.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    Там, където е сърцето...
    Ами ако е истина ( защото ми е малко трудно да повярвам ) много кофти за теб, просто аз ако бях сигурно после нямаше да стъпя у тях...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Blondeland
    E НЕ!!!

Дори смешно не ми стана , защото трябваше да го измислиш по - правдоподобно.... ма , на.
    Чела наща , че другите си правят бъзици из форумите и решила и тя да види как е!!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от detekt
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Айде модераторите да се погрижат моля. Стига глупости, децата тук вече почнаха да се самозабравят.

Значи правите секс на отключена врата докато майка му е в къщата. По съвпадение тя решава да влезе точно когато той свършва и най-важното - ТОЙ СИ ВАДИ КУРА ОТ ТЕБ И ГО НАСОЧВА СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО СРЕЩУ НЕЯ? В нещо подобно ли се опитваш да ни убедиш?

Пропусна че е метнал на 3-4 метра, освен ако не са го правили на самата врата . Хайде стига глупости - разкарайте тази тема на малкото детенце...
    Може струята да е била прекалено силна и пишока да се е размятал наляво-надясно неудържимо

Защо ли си мисля, че авторката е девствена?

Re: Лол

Цитирай Първоначално написано от Jumper
    Наистива доста смешно ми стана от прочетеното и малко трудно нали да го повярвам това,но се пак и да е така... не е фатално мен лично са ме хващали също.Но както маика ми е казвала няма от какво да се притесняваш "Секи са го хващали" така че просто няма какво да се притеснявате тои трябва само да и си поговори с нея малко и това,ако тя е знаела че сте заедно се пак тя си е виновна че не чука.Разбира се ако не сте на по 14 години не би си помислила че можете да правите нещо,но се пак като се има напредвид днешната младеж каква е почват от 12-3 да правят секс,но това е отделна тема разбира се....
    Предполагам че над 90 % от хората които са живели с техните и са правили секс у тях са ги хващали така че.....ако има някои които не са да се похвали поне PPpp
    Мене не са ме хващали .. и дано не ме хванат .. а по темата .. той е свършил върху майка му ли ?????
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

т.11 от Правилника!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си