- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещастно влюбен в ''забранения плод''
Здравейте приятели....от много отдавна наблюдавам форума, както и пиша в него , но под други профили следством забравяне на паролта и т.н....
...Както всеки от Вас е страдал заради любовта така и аз сега бих желал да споделя огромната си мъка и ако е възможно да дадете мнение ,защото незнам вече как да постъпя с нея....
Нова учебна година-ново училище-нови познати/приятели ...знаете как е.....не ми беше трудно да свикна с другите бързо се сприятелихме ,с някой повече с други по малко......мина време наближаваха коледните празници...един ден бях малко повече под контрола на гнева си и излезнах от час,защото не можех да се стърпявам повече всички ми лазиха жестоко по нервите....и както винаги отидох да стоя при господина ми ,който ни преподава по информационни технологий...(често бягах при него и седях с другите ,които са там) ...в тоя ден ,когато отидох при него както винаги забутам се в някой ъгъл и слушам чуждите уроци....но по случайност така се случи ,че последните няколко пъти като отивам при него там все са 11 б клас....там се бях сприятелил с един пич ...и имаше едно момиче....много хубаво момиче...руса ,леко закръглена с едно ангелско лице ,ярки очи......., но не си позволявах нищо, защото е по голяма от мен и въобще не вярвах ,че може да съм с нея....затова си траех и се държах с нея най-учтиво ... следващия им час аз пак бях с тях , но те имаха английски...и аз седях до онзи пич да си лафим...тогава тя влезна с другите й приятелки и пича ,с който бях започна да я базика ,че била емо и т.н. ....и от там включиха и мен в забавата, но въпреки това си бях мълчалив...и пак в някой дни стоях с тях в часовете по информационни ,а аз вече се бях отпуснал малко с нея говорихме си това онова тя все ме караше да сядам до нея ...зехме си скайпа и т.н. ...
Една събота по случайност бях свободен и седях на компа ми и тя ми писа по скайп и беше адски уплашена,защото хванала вирус и не може да се оправи сама ,а не иска да разбира някой.....а тя се обърна към мен ,защото ме знае ,че разбирам от PC тъй като само за това говорим с оня пич от класа й.....опитвах се някак да помогна ,но нямаше как трябваше да го вида сичко какво става за да го оправя....и й казах ако иска мога да отида до тях ,защото имам един мн полезен софтуер ,който би помогнал много....а тя беше толкова притеснена ,че веднага се съгласи....така и стана по късно бях у тях...доста си играх но го оправих....и от тогава някак доста се сближихме с нея....
![]()
Вечерта която никога няма да забравя с нея...31.12.07/18:00-21:00 - бяхме заедно...не можех да повярвам ,че тя прие да излезне с мен и то точно в този ден.....онази вечер....![]()
..само като си я спомня и настръхвам.....беше прекрасна....очите й блестяха като звездите....просто не мога да Ви опиша мига...
....
И от тогава мина време по-късно тръгнахме....тя направи първата стъпка ,аз не го очаквах......беше ни адски и дяволски хубаво заедно....НО ....бяхме доста дискретни....,защото баща й не й давал да си има приятел (звучи откачено след като е на 17 години но...) ...и освен това....баща й е расист...а аз съм от арабския свят....както и класния й е расист и има връзка с баща й....и това е причината днес да Ви пиша и да Ви моля за вашето мнение как да продължа занапред....вече 2 месеца сме заедно....сичко ни е перфектно...разбираме се ,имаме си доверие и секса ни е идеален....но тя е голям реалист....казва ,че за нас няма бъдеще заради баща й....рано или късно щяло да се наложи да се разделим ....и нищо абсолютно нищо не можеше да промени това нейно мислене....дори си мислих ,че умишлено говори така за да може спокойно да ме скъса после ,но с времето се убедих ,че тя има чуства към мен...и то не са какви и да е....ми доста силни....но пак си държеше на това,че не можем да сме заедно.......
..Още повече ,че семейството й не е от най-богатите и тя не разполага с много пари...и започна да работи като сервитьорка...но й даваха много малко и напусна...сега е намерила нова работа....от 2 седмици вече е там..но вече е страшно натоварена...работното й време е голямо дори и през почивните дни.....и едва се виждаме....а,в даскало се държим като обикновенни приятели....и аз често съм доста натоварен,защото и аз работя.... в седмицата 1 път едва се виждаме...страдам ужасно много ,но не го показвам на никой....отделно от това ,че тя не един път е искала да се разделим ,защото се бои ,че ако не сега ще се разделим по късно а тогава ще боли повече....но явно привличането ни е по силно и накрая пак сме заедно....
.....така си я карахме до днес...тя реши да сложи край на всичко![]()
повтаря ми ,че й писнало не може да продължава така да се виждаме толкова рядко макарче не съм аз виновен за това ,че тя работи по 10 часа и няма време да се видим....опитах се да говоря с нея.....,но като че ли този път твърдо е решила да се разделим........не мога да определя колко ми е зле.... обичам я страшно много...тя ме промени много ,научих много от нея....за кратко време дръпнах рязко напред благодарение на нея.....за всичко тя ми даваше стимул....а сега...
когато може би това е краят..... а аз съм безпомощен.....
..всеки ден да се разминавам с нея в училище и да не можем да си казваме нищо ....как да постъпя вече незнам..
....простете ми ,че е дълга темата ми....но имах нужда да споделя ....
Благодаря Ви предварително за отделеното време....
звучи тъжно тази историяно защо просто не й предложиш да поговори с баща си
смисъл-може и да помогне,а ако не успее-бъдете си заедно.2 месеца сте издържали,мисля че и повече ще успеете да го правите.предполагам че е трудно,но щом любовта ви е толкова голяма.според мен разговорите са му майката.УСПЕХ
![]()
Нищо не можеш да направиш.. Просто чакаш времето да мине, болката отслабва...
Животът е адът описан в Библията!
А нямате ли някой възрастен който да се има с баща й и да е на ваша страна ако имате може да се получат мн лесно нещата ако не не се карайте за глупости щом до тук сте искарали и все пак хванали сте се на хорото така че играите го до край!
Първоначално написано от tan0
Няма такъв начин....нито пък нея нещо може да й промени мнението не само аз и нейни приятелки и говореха да се бори за нас ,но безуспешни опити.....а за баща й тя ми е казала ,че нищо не може да промени мнението му...първо ,че и забранява да се вижда с момчета и второ ,че съм от арабския свят и това още повече би го вбесило....незнам просто...![]()
Може би няма какво да направиш вече... Опитал си доста неща и явно не се получава, съжалявам за коетоОпитай се да я забравиш, може би така ще е най-добре
![]()
Еми ако се сетя нещо ще ти пиша на лс но за сега...незнам просто според мен трябва да поговорите с момичето и треябва да се борите все пак живота си е ваш..!Първоначално написано от aRd3n7.bat
kakvo zna4i 4e si ot arabskiq svqt? ima samo tri rasi - evropeidna mongolidna i negroidna ( beli negri i kitaici ).
Първоначално написано от Riot
Много тъжна любовна история пич. Опитай се да поговориш с нея и да отидете при баща и да се разбери сичко може пък човека да те удобри нищо не е сигурно трябва да се пробва този вариант![]()
Mного тъжна история!!!Toва че баща и е расист е много тъпо и гадно!!А пък да не говорим за факта ,че не и дава да си има гадже!!Аз мисля ,че можеш само да чакаш
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от MiMcHeToOo
Ако чувствата ви са наистина толкова силни колкото ги описваш-няма пречки за вас.Щом сте се криели два месеца-можете още два и т.н...
Работата наистина ви пречи да се виждате,но нали ви остават почивните дни?В училище криели ли сте се?Ако е така-продължавайте-можете да си уговорите среща по скайп и да се видите на някое скътано местенце в училище за през голямото и някои от другите малки междучасия.
Явно е обаче че тя се страхува от баща си и останалите които не биха те приели.За това мисли че връзката ви няма бъдеще и се опитва да я прекрати за да не станат някакви усложнения после...Но мисля че тя ще размисли ако и кажеш че си готов да се криеш ще направиш всичко възможно да опазите тази тайна за да може да се чувства добре и да не се тревожи от баща си защото иначе е подложена на голямо напрежение всеки път когато се виждате.Постарай се да я накараш да се чувства така че ще бъде на сигурно и няма шансове за издънки.Успех!