- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо, което впечатлява
Purvo veseli praznicitakam znam 4e ima dosta podobni temi , no ne namerih otgovora koito tursq , ako moje kajete mi .
Kak da vpe4etlim nqkoi muj/mom4e , no taka 4e da sme zapomnq6ti se , bez da pravim mrusotii i tem podobni ?!Vuprosa e seriozen
Kajete ne6to koeto mn vi e vpe4etlilo v dadeno momi4e , bilo to ne6to mn specefi4no vuv vun6niq i vid ili ne6to koeto vi e kazala
pomognete mi molq vi , skoro me o4akva sre6ta i makar 4e 6te zalagam na tova da buda estestvena iskam da 4uq ne6to koeto vpe4etlqva :0
mersi mn predvaritelno
Весели празници и на теб. Ами аз не съм момче, но мен лично ме впечатлява парфюмът и погледа![]()
Животът е адът описан в Библията!
sex v toaletnata v kafeto. Tova shet mu haresa i shet go zapomni dokato e jivVsi4ko drugo koeto ne e svarzano s sex lesno se zabravia
i ne e interesno
Spored men moje6 da go vpe4atli6 s ostar kato brasna4 um estestveno ako mom4eto e inteligentno,ako e svalja4 nai-dobre pokaji malko "плът"(ne mislja 4e si zaslujava,no vse pak....)abe zavisi ot mom4eto.Nai-dobre badi sebe si ne e nujno da se promenja6 za da se haresa6 na njakogo![]()
az ne jelaq da promenqm ne6to v sebe si po skoro na kakvo da nablegna![]()
Просто трябва да бъдеш себе си....няма смисъл да се опитваш да го впечатлиш допълнително...Един човек или те харесва такава,каквато си..или не...
А ако все пак държиш да го ДОвпечатлиш..различни хора се впечатляват от различни неща..някои от пари,други от голота,трети от думи....Свят голям-хора всякакви![]()
+1Първоначално написано от sentient_
![]()
![]()
![]()
Въпреки че и само салто би го впечатлило \/
Момиче съм
budi razli4na , nakarai go da te zapomni , no ne prekalqvai , za6toto 4esto v ideqta si da sa razli4ni nqkoi momi4eta prili4at na palq4ovci i stavat za smqh
vseki se vpe4atlqva ot razli4ni ne6ta,za tova badi sebe si a toi da si se vpe4atli ot kakvo to si iska![]()
аз много обичам момичето да ме гледа постоянно в очите...ама не да се блещи ами с 1 сладък поглед
sam ne moga :P
ami momicheto tochno tova pita kak da go nakara da q zapomni....kak da go vpechetli....Първоначално написано от GoLdy
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
повърни върху него
emm razni hora,razni ideali...zavisi ot 4oveka-kakvo haresva i kakvo tursi ...nai-vajnoto (spored men)e da bude6 sebe si![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ще се чустваш най-добре,ако се държиш нормално и естествено за теб.
ami g4rimirai se dobre oble4i se dobre i si sloji ne6to mn muninko koeto ne se vurzva na ni6to moje da ne se zabelqzva no 6te te kara da s epo4uvstva6 nqkak...po razli4na i samoto ti izlu4vane 6te se promeni ...kazvam go ot opit ne samo vurhu sebe si ami i vurhu moi priqtelki, deistva ima na mom4etata magneti4niq poglet koito dobiva6![]()
TAKA E +10Първоначално написано от _VIP_
+1Първоначално написано от Чайка
![]()
http://www.impulse.bg/qven --> az
де да знаех![]()
someone else...
Чесност . Това ми би ме впечатлило най - много в дадено момиче ! Жалко това е рядко срещано явление![]()
![]()
Бъди себе сиНе се притеснявай и бъди откровена с него
![]()
Нищо специфично не е нужно .. аз харесвам и семплите момичета , натуралнитеПървоначално написано от pala4inkata
Не гледам големите гърди .. не отричам обаче, че гледам дупето .. но не това ми прави първо впечатление ..
Обичам .. момичето да има чувство за хумор , и да се смее на глупостите ми ..
Усмивката .. за мен е важна .. просто трябва като се усмихне не само тя да грейне , ами и всичко покрай нея .. да сияе
В смисъл .. ти не можеш да се промениш , като характер , и усмивката и т.н. .. можеш да впечатляваш с това което имаш , и това ти е във характера и това ти е чара
Айде , бъди себе си , и после можеш да кажеш , с какво си впечатлила твойто момче (ако за тва е въпроса)
![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки