.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

И Няма И Няма Край...

2 Месеца минаха откакто се разделих с нея ... и ставам все по-зле и по-зле...Какво ли не правиж да се разсея да не мисля за нея да го прежиея да се веселя ...Пред помагаше но не и този път...

Ами в някой ситуации и това го има... аз моя около 6 месеца не можах да го забравя, но времето лекува Вземи се в ръце и наистина не мисли за нея... няма смисъл... минали са 2 месеца... Знаеш ли какво правех аз за да не мисля за него? Постоянно си тормозех главата с нещо , учих мислех само за това което чета и пиша , спортувах ( и в момента продължавам) мислех само за играта Направи същото! Излизай с приятели и си говорете за ваши си работи и общи теми Не се предавай и продължавай напред... Щом не сте заедно явно тя няма вече чувства към теб и те е забравила... време е да направиш същото!!! УСПЕХ
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен
    Град
    Панацея
    не мислиш ли, че ти е време да се вземеш в ръце и да престанеш да се самосъжалявяш ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Ами в някой ситуации и това го има... аз моя около 6 месеца не можах да го забравя, но времето лекува Вземи се в ръце и наистина не мисли за нея... няма смисъл... минали са 2 месеца... Знаеш ли какво правех аз за да не мисля за него? Постоянно си тормозех главата с нещо , учих мислех само за това което чета и пиша , спортувах ( и в момента продължавам) мислех само за играта Направи същото! Излизай с приятели и си говорете за ваши си работи и общи теми Не се предавай и продължавай напред... Щом не сте заедно явно тя няма вече чувства към теб и те е забравила... време е да направиш същото!!! УСПЕХ
    Правя го ... ноо ... да отчасти помага .. и все пак , тя има чувства , след като се разделихме , миналия месец бяхме заедно 28 часа ... когато тя избяга от тях и я попитах защо иска да избяга с мен а не с приятеля , тя ми отговори ако имах чувства към него щях да съм при него , а аз съм при теб защото те обичам ... след това имахме проблеми с полицията тъй като тяхните я бяха пуснали за издиване...след това тя ми званя няколко пъти да излезем да се видим , да се разходим , а вече бяхме разделени , дори тя си беше издълбала на раката моята буква ... а вече беше минал 1 месец от както не съм заедно...Докато не дойде една вечер когато не знам защото бях се напил и си нарязах цяла рака като си изписах нейното име...
    Тогава тя каза че съм и паднал в очите и не иска да чува за мен , все едно не сме се срещали и не сме се познавали никога...и така аз не я търсих 20 дена , обадих й се една вечер и тя вдигна телефона говорихме 5-6 минути но тя каза , че е дигнала само защото е спяла и не е видяла кой звъни , иначе от приятели разбирам , че тя пита как съм кво правя и т.н. ... просто не знам много съм объркан...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Обичай хероина...очевидно обичаш наркотици.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от acidburn1
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Правя го ... ноо ... да отчасти помага .. и все пак , тя има чувства , след като се разделихме , миналия месец бяхме заедно 28 часа ... когато тя избяга от тях и я попитах защо иска да избяга с мен а не с приятеля , тя ми отговори ако имах чувства към него щях да съм при него , а аз съм при теб защото те обичам ... след това имахме проблеми с полицията тъй като тяхните я бяха пуснали за издиване...след това тя ми званя няколко пъти да излезем да се видим , да се разходим , а вече бяхме разделени , дори тя си беше издълбала на раката моята буква ... а вече беше минал 1 месец от както не съм заедно...Докато не дойде една вечер когато не знам защото бях се напил и си нарязах цяла рака като си изписах нейното име...
    Тогава тя каза че съм и паднал в очите и не иска да чува за мен , все едно не сме се срещали и не сме се познавали никога...и така аз не я търсих 20 дена , обадих й се една вечер и тя вдигна телефона говорихме 5-6 минути но тя каза , че е дигнала само защото е спяла и не е видяла кой звъни , иначе от приятели разбирам , че тя пита как съм кво правя и т.н. ... просто не знам много съм объркан...
    Заради п*тка ставаш п*тка...Точно това не трябва да го правиш...Тегли и една майна и да са спасява.Не е единствена няма и да е последната,а ти да са нарежеш така...Направо срам

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Къде съм казал че обичам хероина и наркотиците? ...

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Заради п*тка ставаш п*тка...Точно това не трябва да го правиш...Тегли и една майна и да са спасява.Не е единствена няма и да е последната,а ти да са нарежеш така...Направо срам
    ...Знам го... и преди съм го минавал но тоя път... не става...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

/Points at your avatar. ...
    Anyway..Get over it!
    The Spark

Трагедия дами и господа, трагедия ...

Супер фен
    Абе ей момче. Що се излагаш. Отрязала те е и е сложила край на връзката приятелството или квото и да е. Време е да я преглътнеш сливата. Имай достойнство и не я търси, ако поиска ли да се съберете си помисли дали ще приемеш. Време е да се стегнеш. И не слушай кви ти ги говори. Путките никога не говорят точно, винаги лъжат и отговарят с относителни отговори. Постоянно си менят думите. Нали затова са путки и затова когато някое момче прави такива номера му викаме путка. Може да ти казва че те мрази, а да те обича. Както и да е. Мисълта ми беше че е време да я забравиш

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ne prochetoh temata,zashtoto mi e qsno za kakva tema stava duma.
    Razbirame,che ti e gadno,no nie nishto ne mojem da napravim,zashto nikoi ne go razbere tova?Zashto ne puskate temi s po-smisleni vaprosi?Razbiram,che vseki ima trudni momenti v jivota i dara bara,no tuk povecheto temi sa pusnati Ei taka...

Просто исках да споделя ... I MUST ... FUCKING GET OVER IT ...

Според мен ще го преодолееш когато срешнеш друга. Клин клин избива.

Re: И Няма И Няма Край...

2 Месеца минаха откакто се разделих с нея ... и ставам все по-зле и по-зле...Какво ли не правиж да се разсея да не мисля за нея да го прежиея да се веселя ...Пред помагаше но не и този път...

Добре дошъл в моя свят....
    Skype - detekt0441

Re: И Няма И Няма Край...

Цитирай Първоначално написано от detekt

Добре дошъл в моя свят....
    Добре заварил......

Град
    Варна
    Просто исках да споделя ... I MUST ... FUCKING GET OVER IT ...
    Честно, не разбирам...наистина ли помага да ревнеш пред 1000 непознати човека как не можеш да се справиш с даден проблем? Това бие по безсмислие дори темите тип "Как да го забия" , които се пръкват по4-5 на всеки кръгъл час...

Ще срещнеш друга спокс всичко с времето си
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Град
    Испания.

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    ...Знам го... и преди съм го минавал но тоя път... не става...
    Става, само трябва така да се програмираш. Нямаш право да и обръщаш внимание повече. Промени мислите си, към позитивно. Тя не е единственната на земята... Знам че е трудно при някои хора и при други още повече. Но постарай се, и опитай...

А за наркотиците, май има нещо свързано с аватара ти.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Цитирай Първоначално написано от napalm
    А за наркотиците, май има нещо свързано с аватара ти.
    Спрях ги вече...аз не искам да си я връщам или нещо такова...това няма да стане и ми е ясно , преживял съм го , искам просто някакъв контакт да я чувам поне...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си