.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Как точно се прави

Ами значи на 15 съм и имам прятелка на 16 ( девствен съм а тя не) та скоро маи се очертава да ни е за пръв път и малко се притеснявам щото на мене ми е сефте а тя вече го е правила. Така въпроса ми е ако може да ми обясните как точно да процедирам, интересува ме примерно когато наближа да свърша какво точно да направя( да отида в банята и да свърша ръчно или пук в презерватива напрао )

надявам се да подходите с разбиране

Град
    На изток от рая
    Първо не се прави на мъж и и кажи,че си детствен.Може да бъде по-нежна .Остави я тя да владее положението.
    Второ,като ти е за първи път,ще свършиш някъде към 10-тата минута.Няма да търчиш до банята разбира се.Или го вадиш и свърваш отвънка или ако не се усетиш направо в презера.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Първо не се прави на мъж и и кажи,че си детствен
    Най-важното
    Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI

Цитирай Първоначално написано от FiEшЪнChE
    Първо не се прави на мъж и и кажи,че си детствен
    Най-важното
    Е може пък да и е казал? далли?.........

Ако издържи 10 минути пак добре...
    И още нещо важно - запази спокойствие, че и аз и доста познати от притеснение екскалибур не искаше да стане... е после имаше to be continue ама тфа е друга тема

притеснение екскалибур не искаше да стане...
    Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI

Цитирай Първоначално написано от FiEшЪнChE
    притеснение екскалибур не искаше да стане...
    Е значи много смешно

Град
    Sofia
    Mi v prezervativaIna4e az ti davam max 5 min predi da svur6ish
    Uspex

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Pravete sex s prezervativ!

Остави тя да контролира нещата :P [/img]

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

кзцлнд

като за начало се опитай да й свършиш в устата, след това се обади за допълнително инфо
    Do you speak Salsa? .......

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Pravete sex s prezervativ!
    Да ,наистина направете го с презерватив .Понеже ако го направите без ,знам какви ще са последствията... Ще пуснеш темичка с заглавие : "Бременна ли е?"

п.п.Упех пич .. и по-добре използвай ПРЕЗЕРВАТИВ
    Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.

Доста е кофти изведнъж да хукнеш към тоалетната да свършваш Просто и кажи "свършвам!" и тя може да гълта евентуално...или пък да и свършиш на гърба/корема/гърдите
    В презерватив мисля,че е гадно Но ти си преценяваш

....

1-vo s Prezervativ
    2-ro kaji i 4e ti e sefte
    3-to ne se strqskai tolkova
    4-to da znae6 4e edva li 6te izdarji mnogo ne se strqskai
    5-to i predi vsi4ko moje si polafite malko za tova onova se otpusnete
    Aide uspeh i vnimatelskata :P
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Re: Как точно се прави

Цитирай Първоначално написано от Qs
    Ами значи на 15 съм и имам прятелка на 16 ( девствен съм а тя не) та скоро маи се очертава да ни е за пръв път и малко се притеснявам щото на мене ми е сефте а тя вече го е правила. Така въпроса ми е ако може да ми обясните как точно да процедирам, интересува ме примерно когато наближа да свърша какво точно да направя( да отида в банята и да свърша ръчно или пук в презерватива напрао )

хаха.. това е доста..забавно .. да тичаш до банята хихи Като осетиш че свършваш вадиш го и свършваш в презерватива и ест ще си помогнеш малко с ръка Презервативи се използват поне докато влезеш в час и да можеш да се осещаш кога ще направиш работата... Поне 2-3 месеца тренировки със

Ми в кондомчето :P

Мега фен Аватара на amatorium
    Izkarai go, svali kondomcheto i i dai da te svurshi s ruchichka ili ustichka i posle idete i si teglete po edin dush i gotovo.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Доста е кофти изведнъж да хукнеш към тоалетната да свършваш Просто и кажи "свършвам!" и тя може да гълта евентуално...или пък да и свършиш на гърба/корема/гърдите
    В презерватив мисля,че е гадно Но ти си преценяваш
    Da be da ne svar6i v prezervativa a da i se ishvarli varhu neq??? Ako tq ne6te a toi zeme da q zaliva 6e go zareje i posle ko?HUI

mn hora ve4e kazaha da q ostavi6 tq da kontrolira ne6tata, no as suvetvam da ne stoi6 ba6 kato paraliziran 4e se polu4ava mn kofti

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Хаха първо това което казахте , че ще издържи 10 мин макс е относително тва зависи как се е настроил психически... 2ро питаи я преди да свършиш дали иска някаде във устата или върху нея да свършиш , ако не иска си свършваш в презерватива и това е ::P

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Мерси хора. Утре ще е заветният ден ^^

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    кви 10 мин. бе ахахах наи много 4-5

Lord Give Me A Sign

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Закъв ще и казва че му е за първи път ?
    The Spark

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nai dobre si napravi edna chekia predi da idesh da go pravish s neq za da izdyrjish poveche. Ama ot druga strana tova e noj s dve ostrieta i moje da ne uspeesh da go vdignesh. Napravete go s prezervativ. I ti svyrshi v nego .. ne v banqta. I ostavi poveche tq da kontrolira neshtata ako e opitna razbira se zashtoto tova che predi e spala s drug ne oznachava zadyljitelno che e mnogo navytre v zanaqta. Nai vajnoto e da si uveren v sebe si i spokoen! Uspeh!

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"

Re: Как точно се прави

Цитирай Първоначално написано от Qs

в презерватива естествено ве малък

Времее да се обединим!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си