.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Нещо, което впечатлява

Purvo veseli praznici takam znam 4e ima dosta podobni temi , no ne namerih otgovora koito tursq , ako moje kajete mi .
    Kak da vpe4etlim nqkoi muj/mom4e , no taka 4e da sme zapomnq6ti se , bez da pravim mrusotii i tem podobni ?!Vuprosa e seriozen
    Kajete ne6to koeto mn vi e vpe4etlilo v dadeno momi4e , bilo to ne6to mn specefi4no vuv vun6niq i vid ili ne6to koeto vi e kazala
    pomognete mi molq vi , skoro me o4akva sre6ta i makar 4e 6te zalagam na tova da buda estestvena iskam da 4uq ne6to koeto vpe4etlqva :0
    mersi mn predvaritelno

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Весели празници и на теб. Ами аз не съм момче, но мен лично ме впечатлява парфюмът и погледа

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    Усмивката

sex v toaletnata v kafeto. Tova shet mu haresa i shet go zapomni dokato e jiv Vsi4ko drugo koeto ne e svarzano s sex lesno se zabravia i ne e interesno

Град
    у вас
    Двойно задно салто.

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Двойно задно салто.

Град
    Aitos
    Spored men moje6 da go vpe4atli6 s ostar kato brasna4 um estestveno ako mom4eto e inteligentno,ako e svalja4 nai-dobre pokaji malko "плът"(ne mislja 4e si zaslujava,no vse pak....)abe zavisi ot mom4eto.Nai-dobre badi sebe si ne e nujno da se promenja6 za da se haresa6 na njakogo

az ne jelaq da promenqm ne6to v sebe si po skoro na kakvo da nablegna

Просто трябва да бъдеш себе си....няма смисъл да се опитваш да го впечатлиш допълнително...Един човек или те харесва такава,каквато си..или не...
    А ако все пак държиш да го ДОвпечатлиш..различни хора се впечатляват от различни неща..някои от пари,други от голота,трети от думи....Свят голям-хора всякакви

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Двойно задно салто.
    +1
    Въпреки че и само салто би го впечатлило \/
    Момиче съм

budi razli4na , nakarai go da te zapomni , no ne prekalqvai , za6toto 4esto v ideqta si da sa razli4ni nqkoi momi4eta prili4at na palq4ovci i stavat za smqh

Re: Нещо, което впечатлява

vseki se vpe4atlqva ot razli4ni ne6ta,za tova badi sebe si a toi da si se vpe4atli ot kakvo to si iska

Фен
    Град
    Sofia
    аз много обичам момичето да ме гледа постоянно в очите...ама не да се блещи ами с 1 сладък поглед
    sam ne moga :P

Цитирай Първоначално написано от GoLdy
    budi razli4na , nakarai go da te zapomni , no ne prekalqvai , za6toto 4esto v ideqta si da sa razli4ni nqkoi momi4eta prili4at na palq4ovci i stavat za smqh
    ami momicheto tochno tova pita kak da go nakara da q zapomni....kak da go vpechetli....
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

Град
    над морето
    повърни върху него

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    emm razni hora,razni ideali...zavisi ot 4oveka-kakvo haresva i kakvo tursi ...nai-vajnoto (spored men)e da bude6 sebe si

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Ще се чустваш най-добре,ако се държиш нормално и естествено за теб.

ami g4rimirai se dobre oble4i se dobre i si sloji ne6to mn muninko koeto ne se vurzva na ni6to moje da ne se zabelqzva no 6te te kara da s epo4uvstva6 nqkak...po razli4na i samoto ti izlu4vane 6te se promeni ...kazvam go ot opit ne samo vurhu sebe si ami i vurhu moi priqtelki, deistva ima na mom4etata magneti4niq poglet koito dobiva6

Цитирай Първоначално написано от _VIP_
    sex v toaletnata v kafeto. Tova shet mu haresa i shet go zapomni dokato e jiv Vsi4ko drugo koeto ne e svarzano s sex lesno se zabravia i ne e interesno
    TAKA E +10

Цитирай Първоначално написано от Чайка
    повърни върху него
    +1

Град
    In Devil's Castle
    де да знаех
    someone else...

Супер фен
    Чесност . Това ми би ме впечатлило най - много в дадено момиче ! Жалко това е рядко срещано явление

Супер фен Аватара на Qnchety
    Бъди себе си Не се притеснявай и бъди откровена с него

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: Нещо, което впечатлява

Цитирай Първоначално написано от pala4inkata
    Purvo veseli praznici takam znam 4e ima dosta podobni temi , no ne namerih otgovora koito tursq , ako moje kajete mi .
    Kak da vpe4etlim nqkoi muj/mom4e , no taka 4e da sme zapomnq6ti se , bez da pravim mrusotii i tem podobni ?!Vuprosa e seriozen
    Kajete ne6to koeto mn vi e vpe4etlilo v dadeno momi4e , bilo to ne6to mn specefi4no vuv vun6niq i vid ili ne6to koeto vi e kazala
    pomognete mi molq vi , skoro me o4akva sre6ta i makar 4e 6te zalagam na tova da buda estestvena iskam da 4uq ne6to koeto vpe4etlqva :0
    mersi mn predvaritelno
    Нищо специфично не е нужно .. аз харесвам и семплите момичета , натуралните
    Не гледам големите гърди .. не отричам обаче, че гледам дупето .. но не това ми прави първо впечатление ..
    Обичам .. момичето да има чувство за хумор , и да се смее на глупостите ми ..
    Усмивката .. за мен е важна .. просто трябва като се усмихне не само тя да грейне , ами и всичко покрай нея .. да сияе

В смисъл .. ти не можеш да се промениш , като характер , и усмивката и т.н. .. можеш да впечатляваш с това което имаш , и това ти е във характера и това ти е чара

Айде , бъди себе си , и после можеш да кажеш , с какво си впечатлила твойто момче (ако за тва е въпроса)

Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си