- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой от двамата?
Uh ne predpolagah 4e 6te stiga do tuk ot vas saveti da iskam ama eto 4e se nalaga i sega.. da zapo4vam.. Zna4i az sam momi4e s golqmo samo4ustvie provokirano ot fr i respecta koito imat horata v grada v koito jiveq i sa6to taka postoqno mi povtarqt 4e sam adski krasiva i t.n. a vie zn 4e tova sa6to povdiga samo4ustvieto.Ta eto go i sa6testveniq problem..haresvat me mn mom4eta mn me jelaqt no ne na vs obra6tam vnimanie i predi okolko 10 dni skasah s gajeto si..i prez tova vr se zaribqvah s edin dr(tozi dr ima kola pari i t.n. mn krasiv e mn go jelaqt i toi taka kat men ne na vs obra6ta vnimanie)i sega predi6niq mi fr mi govori pak da se sabirame a,y a az o6te imam 4ustva kam nego i tazi ve4er imahme ugovorka da se 4akame no izleznah na dr mqsto..i stigam do nas i vikam ne ne ne ne moga trqbva da se varna za 3 min sam oti6la do mqstoto na sre6tata(mn begah) i nego go nqma6e...stana mi gadno be6e si oti6al vse pak zakasnqh..
i se pribiram i tozi vtoriq mi pi6e po skype aide nqma li da te zimam ve4e tva onva i toi kaza 4e ima nqkfa rabota i se razbrahme da go 4akam..za da se razberem dali utre 6te izleznem nqkade da vidim ko 6e stane!Ta sega i dvamata me iskat a nz kogo da izbera 4oveka koito haresvam i sam vlubena ili 4oveka koito sa6to haresvam,6te se vozq v laskavata mu kola..i 6te bada mn po glezena(smsial pove4e 6te me glezi toi) i taka daite mi savet kogo da izbera?Mn haresvaniq koito rqdko si haresva momi4e a v momenta sam az ili 4oveka koito e super to4en..i mn pekan..
![]()
редактирано от ramaiana
Заглавието трябва да е написано на кирилица!