С приятеля ми спорим - редно ли е да го питам с колко момичета е бил преди мен. Той смята, че нямам право да му задавам подобен въпрос. Аз смятам, че след като му отдавам тялото и емоциите си имам правото да му задавам всякакви въпроси, които намирам за важни. (За мен има значение и фактът, че той е първият ми сексуален партньор, следователно е бил част от първите ми такива преживявания, освен това знае що-годе абсолютно всичко за мен.)

Та, вие знаете ли с колко души е бил приятелят/приятелката ви преди вас? Интересува ли ви? Вие самите смятате ли, че половинката ви има право да знае това за вас самите. (Пояснявам, че не става въпрос да водите задълбочени разговори относно предишни сексуални преживявания, а просто да сте наясно кога приятелят/приятелката ви е започнал/а сексуалния си живот и колко други партньора е имал/а.)

(Аз лично смятам, че приятелят ми има право да попита всичко, което го интересува за всеки аспект от живота ми и заслужава аз да му предоставя отговор. Ние се отнасяме сериозно към връзката си и сме заедно вече от доста време и ако е имало граници на лично пространство, които преди съм се стремяла да не прекрачвам, то те с времето се стопяват.)

P.S. Темата я пускам по настояване на приятеля ми, който не разбира, че след като за мен е важно да знам колко предишни партньорки е имал, значи се в някакъв момент ще му се наложи да отговори...ако ще и когато сме вече пред олтара