- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво разбирате под думата ЛЮБОВ ?
Как разбирате думата любов ? Как я възприемате ?![]()
Като нещо което несъществува![]()
takova ia samo m/u maika i dete...za druga se symnqqm da ima... samo glavoboliq typotiq.. nema smisal ot tva spored mene
![]()
Първоначално написано от acidburn1
Ау,сериозно ли?!
Хах,съществува и още как!А относно по темата любовта е нещо,което не може да се опише,а да се усети!Чувкво,което те кара да гледаш живота през "розови очила",да се рееш някъде горе в облаците....Да се чувстваш щастлив...Пълноценен....Изпъ нен със сили и готов на всичко за любимия...Да ОБИЧАШ е просто неизбежно,но след любовта идва и омраза Т'ва вече е друга тема
![]()
Обичам Ви!
браво, Ани![]()
Първоначално написано от Say It Right
Не ти трябва да знаеш...Не бе глупости... то е мноого хубаво да изпитваш това чувство да си с любимия човек... нали е казал някой "Ако не си обичал, не си живял"
Но при мен любовта ми донесе мн болка...
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Това е чувството ,което изпитваш когато видиш чинията пълна с кебапчета и бобена салата.
Разбирам я като пърхащите пеперуди в корема.а т'ва е нещо временно Иначе... по-скоро я отричам. (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
При повечето момчета любовта е секс,ядене и мързел!Първоначално написано от w0sh
А относно темата бих казала ,че любовта наистина съществува.Когато си влюбен изпитваш най-голямото щастие и най-голямата мъка ,но живота е един кръговрат ...при всяко хубаво нещо има и лошо ...
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
naistina e taka!!!....MAMA obi4am ot vsi4ki nai-mnogo, a predpolagam sled vreme horata koito nai-mnogo 6te obi4am 6te sa decata miПървоначално написано от blessthefall
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Мамини синчета........Първоначално написано от apparition
![]()
![]()
![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Аз ше заменя бобената салата с пържени картофи, ще прибавя една бира и съм съгласенПървоначално написано от w0sh
![]()
The Spark
Liubov - ne dobre![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Първоначално написано от Luda_do_poluda
Gre6i6 ne e takaaz jiveq v kragovrat i bez da sam vliuben
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Правя аналогия с думи като : манипулация, лъжа, измама, болка, емо. И нищо хубаво общо вСето
Защо трябва да има все едни и също теми не ми е ясно... (въздишка)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Offf,kakvo moje da razbiram pod dumata lubov?
Avtora da kaje kakvo razbira toi pod dumata glavobolie?
TcTcTcTc
Da vi kaja,che lubovta e chustvo.
мн ясно че не вярвате в лубовта. На бас.4е повечето от вас са на 15-16годинки ... как ще са изпитали лубов?? само някакво увлечение и си мислят ''оххх влубен/а съм'' и после като се ''разлубат'' си казват ''лубовта не существува
''
еми вярваите си
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
liubovta e iliuziq porodena ot lipsata na alkohol...![]()
Първоначално написано от Riot
Какво е любов?Любовта всъщност е съвкупност от чувства в нея има и ревност и омраза страх и всичко за което се сетите просто думата любов обединява всичко в едно най-прекрасното усещане е да срещнеш човек към когото да изпитваш всичко това.Любовта е като цвете което трудно расцъфва но расцъфне ли няма по красиво и крехко от него
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Нека вече си кажа мнението...
Любовта при всеки е различна, няма как да й се предаде форма с думи, така тя ще остане в клетка - прекалено широко понятие е. Все едно да питаш някого какво е красиво за него - аз например предпочитам момчета с кафяви очи и кестеняви коси, а други обожават руси и синеоки... Всичко е относително.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Радост,щастие,обич,разбира елство,вярност ... Общо взето всичко,което те кара да се чувстваш щастлив и да летиш в облаците.![]()
Just haters make me famous! εĭз
напълно съм съгласна за цитираното по-горе мнение!!!! със две ръце гласувам "за"Първоначално написано от nia _ivanova
![]()
а относно темата:
любов... любов значи да изпитваш непрекъсната нужда от даден човек, да ти тежи нещо отвътре когато го няма и същевременно това "негово" място да е празно щом не е до теб.
любовта е копнежа да усетиш нечие присъствие, нечий допир, нечия ласка и за теб тя да бъде по-хубава от всичко на земята.
любов е когато даваш всичко от себе си за този човек, любов е когато ЗНАЕШ, че точно ТОВА Е ЧОВЕКЪТ за теб!
любовта е още толкова много неща... просто трябва да се почувства!