.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Град
    The Sky

Една история...

Трябва ми интересна история с оригинален край на английски. Госпожата ни даде думите, а ние трябва да измислим по тях история. Нищо оригинално обаче не ми идва наума... Ако на някой му се занимава....
    Думите са: island; to be prone to; breathtaking; supply; remote...

Re: Една история...

Цитирай Първоначално написано от /AnGeLs*Are*CrYiNg
    Трябва ми интересна история с оригинален край на английски. Госпожата ни даде думите, а ние трябва да измислим по тях история. Нищо оригинално обаче не ми идва наума... Ако на някой му се занимава....
    Думите са: island; to be prone to; breathtaking; supply; remote...
    Разкажи й как си била на някакъв остров ,подчертай,че въздуха е бил чист увърти малко за природата и животните...хубавите палми ,чистата вода и т.н. Аз с този номер минавам
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Град
    The Sky
    Пъво така бях направила, ама тя ми вика "Използваш хубави структури, хубави думи, но не ме караш да повярвам в историята ти, да се изненадам" За утре е...

Цитирай Първоначално написано от /AnGeLs*Are*CrYiNg
    Пъво така бях направила, ама тя ми вика "Използваш хубави структури, хубави думи, но не ме караш да повярвам в историята ти, да се изненадам" За утре е...
    Ами кажи й да си го начука,направила си каквото си могла!Аз на твое място дори нямаше да й я прочета,а щях да й метна листчето или тетрадката и да се оправя ...
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си