приятели,а нещо повече,точно тогава когато напълно осъзнах,какъв ангел ми е пратил господ .. каква добра душа,душа която даваше всичко за мен .... точно тогава се слуши нещо ;( Катастрофира и изпадна в кома .. няма да ви казвам под какви мъки и какво напрежение бях през тези 2 месеца докато той беше на легло,напълно неподвижен,нереагиращ,нико й не знаеше дали въобще той някога ще се събуди от този дълбок сън..няма да ви казвам какво испитвах тогава,как съжелявах за пропиляното време с него,как съжелявах за този истински човек .. с течение на времето се появиха усложнения и той почина..исках просто да ви разкажа всичко това,имах нужда,благодаря за вниманието ви.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!