- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запозная с него ?
Харесвам много едно момче от моето училище.Той е с две години по-голям.Струва ми се,че и той ме харесва,но някак си ми изглежда по-....затворен,срамежлив.Посто янно е с приятелите си или със слушалките си.Онзи ден той излизаше от час и аз тъкмо минавах от този етаж и го погледнах и той както се смееше изведнъж му спря усмивката и почна да се оглежда надолу.Не е ли знак,че ме харесва ? По принцип той си пада от онея момченца на игличките и ланеца,тежката походка ... Та чудя се как да се запозная с него....
Просто ми се струва откачено както си върви по коридорите и аз да цъфна със "Здравей,аз съм Вероника " . Най-много да го уплаша
Дайте идеи как да се запозная с него,ако може и признаци,по които да се уверя,че ме харесва .... Благодаря предварително
Изблъскай се в него![]()
Da ili se izblaskai ili pak s nqkfi ob6ti fr da vi zapoznaqt
emi zapoznai se s nqkoi ot kompaniqta mu (ili ako poznava6 nqkoi o6te po-dobre) i go pomoli da vi zapoznae ...a i s "zdrasti az sum Veronika" sumnqvam se 4e 6te go upla6i6 ... aide uspeh
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
elelee po toz na4in s kolko hora sam se zapoznalaПървоначално написано от /AnGeLs*Are*CrYiNg
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
По коридорите му хвърляй палави погледи и усмивки и с малко късмет той ще дойде при теб![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ходи тегли му един език и му кажи здр аз съм..... приятно ми е а ти си...?
deja viu li e ili ve4e ima okolo 100 takiva temi - "kak da se zapoznaq s nego?"
Първоначално написано от Riot
Еми ако не се познавате запознаите се не виждам нищо лошоА и щом ти самата казваш че тои е срамежливия направи първата крачка ти :P
Prosto otiva6 pri nego i se zapoznavate,na dne6no vreme taka se pravi,nqma smisal ot pritesnenie ili ne6to ot sorta...
Еми той изглежда толкова безразличен към всичко около него,че се чудя дали въобще ще ме забележи ,ако се изблъскам в негоИзблъскай се в негоНе знам дали е смешно или трагично
![]()
Вече се чудя дали ме вижда по коридорите изобщо ?По коридорите му хвърляй палави погледи и усмивки и с малко късмет той ще дойде при теб![]()
.................................................. .................................
В лафката има маса и от двете й страни по един стол и аз съм седнала на единия,той седна от другата страна на масата-де мек на другия стол и ...... какво значи това ? Ту съм убедена,че ме харесва,ту си мисля,че даже и не ме забелязва...![]()
П.С-Мерси много на всички за съветите,но май няма да ми достигне смелост ... Имам му скайпа....дали да му пиша и ако да какво ?
отиваш и почваш:
'здрасти,кво слушаш?'
или ако си по-нахакана:
'я дай да чуя кво слушаш!'
при мен действат и дветеопитвала съм със сума ти хора... всички се поддават
![]()
Ами представяш ли си следната ситуация.:Отивам и му казвам "здравей !",а той не ме е чул от слушалките сиЕгати гафа ще стане.
П.С-Нали ти казвам,просто ми се струва,че не е възможно да ми обърне внимание,много съм малка ,въпреки че така като го гледам ми ходи на акъла![]()
П.С2-Имахме скоро родителска и всички седим на първия етаж и по едно време етажа се изпразни останахме той и няколко мои приятелки.Мислех да се запозная с него,понеже ми се струва,че докато слушаше музика ме гледаше.Аз си подритвах една капачкаТогава беше идеалния момент да се запозная с него,но точно ситуацията със "Здравей" и неговото недочуване от силната музика в ушите ме спряха
az pak sam si haresala edin no neznam kade u4i n6 skype n6 prosto sam go vijdala nqkoolko pati na edna spirka i neznam otka4am xahxah pak kolkoto do tui ako si tolkoz ot4aqna vari sa zapoznaite ako li ne se sha stane n6 vzemi mu skype :}} ala bala taka xhxahnqmate li obshti 4asove?! ne6tu!? ne6tu go zagovori kolko e 4asa mmoje li cigara Ako ima nqkade reg mu pishi tam ima tolkova na4iniiiiiiiii
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
за тва отиваш и го побутваш по рамото приятелски.![]()
зависи от човека де,но аз съм се запознала с много хора по този начин...
Извади му слушалките от ушите ..и ако ще се запознаваш с него ,гледаи да сте само двамата
Не пушаnqmate li obshti 4asove?! ne6tu!? ne6tu go zagovori kolko e 4asa mmoje li cigara Ako ima nqkade reg mu pishi tam ima tolkova na4iniiiiiiiii![]()
Ами май няма такъв филмИзвади му слушалките от ушите ..и ако ще се запознаваш с него ,гледаи да сте само двамата![]()
П.С-Какво да му пиша по Скайп и въобще добра идея ли е ?
другят път като видиш лепваш 100 каратова усмивка на лицето и тръгваш към него...и примерно му казваш''Здрасти..преди време те забелязах и понеже ми изглеждаш мн точен човек реших да дойда да се запозная..''и после си казваш името,заговаряш го за нещо свързано с даскалото-като за начало и готово...УСПЕХПървоначално написано от ~*RoNi*~
![]()
Направих невероятната грешка да му пиша по Скайп.... Човека не писа,но аз си заслужих най-големия срам,понеже най-вероятно той ще научи,че скайпа от който са му писали hi : ) е моя и ако почнат едни подигравки........![]()
Защо да има подигравки?Първоначално написано от ~*RoNi*~
![]()
По темата: Отиваш и му казваш: Ей пич кефиш ме, аз съм...А твоето име е?Действа повярвай!
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
..не е толкова трудно...."здрасти,искаш ли да се запознаем..аз съм...."![]()
![]()
..this world is watching me..
Ami prosto se zapoznai .Kakvo ne mu e nared da kaje6 na nqkoi bix iskala da se zapoznaq s teb izglejda6 mi simpati4en az sum edi0 koq si .Imam mnogo priqtelki deto se 4udqt taka i se az se zapoznaam s mom4etata ,q se stegnete toi nqma da izqde ako prosto se zapoznae6 s negoПървоначално написано от ~*RoNi*~
![]()
![]()
![]()
Случайно го ликьосай с майонеза по панталона(чатала дъ бест) и след това го почисти внимателно и мнооогоо въбуждащо.
[quote="~*RoNi*~"]Направих невероятната грешка да му пиша по Скайп.... Човека не писа,но аз си заслужих най-големия срам,понеже най-вероятно той ще научи,че скайпа от който са му писали hi : ) е моя и ако почнат едни подигравки........[/quote
Не се ли начухте,че скайп е адски тъпо.]
И пак ли да кажа,че съм мнооооооооого малка.Случайно го ликьосай с майонеза по панталона(чатала дъ бест) и след това го почисти внимателно и мнооогоо въбуждащо.![]()
И писах му.Когато му казах кой клас съм/не че ни е голяма разликата-2 години./той се държа много тъпоТака де,аз само се запознавах с човека,не тръгнах да му се обяснявам в любов,но той се държа като пълен кретен.Един вид съм много малка...Не го разбирам,понеже познава едно момиче на моята възраст от съседния клас,с което са в приятелски отношения.Да не говорим и че е бил гадже с момиче на моите години,която изглежда като някоя 18-годишна.Абе както и да е.Щом няма желание да общува с мен,няма да си хабя нервите.
П.С-Една моя приятелка му писа и той също я отряза.Явно си пада по разни изрусени надуфки или пък по някакви жирафи....категорично останах без думи![]()