.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Как да се запозная с него ?

Харесвам много едно момче от моето училище.Той е с две години по-голям.Струва ми се,че и той ме харесва,но някак си ми изглежда по-....затворен,срамежлив.Посто янно е с приятелите си или със слушалките си. Онзи ден той излизаше от час и аз тъкмо минавах от този етаж и го погледнах и той както се смееше изведнъж му спря усмивката и почна да се оглежда надолу.Не е ли знак,че ме харесва ? По принцип той си пада от онея момченца на игличките и ланеца,тежката походка ... Та чудя се как да се запозная с него.... Просто ми се струва откачено както си върви по коридорите и аз да цъфна със "Здравей,аз съм Вероника " . Най-много да го уплаша Дайте идеи как да се запозная с него,ако може и признаци,по които да се уверя,че ме харесва .... Благодаря предварително

Град
    The Sky
    Изблъскай се в него

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Da ili se izblaskai ili pak s nqkfi ob6ti fr da vi zapoznaqt

Град
    ... Some happy place ...
    emi zapoznai se s nqkoi ot kompaniqta mu (ili ako poznava6 nqkoi o6te po-dobre) i go pomoli da vi zapoznae ... a i s "zdrasti az sum Veronika" sumnqvam se 4e 6te go upla6i6 ... aide uspeh
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от /AnGeLs*Are*CrYiNg
    Изблъскай се в него
    elelee po toz na4in s kolko hora sam se zapoznala
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

По коридорите му хвърляй палави погледи и усмивки и с малко късмет той ще дойде при теб
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Ходи тегли му един език и му кажи здр аз съм..... приятно ми е а ти си...?

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    deja viu li e ili ve4e ima okolo 100 takiva temi - "kak da se zapoznaq s nego?"
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Еми ако не се познавате запознаите се не виждам нищо лошо А и щом ти самата казваш че тои е срамежливия направи първата крачка ти :P

Prosto otiva6 pri nego i se zapoznavate,na dne6no vreme taka se pravi,nqma smisal ot pritesnenie ili ne6to ot sorta...

Изблъскай се в него
    Еми той изглежда толкова безразличен към всичко около него,че се чудя дали въобще ще ме забележи ,ако се изблъскам в него Не знам дали е смешно или трагично

По коридорите му хвърляй палави погледи и усмивки и с малко късмет той ще дойде при теб
    Вече се чудя дали ме вижда по коридорите изобщо ?
    .................................................. .................................
    В лафката има маса и от двете й страни по един стол и аз съм седнала на единия,той седна от другата страна на масата-де мек на другия стол и ...... какво значи това ? Ту съм убедена,че ме харесва,ту си мисля,че даже и не ме забелязва...

П.С-Мерси много на всички за съветите,но май няма да ми достигне смелост ... Имам му скайпа....дали да му пиша и ако да какво ?

отиваш и почваш:

'здрасти,кво слушаш?'

или ако си по-нахакана:

'я дай да чуя кво слушаш!'

при мен действат и двете опитвала съм със сума ти хора... всички се поддават

Ами представяш ли си следната ситуация.:Отивам и му казвам "здравей !",а той не ме е чул от слушалките си Егати гафа ще стане.

П.С-Нали ти казвам,просто ми се струва,че не е възможно да ми обърне внимание,много съм малка ,въпреки че така като го гледам ми ходи на акъла

П.С2-Имахме скоро родителска и всички седим на първия етаж и по едно време етажа се изпразни останахме той и няколко мои приятелки.Мислех да се запозная с него,понеже ми се струва,че докато слушаше музика ме гледаше.Аз си подритвах една капачка Тогава беше идеалния момент да се запозная с него,но точно ситуацията със "Здравей" и неговото недочуване от силната музика в ушите ме спряха

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az pak sam si haresala edin no neznam kade u4i n6 skype n6 prosto sam go vijdala nqkoolko pati na edna spirka i neznam otka4am xahxah pak kolkoto do tui ako si tolkoz ot4aqna vari sa zapoznaite ako li ne se sha stane n6 vzemi mu skype :}} ala bala taka xhxah nqmate li obshti 4asove?! ne6tu!? ne6tu go zagovori kolko e 4asa mmoje li cigara Ako ima nqkade reg mu pishi tam ima tolkova na4iniiiiiiiii
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

за тва отиваш и го побутваш по рамото приятелски.

зависи от човека де,но аз съм се запознала с много хора по този начин...

Извади му слушалките от ушите ..и ако ще се запознаваш с него ,гледаи да сте само двамата

nqmate li obshti 4asove?! ne6tu!? ne6tu go zagovori kolko e 4asa mmoje li cigara Ako ima nqkade reg mu pishi tam ima tolkova na4iniiiiiiiii
    Не пуша

Извади му слушалките от ушите ..и ако ще се запознаваш с него ,гледаи да сте само двамата
    Ами май няма такъв филм

П.С-Какво да му пиша по Скайп и въобще добра идея ли е ?

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: Как да се запозная с него ?

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Харесвам много едно момче от моето училище.Той е с две години по-голям.Струва ми се,че и той ме харесва,но някак си ми изглежда по-....затворен,срамежлив.Посто янно е с приятелите си или със слушалките си. Онзи ден той излизаше от час и аз тъкмо минавах от този етаж и го погледнах и той както се смееше изведнъж му спря усмивката и почна да се оглежда надолу.Не е ли знак,че ме харесва ? По принцип той си пада от онея момченца на игличките и ланеца,тежката походка ... Та чудя се как да се запозная с него.... Просто ми се струва откачено както си върви по коридорите и аз да цъфна със "Здравей,аз съм Вероника " . Най-много да го уплаша Дайте идеи как да се запозная с него,ако може и признаци,по които да се уверя,че ме харесва .... Благодаря предварително
    другят път като видиш лепваш 100 каратова усмивка на лицето и тръгваш към него...и примерно му казваш''Здрасти..преди време те забелязах и понеже ми изглеждаш мн точен човек реших да дойда да се запозная..''и после си казваш името,заговаряш го за нещо свързано с даскалото-като за начало и готово...УСПЕХ

Направих невероятната грешка да му пиша по Скайп.... Човека не писа,но аз си заслужих най-големия срам,понеже най-вероятно той ще научи,че скайпа от който са му писали hi : ) е моя и ако почнат едни подигравки........

Направих невероятната грешка да му пиша по Скайп.... Човека не писа,но аз си заслужих най-големия срам,понеже най-вероятно той ще научи,че скайпа от който са му писали hi : ) е моя и ако почнат едни подигравки........
    Защо да има подигравки?

По темата: Отиваш и му казваш: Ей пич кефиш ме, аз съм...А твоето име е? Действа повярвай!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    ..не е толкова трудно...."здрасти,искаш ли да се запознаем..аз съм...."

..this world is watching me..

Re: Как да се запозная с него ?

Ami prosto se zapoznai .Kakvo ne mu e nared da kaje6 na nqkoi bix iskala da se zapoznaq s teb izglejda6 mi simpati4en az sum edi0 koq si .Imam mnogo priqtelki deto se 4udqt taka i se az se zapoznaam s mom4etata ,q se stegnete toi nqma da izqde ako prosto se zapoznae6 s nego

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Случайно го ликьосай с майонеза по панталона(чатала дъ бест) и след това го почисти внимателно и мнооогоо въбуждащо.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    [quote="~*RoNi*~"]Направих невероятната грешка да му пиша по Скайп.... Човека не писа,но аз си заслужих най-големия срам,понеже най-вероятно той ще научи,че скайпа от който са му писали hi : ) е моя и ако почнат едни подигравки........ [/quote
    Не се ли начухте,че скайп е адски тъпо.]
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Случайно го ликьосай с майонеза по панталона(чатала дъ бест) и след това го почисти внимателно и мнооогоо въбуждащо.
    И пак ли да кажа,че съм мнооооооооого малка.
    И писах му.Когато му казах кой клас съм/не че ни е голяма разликата-2 години./той се държа много тъпо Така де,аз само се запознавах с човека,не тръгнах да му се обяснявам в любов,но той се държа като пълен кретен.Един вид съм много малка...Не го разбирам,понеже познава едно момиче на моята възраст от съседния клас,с което са в приятелски отношения.Да не говорим и че е бил гадже с момиче на моите години,която изглежда като някоя 18-годишна.Абе както и да е.Щом няма желание да общува с мен,няма да си хабя нервите.

П.С-Една моя приятелка му писа и той също я отряза.Явно си пада по разни изрусени надуфки или пък по някакви жирафи....категорично останах без думи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си