- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов vs. приятелство...
Какво точно е любовта между двама души, не предполага ли тя, че те са и приятели? Не може ли едно приятелство да прерастне в любов? Какво да правим, когато се влюбим в приятел?
-------------------------------------
Моята история е малко скучна, но често срещана. Приятел, в който в последствие осъзнаваш, че си влюбен. Не можеш да си с него, защото той не иска по една или друга причина, но осъзнаваш и че не можеш да продължаваш да си просто приятел с този човек.
Не можеш да продължаваш така. Гледаш го и ти се иска да го целунеш и той много добре го знае. Държи се добре, на моменти тъпо, започва да се отчуждава и отдръпва от теб, а ти не знаеш какво да правиш, сърцето ти ще се пръсне, но си безсилна и безпомощна...?
Едно приятелство може да прерасне в любов, но любовта в приятелство... РЯДКО!!!!!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от evelinka1122
rqdko NO vazmojno...pri men mnou p1ti e stavalo![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
pri mene samo 1 pat ama tva e momi4eto koet istinski mn obi4am... smisal tva e edinstvenoto koet obi4am maiПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
ot lubov se prevyrna v mega hiper mn qko priqttelstvo...a ot priqtelstvo v lubov.. tva mai e po-4esto sre6tano
Първоначално написано от blessthefall
ooo za koi stava vapros?!
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Дам мн си права! Рядко Но не и Невъзможно! Добре казаноПървоначално написано от blessthefall
И при мен само веднъж се случи
Добри приятели сме с първата ми любов
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Е при мене няколко пъти се е случвало да съм приятел с бивша...А иначе по темата ако и от 2-те страни няма чувства...Няма начин просто.
П.П.BlessTheFall - мннннннн яка Screamo група Full respect![]()
![]()
Какво точно е любовта между двама души, не предполага ли тя, че те са и приятели?
Физическо и духовно привличане в комплект
Не може ли едно приятелство да прерастне в любов? Не , не може
Какво да правим, когато се влюбим в приятел? Отлюби се по най бързия начин
I priqtelstvoto e vid lubov.
Kogato si haresash edno momche,estestveno ti iskash da varvish napred,a sledvashtata krachka sled priqtelstvoto e lubovta.
Imala sam mnogo vrazki s momcheto s koito predi tova sme bili priqteli i vsichkite bqha neuspeshni.
Abe kato cqlo vrazka s priqtel pochti vinagi e neuspeshna,no razbirase ima i izklucheniq.
]Първоначално написано от evelinka1122
+ 1![]()
Рядко се срещат приятелства между противоположни полове, без единия да има чувства към другия![]()
9 клас
Приятелство може да прерастне в любов...
Обратното също е възможно, но пък зависи от много фактори, основният е защо по-точно са се разделили...
НО ЛЮБОВ И ИСТИНСКА ВРЪЗКА БЕЗ ПРИЯТЕЛСТВО НЕ МОЖЕ!!!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от evelinka1122
Любовта НЕ прераства в приятелство, някой даже го беше казал, но за жалост не помня името му: "От любовта към приятелството има само една крачка, и то назад".
petervuto, на мен ми е много по-лесно да съм приятелка с момче, защото аз като момиче знам понякога колко двулична и завистлива природа имат женските, а момчетата са открити. В интерес на истината, двама от най-близките ми приятели са момчета.
Но да, истинска любов без приятелство няма. Защото ако няма приятелството, рано или късно започва една междуличностна война на любовния фронт между двама души - всеки иска своето, всеки иска да е все по-добре и по-добре, без да иска а се съобразява - която е еднакво разрушителна и изтощителна и за двамата и след която рядко има победители...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
В любовта винаги има периятелсво! Как може да не си приятел с гаджето сиПриятелствата между различите пола много често преминават в любов, но не винаги, има много случаи, при които хората си поставят предварително границите и казват че искат да са само приятли и нещата се получават!
Според мен любовта да мине в приятеклство...не може....или поне истинската любов..много ще е кофти.. двама човека,които са се обичала много, изведнъж..бам.. да не могат да се целунат или прегърнат,да знаят че вече има някой друг до техния човек..не не...
Първоначално написано от varnen4e
![]()
Едно приятелство може да прерастне в любов,както и след любовта може да остане само приятелството.И двете са ми се случвали и съм щастлива,че с бившото ми гадже с в перфектни отношения и той наистина ми е един много,ама много добър приятел.
В твоя случай не знам дали е редно да си приятелка с този човек,но всеки сам преценя за себе си.Ако наистина мислиш,че тази тръпка ще отмине-запазети си приятелсвтото,но ако наистина много го харесваш-може и да си развалите приятелството.За мен по-правилно ми се вижда първото,но както вече казах-всеки сам решава за себе си![]()
Just haters make me famous! εĭз
да но не сте истинси и искрени прятели така ли е?Първоначално написано от -4arovnata-
Съгласна съм с повечето мнения, че приятелството може да прерастне в любов, но обратния случей е просто научно невъзможен![]()
въобще не съм съгласна имаш странно мислене!Първоначално написано от Alabalaportokala
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Еми да винаги има приятелство освен любов между момиче и момче,приятелството винаги може да прерастне в любов,но любовта в приятелство много трудно!А ако се влюбим в приятел...хмм зависи колко добър приятел е и след раздялата ще е много трудно да се възстанови приятелството![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Не знам... аз ти благодаря много за отделеното внимание и за споделеното мнение, но и аз мисля, че разсъждаваш малко странно. Аз в момента съм малко обърката, ако се има в предвид моето положение, но мисля, че се случва приятелство да прерастне в любов.Първоначално написано от mese4ka
Любовта е нещо преходно.. докато приятелството то е най- истинското, най- реалното чувство.. то ти дава сили да живееш. Приятелство - любов да... Любов - Приятелство .. - меко казано това е невъзможно!!
Рядко се влюбвам,дотук само веднъж споделено,говорим за истинска любов,не за гаджета и моментни емоции.Любовта над всичко,със сигурност над приятелството,защото рано или късно приятелите се оказват егоисти и съм им благодарен,че ме ми го показаха!Тъпо е да прецакаш човекът който те обича,заради тия с които си имал готино минало и общи интереси.Интересите се променят с времето,хората също а няма смисъл да си живее с миналото,то си просто минало![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес