- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво почувствахте...?
Здравейте!Какво почувствахте при първата си целувка,с кого беше,къде и т.н.?И какво мислите за първото си гадже?Спомняте ли си за него,с какво ви е впечатлил....?Еми,Вие сте --->![]()
:P
![]()
Хммм .. първата ми баш истинска целувка ... оо , няма да я забравяПървоначално написано от aninceto
![]()
Тя беше със сегашната ми приятелка ... брр , тва няма как да се забрави , страхотно усещане .. тва не се описва ... тръпка която си остава за теб , и оставаш без думи .. да я опишеш .. пък и след всяка целувка оставам без думи .. та какво да коментирам , не знам .. интересна тема де.
Първото ми гадже .. какво мисля ... нищо лошо , защото нищо лошо не ми е направила , не мисля и аз да й правя .. то не се и виждаме ..
С какво ме е впечатлило ли .. със странния си характер .. който и до днешно време , въпреки литературата която съм изчел , не мога да си обясня , но това прави хората уникални ... интересни
Не обичам да мисля за такива неща .. гледам си моментното положение и статут , и си се кефя на сегашното ми гадже .. дейм![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам какво да кажа , думите ми не стигат да опишат цялата ми радост .. камо ли усещането от целувката , както съм обяснил на горе ...![]()
Е , аз пиша ли си , пиша ..![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Kakvo pochyvstvah li emi sq she ti razkaja pri mene kak beshe.Na edno kafe haber si nqam che momicheto ma e haresalo.ko stana ka4i mi sa otgore i pocna da ma gleda pravo v ochite s upuleni ochi i az vikam kvo she izka taq....hich si nqmah predstava togava ot momicheta ne che sq si iam de ama kakto i da e i pochna sa gleda lekata v ogleloto i az i vikam hybava si ne sa gledai .. i nqkvi takiva i tq ma celyna v parviq moment sedqh kat stapisan shoto nz ko staa nqmah si i na predstava i sq kazah na ym ae eb*al sam my maikata kot she da staa i metnah edin ezik i tva beshe... ae qko sa polychi de ama ne q haresvah togava xahhxa kakto i dae qka beshe celyvkata sashnost 2-rata shoto 1-vata nisho ne napraih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
помня, че сърцето ми падна до краката и се качи след това до главата поне 5-6 пътии само при мисълта, че докосвам устните му, цялата се обливах от горещи вълни
може би не толкова защото беше първата целувка, а защото исках това момче от ужасно много време
![]()
В една лятна нощ на ъгъла на наща улица, изпращаха ме и беше мн яко... даже крака успях да си дигна![]()
Нали знаете по филмите как момиченцата си дигат единия крак от радост
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
takaamm...kfo po4yvstvax ..emm ... ddz predstvqx si go mnou po qko... iii posle kat stana .. nzz bqx razo4arovana
![]()
![]()
![]()
em.. be6e s edno mom4e s koeto sega se mrazimbe6e v edno izvestno blagoevgradsko kafe
[Bacardi :P ] iii .... tfa e ob6to zeto
![]()
aa ina4e parvoto gadje ... ixxx .... o6te v detskata gradinaama .. togava samo kisss po byzkata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Сега като се замисля .. сърцето и на мен ми беше в петите ..
Мускулите се бяха отпуснали и треперех .. абе , без малко да падна на земята ... хихи , направо разбиваща целувка ..
Добре ,че напоследък повечето целувки ги правим докато сме седнали , че няма да остана прав![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
не толкова хубава целувка .. не толкова вълшебно .. бях пила помня
а момчето също ми беше първия приятел .. но мина мн време .. и сега сме си готини авери ..мн се уважаваме
Но определено първата целувка не е кой знае какво .. първата целувка с една истинска любов и вечна тръпка .. е вълшебна .. тогава всяка целувка с този човек е 1ва .. страшно чувство ..
първата ми целувка беше невероятнапървото ми гадже се целуваше страхотно
иначе не се разбирахме добре с него
и за това се разделихме преди 3 години
No martini .. no party..
Не помня какво почуватвах, беше 0тдавна
Първоначално написано от Say It Right
mi ve4e nesi spomnqm tolkova parvata celyvka i nemoga da kaja kakvo sam ysetila kak e bilo.No znam s kogo be6e
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Получих газове.
Първото ми гадже беше във 2ри клас, ама то надали т'ва се брои. Другото беше в 7ми клас.. ама то все едно сме били във 2ри... иначе 'сериозното' ми първо гадже... беше странна птица..Разделихме се по много кофти начин, но за сметка на това сега продължаваме да поддържаме връзка. ...и е станал пич!
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Emi beshe v edna besedka,kazvashe se Anton i imam hubavi spomeni ot togava.
Xax,adash :P Az sum puk AntoniqПървоначално написано от hooliganka89
![]()
![]()
![]()
Обичам Ви!
В нашия квартал .. също има такова кафе ... обаче аз съм от ВарнаПървоначално написано от -4arovnata-
квартала е Аспарухово
( в Квартала под моста има гангстери доста
![]()
![]()
)
Моята първа целувка беше в една Детска дискотека .... просто започна .. някаква игра .. в която се печелят награди .. и 1 момиченце което знаеше че я харесвам ..просто ... ми каза ела малко ... отидохме на 1 сепаре и тя просто си напъха езика в устата ми![]()
![]()
![]()
Беше странно ... тя беше и първото ми гадже ... н0 уви ...замина за Испания ....
ПС: и в момента е за малко в България и аз съм на седмото небе .. нищо че знам че след 10 дена заминава отново .. ;(
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
първата ми целувка беше преди около 2 години и половина с първото ми гаджа (и еднинственото) бяхме на моста на влюбените при НДК беше супер но нещата непотръгнаха се разделихме
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Ми...Все едно имах пеперудки в стомахаНякак гъделичкаво ми беше.Беше в киното им...още сме си заедно.
![]()
Изобщо когато целувката е с човек който желаеш и обичаш.. Еми с простички думи казано - сърцето ти слиза в гащите..
Животът е адът описан в Библията!
Не помня какво съм почувствала,защото беше отдавна,ама май нищо особено.Беше през 2006 -та къде също не помня.Мисля,че първото ми гадже беше изключително прост човек,които не знае как да се държи с момиче!Спомням си за него да с какво ме впечатли лиПървоначално написано от aninceto
нищо помня как пърдеше към мен нарочно...
![]()
Беше.. с човек ,когото обичах наистина много.. беше Бъдни вечер и валеше сняг.Изпращаше ме до нас и ме целуна.Беше невероятен момент.Остана ми спомен завинаги.За жалост се разделихме лошо.Няколко пъти се събирахме.Сега не си говорим..Незнам да съжалявам или не.. Може би просто не бяхме един за друг и всеки трябва да продължи по своя път.А пък с какво ме впечатли.. няма конкретно нещо.Той беше той...
Ами...как се почувствах-супер.Беше в четвърти клас и беше супер детска работа![]()
Just haters make me famous! εĭз
Aз се целунах октомври месец 2007 гПървоначално написано от aninceto
![]()
Беше ми гадно направо и то на една игра на шише
![]()
И все още не мога да харесам целуването с език,гнусно ми е
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ами незнах каде се намирам беше в дискотеката,е как да не я помня тя беше първата след тва за всяка една съм 2-ра рака![]()