- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какви моми4ета-фе6ани или хипарки?
Чакайте ве аз под хипарка разбирам няква мърлява дето се облича в черни дрехи и си слага черен грим.А аз къде съм аз съм рапърка кво прайме ся.А??Нося смъкнати дънки и по тесни суитшери.Т,'ва най ме кефи.Нито емо нито фешъните ми пречат,обаче си държа на стила и точка.![]()
![]()
![]()
![]()
Точно евала.И аз т,ва казах по горе.Първоначално написано от Whisskas
![]()
Исусе!Пооодяволите,не е тваЧакайте ве аз под хипарка разбирам няква мърлява дето се облича в черни дрехи и си слага черен грим![]()
Къде ги тез много хипарки,аз нещо не ги мяркам...тя момичето ги е сложила тея,защото те напоследък наистина са адски срещано явление....
А иначе...ако ше си говорим за баш хипита,тва е субкултура дет се е появила преди 40 годинки,та малко вече хипитата са/сме изчезващи,особено пък из БГ.
Но тук определено не става въпрос за "баш хипита".До колкото схванах е за всички,които не са фешънки.Ем ок,аз съм gegen fashion така или иначе,затва казвам хипарки
Ами сори ако съм обидила някой просто наистина незнам какво имате предвид под хипарки.Айде някой да прати снимка да видя плс да мога да дам разумен коментар че само се излагамПървоначално написано от HeXe
![]()
![]()
![]()
За хипарите! :P Омръзнало ми е от фешани, повръща ми се като ги видя...(пуке)
Spored mene e vajno vutreshnata krasota pak kakva fashion ili ne fashion xiparka ili ne hiparka ... ne e nogo vajno
мухаха ти си безмозъчнаПървоначално написано от sladkoff
![]()
аз харесвам стилните дами и се старая и аз да съм такава е разбира се като пазя младежкото в себе си и не се състарявам. но изобщо не може да ми привлече погледа момиче облечено с панталони 3 номера по-големи от нея и с кецове.това е моето женско мнение
няма любов