- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли е ?!
Значи с приятелката ми правихме секс без презерватив доста пъти обаче нито един път не съм свършил в нея. и сега трябва да, и като правим секс сега и я боли корем се едно ше и идва дали е бременна:С
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Ne mislq che bolkata e simptom za bremennost. No riska si go ima. Ima veroqtnost da e bremenna dori da ne si svyrshil v neq.
Хора, по дяволите, просто ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ! Нито е голяма инвестиция, нито е голямо усилия, изисква единствено МОЗЪК. Да пие хапчета като ще се оправяте така. Или вие сте хора на риска...
Едва ли я боли, защото е бременна, има някакъв малък шанс, но се съмнявам. Трябва да имаш ебаси самоконтрола за да разчитате на това да се предпазвате... И пак не е 100% сигурно.
съгласна съм със съфорумничката сиПървоначално написано от Nadelina
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Първоначално написано от 08mdam__
Напълно те подкрепям.
Аааа незнам как да ти го кажа приятелю ... Бременна е ! Сега е време да пуснеш една нова темича,която да е с следното заглавие: "Приятелката ми е бременна какво да правя ? "
Айде успех!!!
п.п.После може да пуснеш една темичка да му изберем и име на детето ...
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
Първоначално написано от nempoB
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
E kak moje da ste takiva?Izobshto li ne vi puka,kakvi moje da sa posledstviqta ot praveneto na sex bez prezarvativ?
вече започвам да си мисля,че никой не чете темите тука,а само пуска ли пуска ли се нови и нови
za da spestite hilqdite bezsmisleni temmi si kupete edin prezervati weeeeeeeeeeeee ko tolkoz pfff osven tova toi predpazva i ot bolesti ne samo zabremenqvane
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Преди да усетиш че ще свършиш се отделя една пред..(как беше нататък името??) течност от която също се забременява. А ако разчитате да броите дните на овулацията направо сте свършили работата..Може и да е бременна, но болките в стомаха май не са симптом.
Гледате менструацията, а от тест не боли.
9 клас
абе кфо си4ки нападате ве секи път зимаме дурекс ама се късат кфо си4ки по4вате да нападете не ви пука не ви пука... като е сухо и кат не усета и се куса аре млъкнете малко питам ви кат хора вие по4вате...
теен...![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
До колкото съм чел по този форум те не се късат лесно, просто грешно ги слагате може би..Оставяте ли въздух ( въпрос с понижена трудност )Първоначално написано от strawberry
9 клас
ти дупето ако незнеш като путката е сух и кондом се къс много лесно и няма грам въздохПървоначално написано от petervuto
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Of az i priqtelqt mi pravim sex s prezervativ i nikoga do sega ne se e kalas (Da chukna na darvo,dano da ne se i sluchva),kak na teb ti se kasa,che i VSEKI PAT?Qvno si prekaleno malak i tova da slojish prezervativ e neshto mnogo slojno za malkiq ti mozak.
I ako priqtelkata ti e bremenna,nie kak mojem da znaem tova be galfon?
Zakasnqvali i cikala?Ili i tova ne ti e qsno,che shtom i zakasnee i po-tochno vaobshte ne i doide,nai-veroqtno shte e bremenna?
хулигнк мн си лоша бе![]()
ако праите с приятеля ти секс 3 минутки няма как да ви се скъса не 4укай на дърво спокойно
![]()
![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
bremenna li e? otgovor: bremenna e 100%nie otkyde da znaem be pi4? ima edno novo izobretenie nare4eno TEST ZA BREMENNOST a ima edni o6te po novi izobreteniq nare4eni PROTIVOZA4ATY4NI I PREZARVATIVI..... povtarqite sled men - pro-ti-vo-za-4a-ty4-ni! otnovo! - pro-ti-vo-za-4a-ty4-ni! otli4no! sega vzemete da gi polzvate...........................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot