.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Супер фен
    абсолютно не!

освен ако не се познавате от деца- имам две страшно добри приятелки с които мога да си говоря с часове и за всичко, но се познаваме от 5 годишни и не се виждаме толкова често (всмисъл няколко пъти в месеца... )

иначе с момиче истинско приятелство като момче с момче или момиче с момиче не може да има в истинския смисъл на думата, един винаги поддава и се привързва първо към другия, после се влюбва...

едит, ако говориме за най-добри приятели (приятелки имам достатъчно, даже повече отколкото момчета, ама ми е по-лесно да контактувам с момичета всъщност) не става, всеки ден ако си с човек от другия пол, имате сходни интереси и ви е приятно заедно, просто е почти невъзможно да не изпитате нещо повече (от личен опит говоря....)

Мега фен Аватара на iiirish
    Приятелство между момче и момиче?! - NEVER!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами лично по мои наблюдения е невъзможно или много рядко срещано, защото все единия харесва другия и така....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    priqtelstvoto mojdu maja i jenata zna4itelno namalqva s nastapvaneto na noshta!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Разбира се,че е възможно!

..this world is watching me..

Dam ,vuzmojno e ,pone pri men

Град
    Враца
    Ми да, възможно е приятелство между момиче и момче. Имам много приятели момчета, и мога да кажа, че са много готини и свестни, но са ми просто приятели
    еlsy

spored men e vuzmojno imam mnogo priqteli momcheta s koito se razbiram perfektno i sme prosto priqteli.. no.. e imalo i sluchai,kogato ediniq izpitva po silni chuvstva (az nikoga ne sum izpitvala kum priqtel),no kum men da..

Just laying on the beach and having fun...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Имам няколко момичета .. с който мога да си кажа абсолютно всичко ... но не изпитвам нищо повече от приятелски чувства ... => ( за не просветените тоя знак означава следователно ) може да има приятелство между жена и мъж
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Естествено,че е възможно такова приятелство

Мдам имам много такива приятели :P
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Възможно е
    The Spark

Град
    Варна
    Имаше една леко видоизменена реклама на Скайп, която се въртеше из нет-а... Доколкото се сещам почваше така : "Хей ти...Спрайт има да ти каже нещо. Твоят най-добър приятел...ще те чука."

Които са я слушали ще разберат какво имам предвид. ^^

момчетата понякога ми се оказват по-добри приятели от момичетата и едни от най-добрите ми приятели,които са ми помагали в трудни моменти и с които съм споделяла са именно момчета.Определено може да има такова приятелство и го има!

Град
    KozLoDuy
    абе хора я ми дайте съвет : сега на 28ми март момичето ми (вече бивше) скъса с мен.аз приех спокойно нещата.пред нея де.говорихме да сме си с приятелски отношения.преди самата късане на връзката ни бяхме заедно 1 месец,при което тя за този месец ми направи доста голямо впечатление за доста кратко време.И тези впечатления от нея към мен ми създадоха тези силни чувства към нея.искам да си поправя грешката ми че не и давах достатъчно,отново ДОСТАТЪЧНО отговорност във и към връзката ни,но незнам как.моля ви ако можете да ми дадете съвет пишете ми директно лично съобщение на профила ми просто наистина много си я харесвам и тя мен все още.като я изпратих вечерта се прегърнахме и тя ми зашепна:''може някой път пак да се съберем и се надявам да се съберем'' аз й зашепнах:''може и се надявам наистина много'' и тя се прибра. ''лека нощ'' лека нощ и тя на мен,''спи спокойно'' и ''спи спокойно и на мен от нея и тва беше.помогнете ми моля ви някак си.
    ReaL GaNGStaS NeveR Die !

Град
    у вас ;]

Re: приятелство между мом4е и моми4е

разбира се че може, даже момиче с момче е по добре от колкото момиче с момиче, защото момичетата взаимно не се разбират много добре, има завист коя има по хубави дрехи, коя има по хубава прическа, коя повече момчета я харесват.. и така нататък.. много рядко се намират момичета, които да са ти приятелки, без да има тази завист...
    аз лично по добре се разбирам с момчетата като цяло, но си имам и момичета приятелки
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Разбирасе 4е е възможно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Абе mickelangelo, ти да не тренира6 айкидо бе????????

Може, ако не са свой тип

ами мисля 4е може да има,но понякога се слу4ва единия да се влюби

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    DA vyzmojno e \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
    li4no az imam edno priqtel4e s koeto si spodelqme vsi4ko i si pomagame. Nai dobrata mi priqtelka i avera mi sy6to sa mn dobri priqteli

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Може разбира се!Но понякога единия от двамата се влюбва и това приятелство може да се пре*бе :\

..this world is watching me..

Град
    Варна, моретоо :)
    Може, но рядко. Това, че единия не си признава...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Мии според мен е почти невъзможно... Имам само 1 такъв истински приятел с когото сиг. се познавам още от подготвителната. Иначе след последната ми караница с един уж "приятел" вече незнам какво да мисля...
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Точно приятелството между момче и момиче може да е по силно и по добро от колкото между момиче и момиче ... обаче както всички горе казаха ... има вероятност единия да хлътне по другия ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си