- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятелство между мом4е и моми4е
да ви питам и вас - как мислите възможно ли е много добро приятелство между мом4е и моми4е, без да иам любов между тях или поне единия да не изпитва нищо пове4е от приятелство![]()
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
възмовно е!! ама на колко си години? (от тва зависи малко) нз при мене става![]()
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
това е мноооооооого трудно постижимо,защото едниният в крайна сметка се влюбва и..приятелството го няма вече![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
v slu4aq nqmam predvid men samata a edna moq best fr. sega 6e vi kaja ako isakte istoriqta- tq e s gadge no toi si ima nqkakva best fr i dvamata tvardqt 4e ne se har no moita fr se pak ne e sig i sega ve4no e pritesnena i ne e takava kakvato be6e. daite savet pls
абе има що да се притеснява според мене,но ДА НЕ РЕВНУВА .мисля че момчетата се дразят от товаи да не се отдръпва,а да се опита да стане наи-добрата приятелка на гаджето си,не само като гадже
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
10x. 6te se opitam da i go kaja vapr 4e pokrai tova malko i nioe ve4e ne sme sa6tite. lipsva mi starata bezgrigna fr koqto imah i s koqto mojeh da spodelqm vsi4ko![]()
Ще кажа пак-"Света е за двама!"
В отношенията между 2-ма влюбени,други хора нямат място и в това няма нищо нередно!Нека всеки си има своите приятели и познати,но да се съобразява с другия и да не ги натрапва.И в крайна сметка,усещате ли,че трябва да ви пука най-много за този който обичате и после за всички останали?Лапешки истории правите![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Първоначално написано от vamp
след 4 години във форума,най-сетне да го прочета!!!!!!!!
ЕВАЛА!!!!!!!!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Razbira se 4e e vuzmojno da ima mn dobro priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e![]()
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Съгласен съм. Всичко е възможно, защо не и това, макар да се смята за мит. Има ли желание, защо да не е възможно.Първоначално написано от ice_cream_f
N2O
Аз ако успея пък да прочета как да убедя момиче в това...И то 16-годишноПървоначално написано от Ice_Queen_
Ти на колко си ако не е тайна и кога го разбра(може и на ЛС да отговориш)
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Vamp с тебе сме от 1 отбор, само дето мене ме и зарязаха, защото момичето не разбираше това което каза...Първоначално написано от vamp
Skype - detekt0441
Първоначално написано от vamp
Не можеш да я убедиш..Човек си го има от вътре тва,ако мога да се изразя така..Чувства си го,иска го,мисли го ..тъпо но факт.
Аз..тази година правя 19.
Не може да се определи кога съм го разбрала - но аз живея така ,за мен това е правилно.
Но пак казвам- мн рядко,мн малко хора са така..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Az sam na 14 a tq na 13.Minaloto lqto tq me haresvashe no az q obi4ah kato fr.A sega e obratnoto ot 2-3 meseca nasam az sam vluben v neq a tq tvardi che me obi4a kato fr![]()
Съгласна съм с горните мнения, но... има едно голямо НО!
Това важи само за сериозните връзки с перспектива. Тук повечето по-дълга връзка от 6-7 месеца нямат.
Иначе да, възможно е да има приятелство без чувства. Но има разлика между добро приятелство, много добро приятелство и вече такова приятелство, което да ти извади очите, че ще стане нещо между двамата...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Възможно е аз си имам много добри приятелкиПървоначално написано от kathryn
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Да, може. Едни от най-близките ми приятели са момчета. Признавам, че отначало едното момче много ме харесваше, но това беше преди 3 години и още не се познавахме добре, а и пичът се оказа точен и след като чувствата му поотминаха (гледай ти, не било толкова невъзможно, колкото десетките жалващи се 13-годишни хлапета го изкарват), станахме близки.Първоначално написано от kathryn
Относно онова момиче с проблема: няма смисъл да се притеснява, щом момчето й е предпочело да е с нея, не с най-добрата си приятелка. Аз пък открай време съм имала покрай приятелките и поне един най-добър приятел, с когото всичко ми е било по-различно, понякога даже по-интересно. Колкото и да е трудно да се повярва, не на всички момичета им допадат постоянните клюки и приказки за момчета.Така че не е необичайно и момчето да иска да има близко като приятел момиче до себе си, така може да се докосне малко и до нейния свят, да види заобикалящата го среда през нейни очи и да прозре, че невинаги мъжете са от Марс, а жените от Венера.
vamp, така и стана с мен, поставих приятеля си над всичко останало. Наистина взе да ми пука първо за него. Само че така се отчуждих от другите си приятели и дори и да знам, че ще ми простят и че още държат на мен, все пак заради взаимоотношенията си с един човек, които на тази възраст едва ли са толкова устойчиви, толкова перспективни и издръжливи, взех да губя лека-полека взаимоотношенията с приятелите си, които са за цял живот. Обичах (и още обичам) приятеля си, бях готова да дам живота си за него и го направих. Промених се коренно, едва ли не загубих себе си. И дори и да не се оплаквам, че съм именно с човека, с когото исках и мечтах да съм, все още се колебая дали е правилно да се отказваш от себе си заради някой друг, дали съществува човек, който заслужава толкова... И все още си мисля, че никой не заслужава да загубиш себе си заради него.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Abe vazmojno e be hora az imam edna mnogo ama mnogo dobra priqtelka ot veche 2 godini sig i ne se vlubvam v neq nito tq v men shtot sme si priqteli razbirate li
Естествено, че може ... но според мене приятелството си е някаква вариация на любовта, понеже да си приятел с някого не е само "Здравей, здрасти", а трябва да има някакви взаимоотношения между вас. Не става въпрос за задълбочени чувства, но за да си приятел с някого трябва да ти лежи на сърцето малко или многоТ'ва е моето мнение
![]()
честно казано не мисля че е възможно щото както казаха преди мен рано или късно се появяват чувства![]()
Не си загубила нищо,защото приятелите не са вечни,любовта също,но истинската любов изисква отдаденост!Когато приятелите ти се окажат "предатели" ще видиш,че си била права,а и дори да не се окажат такива,пак си била права,защото ако искаш да почувстваш истинската любов,тя е само за 2-ма,няма място за други хора!Когато човек обича истински е егоист,отдаден е психически изцяло само на 1 обект,всички други са субекти.Ако не е така,не си влюбен,просто се залъгваш!Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Знаеш ли какво ми трябва за да съм щастлив?
1)момичето което обичам
2)здраве
3)спокойствие
4)може би и пари
Дори като си представя нещо романтично,автоматично задрасквам доскорошните си приятели,с които съм се сдобрил,но ги чувствам далечни вече...Просто осъзнах,че за да бъда аз щастлив,не трябва да губя себе си заради тях,това означава да загубиш себе си,всъщност![]()
Има! Аз мога да се похваля с един, споделям му много неща и му вярвам, както и той на менАз наистина не мога да го погледна с други очи... и не искам нищо повече от него... силно се надявам той да не вземе да ме зарибява и да изпитва нещо повече... Ако това се случи ще го загубя...
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]