.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Фен
    Град
    Vkyshti

Бременна ли е ?!

Значи с приятелката ми правихме секс без презерватив доста пъти обаче нито един път не съм свършил в нея. и сега трябва да, и като правим секс сега и я боли корем се едно ше и идва дали е бременна
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mislq che bolkata e simptom za bremennost. No riska si go ima. Ima veroqtnost da e bremenna dori da ne si svyrshil v neq.

Хора, по дяволите, просто ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ! Нито е голяма инвестиция, нито е голямо усилия, изисква единствено МОЗЪК. Да пие хапчета като ще се оправяте така. Или вие сте хора на риска...
    Едва ли я боли, защото е бременна, има някакъв малък шанс, но се съмнявам. Трябва да имаш ебаси самоконтрола за да разчитате на това да се предпазвате... И пак не е 100% сигурно.

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ne mislq che bolkata e simptom za bremennost. No riska si go ima. Ima veroqtnost da e bremenna dori da ne si svyrshil v neq.
    съгласна съм със съфорумничката си
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    Хора, по дяволите, просто ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ! Нито е голяма инвестиция, нито е голямо усилия, изисква единствено МОЗЪК. Да пие хапчета като ще се оправяте така. Или вие сте хора на риска...
    Едва ли я боли, защото е бременна, има някакъв малък шанс, но се съмнявам. Трябва да имаш ебаси самоконтрола за да разчитате на това да се предпазвате... И пак не е 100% сигурно.

Напълно те подкрепям.

Аааа незнам как да ти го кажа приятелю ... Бременна е ! Сега е време да пуснеш една нова темича,която да е с следното заглавие: "Приятелката ми е бременна какво да правя ? "
    Айде успех!!!

п.п.После може да пуснеш една темичка да му изберем и име на детето ...
    Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от nempoB
    Цитирай Първоначално написано от 08mdam__

Напълно те подкрепям.

Аааа незнам как да ти го кажа приятелю ... Бременна е ! Сега е време да пуснеш една нова темича,която да е с следното заглавие: "Приятелката ми е бременна какво да правя ? "
    Айде успех!!!

п.п.После може да пуснеш една темичка да му изберем и име на детето ...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    E kak moje da ste takiva?Izobshto li ne vi puka,kakvi moje da sa posledstviqta ot praveneto na sex bez prezarvativ?

Град
    Ha MopeTo (sun)
    вече започвам да си мисля,че никой не чете темите тука,а само пуска ли пуска ли се нови и нови

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    za da spestite hilqdite bezsmisleni temmi si kupete edin prezervati weeeeeeeeeeeee ko tolkoz pfff osven tova toi predpazva i ot bolesti ne samo zabremenqvane
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    София
    Преди да усетиш че ще свършиш се отделя една пред..(как беше нататък името??) течност от която също се забременява. А ако разчитате да броите дните на овулацията направо сте свършили работата..Може и да е бременна, но болките в стомаха май не са симптом.
    Гледате менструацията, а от тест не боли.
    9 клас

Фен
    Град
    Vkyshti
    абе кфо си4ки нападате ве секи път зимаме дурекс ама се късат кфо си4ки по4вате да нападете не ви пука не ви пука... като е сухо и кат не усета и се куса аре млъкнете малко питам ви кат хора вие по4вате...
    теен...
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от strawberry
    абе кфо си4ки нападате ве секи път зимаме дурекс ама се късат кфо си4ки по4вате да нападете не ви пука не ви пука... като е сухо и кат не усета и се куса аре млъкнете малко питам ви кат хора вие по4вате...
    теен...
    До колкото съм чел по този форум те не се късат лесно, просто грешно ги слагате може би..Оставяте ли въздух ( въпрос с понижена трудност )
    9 клас

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Цитирай Първоначално написано от petervuto
    Цитирай Първоначално написано от strawberry
    теен...
    До колкото съм чел по този форум те не се късат лесно, просто грешно ги слагате може би..Оставяте ли въздух ( въпрос с понижена трудност )
    ти дупето ако незнеш като путката е сух и кондом се къс много лесно и няма грам въздох
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Of az i priqtelqt mi pravim sex s prezervativ i nikoga do sega ne se e kalas (Da chukna na darvo,dano da ne se i sluchva),kak na teb ti se kasa,che i VSEKI PAT?Qvno si prekaleno malak i tova da slojish prezervativ e neshto mnogo slojno za malkiq ti mozak.
    I ako priqtelkata ti e bremenna,nie kak mojem da znaem tova be galfon?
    Zakasnqvali i cikala?Ili i tova ne ti e qsno,che shtom i zakasnee i po-tochno vaobshte ne i doide,nai-veroqtno shte e bremenna?

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    хулигнк мн си лоша бе ако праите с приятеля ти секс 3 минутки няма как да ви се скъса не 4укай на дърво спокойно
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    bremenna li e? otgovor: bremenna e 100% nie otkyde da znaem be pi4? ima edno novo izobretenie nare4eno TEST ZA BREMENNOST a ima edni o6te po novi izobreteniq nare4eni PROTIVOZA4ATY4NI I PREZARVATIVI..... povtarqite sled men - pro-ti-vo-za-4a-ty4-ni! otnovo! - pro-ti-vo-za-4a-ty4-ni! otli4no! sega vzemete da gi polzvate...........................
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си