.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Принципен въпрос

Към моми4етата: има ли зна4ение дали ще предпо4етете някое мускулесто мом4е или някои общителен и не толкова стегнат

Град
    София
    Аз съм момче, но май знам отговора. Общителните и интелигентни се предпочитат за дългите връзки, стига да не са съвсем нежни, но мускулестите се забелязват първо
    9 клас

Аз пък изобщо не си падам по огромни, супер мускулести мъже, с които и думичка не можеш да си обелиш.Разбира се не казвам, че всички са такива, но мисля, че някое високо, добре сложено момче би привлякло вниманието ми повече.

иаз,мно по-сладко е някое леко хърбаво момче (не монго и все пак да е силен) с вкус кум музика,филми И НАИ-ВЕЧЕ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР няма момиче,което не обича да се смее
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    имало е безброй такива теми,и отговорът не е еднозначен,просто зависи от момчето и от самата ситуация
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    The Sky
    Трябва да се чувствам добре с него, да се държи добре с мен, да поддържа тялото си, тоест да ходи на фитнес все пак... не обичам много мускулести, който ми говорят само за това колко вдигат във фитнеса и колко като мен могат да вдигнат на едната си ръка Не обичам да ме занимават с неща, от които не се интересувам...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    az pyk haresvam dobre slojeni mom4eta deje kaji re4i muskulesti... prosto umiram ot smqh kogato vidq nqkakva dvoika i mom4eto e super hyrba i edva li ne e s 10 kila po slab ot gadjeto si
    kakto mom4etata haresvat blondinki taka i nie momi4etata haresvame musukesti...! osobeno plo4ki na korema :P auuu a ako ima golqm biceps i golemi ramene mmmmmm razme4tah se!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

В отношение на тялото единственото нещо, което мразя повече от мускулест мъж е мускулеста жена.
    Харесвам нормално сложени мъже! За предпочитане да е годен за сериозна връзка, а не за временна забивка за убиване на времето.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Не харесвам мн мусколести момчета, но все пак и да не са без нищо :P

Ами като мине някое мускулесто момче покрай мен, разбира се, ще го загледам, определено такива ме привличат. Но не бих се хванала с някой само заради външния му вид. Когато стане въпрос за връзка, не за забивка в дискотека, за мен най-важен е характера му.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    Не харесвам мн мусколести момчета, но все пак и да не са без нищо :P
    =D>

Град
    40 Miles from the Sun
    Не обичам мускулести, но и да не е "надарен" повече от мен. о.О

За кфо си мислите че мускулестите момчета са глупави или нещо такова,...това че се грижат за тялото си повече от другите не означава че нямат акъл ..
    Ами според мен .. общо взето няма значение дали ще има мускули или не,но напоследък съм започнала да си падам по по-добре сложените момчета .. нз за кфо така ама ме привличат повече ..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    Shumen
    Predpochitam obshtitelen i ne tolkova stegnat pred nqkakyv muslulest.Men lichno mnogoto musluli neshto....ne mi haresvat
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

еми момче съм
    мога да кажа , че това е нещо като всеобщ комплекс-да си по голям ,абе нещо останало от природата
    нещо като женския коплекс за теглото

Аз лично ходя на фитнес и никой не може да ме убеди че добре сложеномомче/мъж не е по привлекателно от някой дето му се четат ребрата, ебаси чируса както се изразихте.Друго си е да има известна маса+релеф
    Никога не съм се стремил във фитнеса за голяма маса наблягам върху физическата подготовка- повече висилки успоредки -предпочитам макс за ръста си а не макс и още и още!

Какво правите докато сте на пс-то си и убивате време, а печелите ли от това?

pay out 10$ пичовете мн са коректни

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Aз пък съм хърбав, обаче съм релефен
    The Spark

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Mi parvoto neshto koeto edna jena zabelqzva v maja to tova si e vanshniq vid,no veche e otdelen vapros na koe momiche kakav tip momche shte i haresa.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не си падам по мнооого мускулистите, предпочитам някой с нормално тяло, но пък да не е отпуснат с шкембе и дупе, по-голямо от моето. Приятелят ми даже е кльощав, но пък за нищо на света не бих го заменила за някой по-"оформен" нека го нарека.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Emi, ne mi haresvat mn muskolesti tipove, no to si zavisi ot choveka. Opredeleno tochno tova ne trqbva da vi e prioritet.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Terra incognita!
    Всичко си е въпрос на вкус и предпочитание!Аз лично не харесвам мускулести момчета,падам си по по-миловидни,асоциални.....сега да не издавам всичко,но все пак не се притеснявай,всеки си има различен избор и ще те хареса такъв,какъвто си!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Ми изобщо не харесвам огромните мусколести момчета...даже може да се каже, че ме отблъскват Предпочитам да се държи добре с мене и да ме разбира,да не е повърхностен,да споделя моите интереси,да е поне малко романтичен,да е мил и чувствен,да го познавам наистина ДОБРЕ..това е най-важното, но ако говорим за тяло предпочитам хърбавичките момченца, дето нямат 'мусколи' ,а просто тялото им е мн леко оформено и да има готино дупе може да добавим към това и дълга бучава косичка и завладяващи очички Ohh I'm in love

Не бих избрала някой мускулест..Предпочитам по-скромни и свестни момчета.Не обичам такива,които само изглеждат и нищо не са.Искам човекът до мен да е свестен,да ме разбира и да ме подкрепя!Няма толкова голямо значение как изглежда-искам да е красив отвътре!
    Just haters make me famous! εĭз

Всички се прайте..Много ясно че гледате мускулите!Последните две момичета с който съм излизал и двете ме питаха още на първата седмица дали имам плочки..Това не е съвпадение

избирам си общитетлния и не толкова стегнатия Ама общителен и с мускули си е направо трепач
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

pff az ne gi xaresfam muskulestite nz za6to protifni sa mi predpo4itam da si e obiknofen ot kolkoto nekoi qk mujaga det da prili4a na oxranata v diskotekata :P a i vajnoto e kakaf e da ima 4ustfo za xumor a ne da e nekoi sku4en batka
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си