.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Цитирай Първоначално написано от k0kster
    Може разбира се!Но понякога единия от двамата се влюбва и това приятелство може да се пре*бе :\
    Няма приятелство ! Не може да споделяш всичко и да се подкрепята и да си останете с приятелските взаимоотношения.

Че защо да не .Аз имам много приятели момичета...и не изпитвам нишо към тях...а съм и сигурен че и те се чувстват така

Uploaded with ImageShack.us

Тук не става въпрос само за момичета приятели ... а за най-добра приятелка ... някоя с която споделяш абсолютно всичко капиш?

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Тук не става въпрос само за момичета приятели ... а за най-добра приятелка ... някоя с която споделяш абсолютно всичко капиш?
    Именно м/у такива "приятели" не съществува дълго приятелство :Д

Не съм много съгласен ...

дори sprite са го казали ;д

Мега фен Аватара на mynichka
    Да, възможно е приятелство между момиче и момче, изчетох мненията и съм аз съм на друго, защо да не можеш да споделяш с някого всичко и да сте си приятели? Аз имам такъв приятел и не става въпрос за приятел от 1 година, това са толкова години заедно повече от 10 и нито той, нито аз изпитваме нещо повече от приятелска любов един към друг.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

не е възможно
    I can't stop myself from loving you <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си