.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Лъжи

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ

Лъжи

Поради наближаващия първи април аз сериозно се замслих с какво и кого да лъжа.За съжаление идеите ми са доста малко(ако трябва да бъдем точни-само 1),та ако може да ми предложите нещо,което със сигурност няма да се разбере,че е лъжа или да споделите какво сте лъгали минали години мерси
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    elele verno e skoro tctc io az trea da se stegnaa ta da izmisllllq
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Имаше една тема "Надървени и Изоставени".. хаха еми айде сети се
    The Spark

Мога да ви кажа една чудесна лужа .... кажете на родителите си че ще ставате баща или маика
    "Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Цитирай Първоначално написано от icheto
    Мога да ви кажа една чудесна лужа .... кажете на родителите си че ще ставате баща или маика
    ахам,доста е брутално

Град
    in your sweet dreams
    1 април ... и аз нищо не съм измислила
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

шега,не лъжа

има разлика

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми една приятелка на 1 април ми каза че ще се пошегува с техните, като им каже че вече не е девствена. аз си мислих и аз така да се пошегувам с наще, ама реших да не го правя, че мама ще получи удар. и аз още не съм мислила как да се пошегувам, но сега ще трябва да измисля нещо събота и неделя.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    варна
    оле верно идва 1 април и аз не съм подготвенна спам ме е

Иначе аз миналата година с помоща на мама и татко яко уплаших брат ми като му казах, че е хермафродит И мама и татко само седят от страни и кимат

Град
    Лондон
    Ne vinagi si pravq golemi 6egi s koito i da e na 1-vi April, no ponqkoga se e polu4avalo dosta dobre.
    Predi godini kogato na6ite praviha remont na vtoriq etaj na ka6tata ni, si spomnqm 4e denq predi 1-vi April bqha po4nali da slagat darven tavan v golqmata staq. Na drugata sutrin, ve4e be6e 1-vi az se 4udih kakvo da gi izlaja i dokato na6ite si praveha kafe az se ka4ih do polovinata na stalbite gledaiki kam neq staq i vikam "Tatkooo, tavana e padnaaal v golqmata staq deto go pravihte v4era, darvoo daskki si4ko na zemqta padnalo" i predi da sam svar6ila izre4enieto toi se vturna nagore, udar 6te6e da polu4i. A kato vidq, 4e laja...mu idva6e da me udu6i
    Predi 2-3 godini s sestra mi bqhme v 1 daskalo i sutrinta leeko be6e natrupal snqg i az varvqh kam daskalo i pisah sms na setstra mi, koqto ima6e parviq 4as svoboden "Ne idvai na daskalo, zatvoreno e zaradi snega" , vednaga mi zvani i i kazah 4e se pribiram kam nas a tq umira6e ot radost , vaob6te ne i stana priqtno kato sled polovin 4as i pisah da se prigotvq 6toto 6te ne6te daskaloto ba4ka i nego den pak iska6e da me ubie sled tova.
    Drugi ne se se6tam
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

вах то сега е 28 след 3 дена хммм...ще го измислим...ама малко трудно
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS

Иначе аз миналата година с помоща на мама и татко яко уплаших брат ми като му казах, че е хермафродит И мама и татко само седят от страни и кимат
    ахаха тва е мн яко

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от Deni4ka:)
    Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS

ахаха тва е мн яко
    Много брутално семейство. на мен сестра ми ми казваше че съм осиновен.
    А аз на един 1ви април, ставам преди кака, и й правя кафе (вярно че наблъсках сол, ма такъв е живота), гепих една цигара от майка, и изсипах тютюна. След което слагам малко тютюн едно цветче от люляк (такива жветя имаше на масата във ваза). Вярно че беше играчка ... маааа... Та изчаквам кака да се събуди, и и нося кафе и цигара. Тя "Леле ме мерси много. тва никога не е било ти да ми носиш кафе"... след което пие от кафето... и пъвата глътка я глътно... аз се смея ама много. тя се усети и се ядоса ама много. Забрави за цигарата, и малко по към обяд реши да пуши, а то като дими цигарата, и миришеше на запалена шума..... После така се хилих

Haha..az sam izmislila da kaja na maika mi che sam bremenna..napravoo shte otkachi ako ne i po losho moje i da pripadne..
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Цитирай Първоначално написано от icheto
    Да, направо:

- Мамо, Тате днес си направих иследвания, откриха че съм болен/а от спин и не ми остава много....не тва са груби шеги, ще им искарате акъла бе!

Аз предпочитам нещо от сорта на:

- Мамо, Тате днес учителката ми по История много се ядоса като и казах, че не знае нищо по предмета си и ят ми каза че няма да стъпя в часа и без вие да отидете да говорите с нея. (Може и да изчакам да отидат да говорят с нея и чак тогава да им кажа, че съм се шегувал за 1 Април)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си