- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- майка не приема приятеля ми...
i tova e ob6to vzeto problema mi u doma.ne znam kak da q nakaram pone da go haresa.s priqtelq mi sme ot 6 meseca a tq o6te ne go priemamolq daite mi s1vet kak da post1pq
![]()
em sednete pogorovete ... nakarai q da ob6tyva malko s nego za da razbere 6to za 4ovek e ..... uspexxx![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ami zamisli se dali ima pri4ina za da ne go priema ... ako ti smqtash che nqma takava .. togava ne i obrushtaq vnimanie i prosto i kaji prosto i qsno che go haresvash i iskash da si s nego ... btw na kolko si![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
еми обясни й,че е важен за теб в този момент.че не ти е приятно това,че не го приема и че по този начин страдаш само ти.
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Ми поговорете с нея, сигурно не ти е лесно, ама няма друг начин тя да разбере, че той е важен за теб. А, има ли някаква конкретна причина тя да не го приема?
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Pogovorete trimata zaedno..i ako pak ne go haresa zna4i defekta e v nego ako e nqkoi svqsno mom4e edva li nqma da i napravi vpe4atlenie..ili pak..ako e nqkoi prpadnqk ... otonovo 6te i napravi taka 4e obqsni i 4e darjite edin na dr i 4e e vajen za tebe.. :]
Еми ако е нарк0ман и друсате в к0лата му и аз не бих г0 приел
Първоначално написано от Say It Right
А зашо не го приема,казвала ли ти е причина или просто не иска малкото и момиче да порасне(нещо,срещано по-често при бащите).Ако е второто-да не ти пука,бъди си с него,тя ще свикне все някога с мисълта.
ami i moqta maika ne haresva6e bivshiq mi s koito bqhme po4ti 3 godini zaedno i ima6e zashto no kusno go razbrah.tui4e pomisli moje da e prava jenata i ne i se surdi za tova.
horata vijdat ot strani ne6tata po drug na4in-tova,koeto ti ne mojesh da vidish.
tq gleda za tvoeto dobro.pogovori s neq i q pitai koe ne mu haresva...
vprochem na kolko si?
Moje bi si prekaleno malka ili moje bi toi ne stava! :P
Γύρνα σε μένα
А за кво трябва да го харесва?
Да не излиза тя с него?
Колкото и да не и се иска ще и се наложи да го приеме. Това си е твоя избор и тя трябва до някаква степен да се съобразява с теб и чувствата ти, защото тя може да не го удобрява, ала ти неможеш да заповядаш на сърцето си какво да прави...