.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Какво почувствахте...?

Здравейте!Какво почувствахте при първата си целувка,с кого беше,къде и т.н.?И какво мислите за първото си гадже?Спомняте ли си за него,с какво ви е впечатлил....?Еми,Вие сте ---> :P

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: Какво почувствахте...?

Цитирай Първоначално написано от aninceto
    Здравейте!Какво почувствахте при първата си целувка,с кого беше,къде и т.н.?И какво мислите за първото си гадже?Спомняте ли си за него,с какво ви е впечатлил....?Еми,Вие сте ---> :P
    Хммм .. първата ми баш истинска целувка ... оо , няма да я забравя
    Тя беше със сегашната ми приятелка ... брр , тва няма как да се забрави , страхотно усещане .. тва не се описва ... тръпка която си остава за теб , и оставаш без думи .. да я опишеш .. пък и след всяка целувка оставам без думи .. та какво да коментирам , не знам .. интересна тема де.

Първото ми гадже .. какво мисля ... нищо лошо , защото нищо лошо не ми е направила , не мисля и аз да й правя .. то не се и виждаме ..
    С какво ме е впечатлило ли .. със странния си характер .. който и до днешно време , въпреки литературата която съм изчел , не мога да си обясня , но това прави хората уникални ... интересни

Не обичам да мисля за такива неща .. гледам си моментното положение и статут , и си се кефя на сегашното ми гадже .. дейм
    Не знам какво да кажа , думите ми не стигат да опишат цялата ми радост .. камо ли усещането от целувката , както съм обяснил на горе ...

Е , аз пиша ли си , пиша ..
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Kakvo pochyvstvah li emi sq she ti razkaja pri mene kak beshe.Na edno kafe haber si nqam che momicheto ma e haresalo.ko stana ka4i mi sa otgore i pocna da ma gleda pravo v ochite s upuleni ochi i az vikam kvo she izka taq....hich si nqmah predstava togava ot momicheta ne che sq si iam de ama kakto i da e i pochna sa gleda lekata v ogleloto i az i vikam hybava si ne sa gledai .. i nqkvi takiva i tq ma celyna v parviq moment sedqh kat stapisan shoto nz ko staa nqmah si i na predstava i sq kazah na ym ae eb*al sam my maikata kot she da staa i metnah edin ezik i tva beshe... ae qko sa polychi de ama ne q haresvah togava xahhxa kakto i dae qka beshe celyvkata sashnost 2-rata shoto 1-vata nisho ne napraih

Мега фен Аватара на iiirish
    помня, че сърцето ми падна до краката и се качи след това до главата поне 5-6 пъти и само при мисълта, че докосвам устните му, цялата се обливах от горещи вълни може би не толкова защото беше първата целувка, а защото исках това момче от ужасно много време

В една лятна нощ на ъгъла на наща улица, изпращаха ме и беше мн яко... даже крака успях да си дигна Нали знаете по филмите как момиченцата си дигат единия крак от радост
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    takaamm...kfo po4yvstvax ..emm ... ddz predstvqx si go mnou po qko ... iii posle kat stana .. nzz bqx razo4arovana

em.. be6e s edno mom4e s koeto sega se mrazim be6e v edno izvestno blagoevgradsko kafe [Bacardi :P ] iii .... tfa e ob6to zeto

aa ina4e parvoto gadje ... ixxx .... o6te v detskata gradina ama .. togava samo kisss po byzkata
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Сега като се замисля .. сърцето и на мен ми беше в петите ..
    Мускулите се бяха отпуснали и треперех .. абе , без малко да падна на земята ... хихи , направо разбиваща целувка ..

Добре ,че напоследък повечето целувки ги правим докато сме седнали , че няма да остана прав
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    до твоята звезда :)
    не толкова хубава целувка .. не толкова вълшебно .. бях пила помня
    а момчето също ми беше първия приятел .. но мина мн време .. и сега сме си готини авери ..мн се уважаваме
    Но определено първата целувка не е кой знае какво .. първата целувка с една истинска любов и вечна тръпка .. е вълшебна .. тогава всяка целувка с този човек е 1ва .. страшно чувство ..

Град
    dosta go smenqm
    първата ми целувка беше невероятна първото ми гадже се целуваше страхотно иначе не се разбирахме добре с него и за това се разделихме преди 3 години
    No martini .. no party..

както се казва почувствах "пърхащи пеперуди в стомаха"

Супер фен
    Град
    Панацея
    Не помня какво почуватвах, беше 0тдавна
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

mi ve4e nesi spomnqm tolkova parvata celyvka i nemoga da kaja kakvo sam ysetila kak e bilo.No znam s kogo be6e
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Получих газове.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Първото ми гадже беше във 2ри клас, ама то надали т'ва се брои. Другото беше в 7ми клас.. ама то все едно сме били във 2ри... иначе 'сериозното' ми първо гадже... беше странна птица.. Разделихме се по много кофти начин, но за сметка на това сега продължаваме да поддържаме връзка. ...и е станал пич!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Emi beshe v edna besedka,kazvashe se Anton i imam hubavi spomeni ot togava.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Emi beshe v edna besedka,kazvashe se Anton i imam hubavi spomeni ot togava.
    Xax,adash :P Az sum puk Antoniq
    Обичам Ви!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    be6e v edno izvestno blagoevgradsko kafe [Bacardi :P ] iii ....
    В нашия квартал .. също има такова кафе ... обаче аз съм от Варна квартала е Аспарухово ( в Квартала под моста има гангстери доста )

Моята първа целувка беше в една Детска дискотека .... просто започна .. някаква игра .. в която се печелят награди .. и 1 момиченце което знаеше че я харесвам ..просто ... ми каза ела малко ... отидохме на 1 сепаре и тя просто си напъха езика в устата ми

Беше странно ... тя беше и първото ми гадже ... н0 уви ...замина за Испания ....

ПС: и в момента е за малко в България и аз съм на седмото небе .. нищо че знам че след 10 дена заминава отново .. ;(
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    първата ми целувка беше преди около 2 години и половина с първото ми гаджа (и еднинственото) бяхме на моста на влюбените при НДК беше супер но нещата непотръгнаха се разделихме
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    somewhere over the rainbow
    Ми...Все едно имах пеперудки в стомаха Някак гъделичкаво ми беше.Беше в киното им...още сме си заедно.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Изобщо когато целувката е с човек който желаеш и обичаш.. Еми с простички думи казано - сърцето ти слиза в гащите..

Животът е адът описан в Библията!

Не помня какво съм почувствала,защото беше отдавна,ама май нищо особено.Беше през 2006 -та къде също не помня.Мисля,че първото ми гадже беше изключително прост човек,които не знае как да се държи с момиче!Спомням си за него да с какво ме впечатли ли нищо помня как пърдеше към мен нарочно...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Беше.. с човек ,когото обичах наистина много.. беше Бъдни вечер и валеше сняг.Изпращаше ме до нас и ме целуна.Беше невероятен момент.Остана ми спомен завинаги.За жалост се разделихме лошо.Няколко пъти се събирахме.Сега не си говорим..Незнам да съжалявам или не.. Може би просто не бяхме един за друг и всеки трябва да продължи по своя път.А пък с какво ме впечатли.. няма конкретно нещо.Той беше той...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Ами...как се почувствах-супер.Беше в четвърти клас и беше супер детска работа
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    СофиЯ

Aз се целунах октомври месец 2007 г Беше ми гадно направо и то на една игра на шише И все още не мога да харесам целуването с език,гнусно ми е
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Ами незнах каде се намирам беше в дискотеката,е как да не я помня тя беше първата след тва за всяка една съм 2-ра рака

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си