- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И Няма И Няма Край...
Правя го ... ноо ... да отчасти помага .. и все пак , тя има чувства , след като се разделихме , миналия месец бяхме заедно 28 часа ... когато тя избяга от тях и я попитах защо иска да избяга с мен а не с приятеля , тя ми отговори ако имах чувства към него щях да съм при него , а аз съм при теб защото те обичам ... след това имахме проблеми с полицията тъй като тяхните я бяха пуснали за издиване...след това тя ми званя няколко пъти да излезем да се видим , да се разходим , а вече бяхме разделени , дори тя си беше издълбала на раката моята буква ... а вече беше минал 1 месец от както не съм заедно...Докато не дойде една вечер когато не знам защото бях се напил и си нарязах цяла рака като си изписах нейното име...Първоначално написано от evelinka1122
Тогава тя каза че съм и паднал в очите и не иска да чува за мен , все едно не сме се срещали и не сме се познавали никога...и така аз не я търсих 20 дена , обадих й се една вечер и тя вдигна телефона говорихме 5-6 минути но тя каза , че е дигнала само защото е спяла и не е видяла кой звъни , иначе от приятели разбирам , че тя пита как съм кво правя и т.н. ... просто не знам много съм объркан...