.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Цитирай Първоначално написано от BoRe
    -ауу кфо си прискрипану
    -кфо делите хората на стилове беееее
    -и като го чуя това фешън вече ше ва еба
    -аз харевам момичетата по сърцата
    -е мн ясну не ме кефят задръстени тревоманки и шибани сдухарки

-айди пииийс
    тъп си?

Чакайте ве аз под хипарка разбирам няква мърлява дето се облича в черни дрехи и си слага черен грим.А аз къде съм аз съм рапърка кво прайме ся.А??Нося смъкнати дънки и по тесни суитшери.Т,'ва най ме кефи.Нито емо нито фешъните ми пречат,обаче си държа на стила и точка.

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    ^
    Да.
    Не са това двата единствени типа момиче...
    Точно евала.И аз т,ва казах по горе.

Чакайте ве аз под хипарка разбирам няква мърлява дето се облича в черни дрехи и си слага черен грим
    Исусе!Пооодяволите,не е тва
    тя момичето ги е сложила тея,защото те напоследък наистина са адски срещано явление....
    Къде ги тез много хипарки,аз нещо не ги мяркам...
    А иначе...ако ше си говорим за баш хипита,тва е субкултура дет се е появила преди 40 годинки,та малко вече хипитата са/сме изчезващи,особено пък из БГ.
    Но тук определено не става въпрос за "баш хипита".До колкото схванах е за всички,които не са фешънки.Ем ок,аз съм gegen fashion така или иначе,затва казвам хипарки

Цитирай Първоначално написано от HeXe
    Чакайте ве аз под хипарка разбирам няква мърлява дето се облича в черни дрехи и си слага черен грим
    Исусе!Пооодяволите,не е тва
    тя момичето ги е сложила тея,защото те напоследък наистина са адски срещано явление....
    Къде ги тез много хипарки,аз нещо не ги мяркам...
    А иначе...ако ше си говорим за баш хипита,тва е субкултура дет се е появила преди 40 годинки,та малко вече хипитата са/сме изчезващи,особено пък из БГ.
    Но тук определено не става въпрос за "баш хипита".До колкото схванах е за всички,които не са фешънки.Ем ок,аз съм gegen fashion така или иначе,затва казвам хипарки
    Ами сори ако съм обидила някой просто наистина незнам какво имате предвид под хипарки.Айде някой да прати снимка да видя плс да мога да дам разумен коментар че само се излагам

За хипарите! :P Омръзнало ми е от фешани, повръща ми се като ги видя... (пуке)

Spored mene e vajno vutreshnata krasota pak kakva fashion ili ne fashion xiparka ili ne hiparka ... ne e nogo vajno

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от sladkoff
    аз съм фешънка :P
    мухаха ти си безмозъчна

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    аз харесвам стилните дами и се старая и аз да съм такава е разбира се като пазя младежкото в себе си и не се състарявам. но изобщо не може да ми привлече погледа момиче облечено с панталони 3 номера по-големи от нея и с кецове.това е моето женско мнение
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си