Цитирай Първоначално написано от aninceto
Здравейте!Какво почувствахте при първата си целувка,с кого беше,къде и т.н.?И какво мислите за първото си гадже?Спомняте ли си за него,с какво ви е впечатлил....?Еми,Вие сте ---> :P
Хммм .. първата ми баш истинска целувка ... оо , няма да я забравя
Тя беше със сегашната ми приятелка ... брр , тва няма как да се забрави , страхотно усещане .. тва не се описва ... тръпка която си остава за теб , и оставаш без думи .. да я опишеш .. пък и след всяка целувка оставам без думи .. та какво да коментирам , не знам .. интересна тема де.

Първото ми гадже .. какво мисля ... нищо лошо , защото нищо лошо не ми е направила , не мисля и аз да й правя .. то не се и виждаме ..
С какво ме е впечатлило ли .. със странния си характер .. който и до днешно време , въпреки литературата която съм изчел , не мога да си обясня , но това прави хората уникални ... интересни

Не обичам да мисля за такива неща .. гледам си моментното положение и статут , и си се кефя на сегашното ми гадже .. дейм
Не знам какво да кажа , думите ми не стигат да опишат цялата ми радост .. камо ли усещането от целувката , както съм обяснил на горе ...

Е , аз пиша ли си , пиша ..