- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- умрях от срам
малее случи ми се нещо ужасно!!! :x значе с приятеля ми правим секс на земята.всичко беше много яко докато вратата не се отвори!беше майка му а той таман сваршваше!!! :( :( :( :( :( :( :( всичко стана за секунди!той сварши върху нея :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( сега ме е срам и незнам какво да правя :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
![]()
![]()
Nqmam dumi prosto. Maika mu ne moje li da pochuka pyrvo?
![]()
Твърде много си гледала Американски пай, моето момиченце...
Skype - detekt0441
да се смея ли да рева ли :lol:
не сам го гледала обаче ще си го пусна да се тегли ;)
Ами де на детски измислени истории е трудно да прецениш дали да се смееш или да ревеш
Skype - detekt0441
Ама ти сериозно ли? В коридора на плочките ли сте го правили? Нещо се бъзикаш![]()
9 клас
Emiii ako naistina e bilo taka pfffff az napravo 6a si teglq noja...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
да да да даПървоначално написано от detekt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче съм
Наистива доста смешно ми стана от прочетеното и малко трудно нали да го повярвам това,но се пак и да е така... не е фатално мен лично са ме хващали също.Но както маика ми е казвала няма от какво да се притесняваш "Секи са го хващали" така че просто няма какво да се притеснявате тои трябва само да и си поговори с нея малко и това,ако тя е знаела че сте заедно се пак тя си е виновна че не чука.Разбира се ако не сте на по 14 години не би си помислила че можете да правите нещо,но се пак като се има напредвид днешната младеж каква е почват от 12-3 да правят секс,но това е отделна тема разбира се....
Предполагам че над 90 % от хората които са живели с техните и са правили секс у тях са ги хващали така че.....ако има някои които не са да се похвали поне![]()
PPpp
+1Първоначално написано от detekt
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
Айде модераторите да се погрижат моля. Стига глупости, децата тук вече почнаха да се самозабравят.
Значи правите секс на отключена врата докато майка му е в къщата. По съвпадение тя решава да влезе точно когато той свършва и най-важното - ТОЙ СИ ВАДИ КУРА ОТ ТЕБ И ГО НАСОЧВА СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО СРЕЩУ НЕЯ? В нещо подобно ли се опитваш да ни убедиш?
Първоначално написано от Crag Hack
Пропусна че е метнал на 3-4 метра, освен ако не са го правили на самата врата. Хайде стига глупости - разкарайте тази тема на малкото детенце...
Skype - detekt0441
Men ne sa me hvashtali da pravq sex u nas![]()
що не излиза спермата от майка му?![]()
новия български пай![]()
Do you speak Salsa? .......
Първоначално написано от little_f
идеите взети от teenproblem![]()
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
syvet: drigiq pyt go pravete na terasata taka ako nqkoi vleze da mojete da hvyrlite prez balkona![]()
Първоначално написано от Riot
че кво бе .. спермата е полезнапък ..
на американски пай беше с бабата и тя умря .. ( или се лъжа ?!?)
и ако това което казваш е истина .. и е адски сконфузна ситуация .. но кво по дяволите .. тя да се научи да "чука" и Секс-а е нормална физиологична нужда ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
muhahhahaПървоначално написано от aRd3n7.bat
![]()
Първоначално написано от Riot
ами наистина неудобно положение
майка му трябва да се научи на чука преди да влезе
относно какво да направиш-нищо сигурна съм че ще се забрави