- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам кофти дъх
Хора често ми се получава лош дъх има ли някъкъв начин да го спра за да не се образува или ? някъкъви идеи и съвети може ли да ми кажете ?![]()
sdfsfsdf
Може да имаш възпаление на венците или на гърлото.
Питай зъболекар!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
... или го използвай за да се бориш с престъпноста. Можеш да си Батман от Овча КупелПървоначално написано от fudankoo
![]()
Е за това говорех...
не е от това!Първоначално написано от Jeuelle
мия си зъбите по 4-5 пъти на денПървоначално написано от marrybella
sdfsfsdf
E sigorno imash nqkoi razvalen zab.
А само да вметна, че много пъти съм чела и чувала , че не е хубаво да се прекалява с миенето на зъбите!!!Първоначално написано от fudankoo
Лошият дъх може да е от лоша храна
Месо , мазно....
Хапвай повече плодове и зеленчуци ...
гага, дано да не е това което се сещам...бухахаха то мирише доста кофти :Д![]()
![]()
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
само от храната ще е, яж плодове и най-важното - кисоло млякомного е полезно за стомаха и съответно за дъха, а ако си пушач - що питаш въобще
ПС: ако и ти си пристрастен като мене да си миеш зъбите по 100 пъти на ден си вземи мноооого мека четчица и много малка "глава" че иначе ще ти идат венците на кино
бТВ таа тема за тука ли е бе маа му?!![]()
Do you speak Salsa? .......
Да си чувал за дъвки орбит ???![]()
И между другото мий си зъбите по-рядко само сутрин и вечер, защото сигурно си разраняваш венците ако търкаш по-усърдно. Дъвките ще ти свършат е не същата работа, но поне наполовина толкова добра колкото миенето, а и няма да ти се разраняват венците.
П.П темата не е за този раздел
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
може и от проблеми със стомаха
ако има проблеми със стомаха пак ше мирише, ама от другадеПървоначално написано от the_hottie
![]()
Верно модераторите да я преместят. Хората май злоупотребяват, защото Секс е най-четения форум и така искат всички да им видят темата...
А сега моя сериозен отговор по темата:
Пич, мий си не само зъбите, ами и езика. Да, точно така - езика. Особено в основата му се задържат доста полепи, които се вмирисват. След като си измиеш зъбите почиствай и целия език с четката, колкото можеш по-дълбоко. След това хубаво жабури, щото както каза едното момиче - венците също може да са източник на миризмата.
Относно яденето - не знам дали е реалистично непрекъснато да следи човек какво яде. По-скоро не преяждай за да си сигурен, че всичко изядено се смила и нищо не застоява.
И на последно място - ми просто влез в гугъл и напиши "лош дъх". Сигурно ще ти излезат доста статии, с доста различни идеи.
Ot plodovete mirishe. Ne kazvam, che ne trqbva da qdesh, a che nqma da ti pomognat v ssluchaq. Kiseloto mlqko i qirqna e dokazano, che lekuva losh duh. Probvai vseki den airqnche. Em vkusno, em poleznoПървоначално написано от fudankoo
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Имаш некъв проблем в устата ..... наи вероятно развален зъб ..
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Само каква логика иматеАко имаш лош дъх мий си зъбите ама не спирай по цялден и ще се оправиш.Вие се ебавате ама яко.
Прекаленото търкане води до оголване на зъбите кървене на венците и хиляди проблеми. Ако проблема му е в носоглътката и езика какво правим тогава пак ли си мием зъбите![]()
Та лошия дъх може да е от много неща
1 проблеми с стомаха (гастит,язва ....)
2 налепи по езика
3 лоша хигиена
4 гниещи зъби
5 при пушачите лошият дъх е нещо нормално
ако постоянно имаш лош дъх най-добре отиди на лекар
ае със здраве
само искам да допълня, че сега от аквафреш са пуснали много готина паста (extreme clean), която почиства и езика, много съм доволен от нея - препоръчвам ти яПървоначално написано от Crag Hack
![]()
Colgate Total 6te te izbavi ot problemite![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
И аз мисля, че това са възможните причини за лошия ти дъх.Първоначално написано от Apostola
nqkoi da ti izbie isto4nika na lo6ata mirizma....![]()
![]()
![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan