.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Нормално ли е ?

ми миналата седмица с едно момиче се натискахме и целувахме,докато беше седнала в мен беше ми първата целувка
    сега мисля да и предложа но в оная вечер когато се прибрах и нали се събличам да се къпя и гледам има беличко по гащите и да ви попитам това нормално ли е
    значи ли че при полов акт ще свършвам бързо
    на 15 съм !

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    i kakvo vyzbudil si se malko kvo tolkova... ili vsi6tnost ne, 6tom taka si se izcapal zna4i nqma da ima6 deca! ne we byzikam te nqma ni6to stra6no
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

nqma ti ni6to pi4 normalno e puk za sex aide purvo trugni s mackata puk posle 6te my mudri6

Re: Нормално ли е ?

Цитирай Първоначално написано от asd_asd
    ми миналата седмица с едно момиче се натискахме и целувахме,докато беше седнала в мен беше ми първата целувка
    сега мисля да и предложа но в оная вечер когато се прибрах и нали се събличам да се къпя и гледам има беличко по гащите и да ви попитам това нормално ли е
    значи ли че при полов акт ще свършвам бързо
    на 15 съм !
    .

Хихи .. споко пич ...понякога... се случват и такива.. работи да пуснеш малко при голяма превъзбуда
    Обаче ти явно си от тия каде предлагат.. а напрао си дженталмен е

Град
    Ha MopeTo (sun)
    нормално е,мисля че при всичко момчета е така

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami ne mislq, che e mnogo normalno. Na men ne mi se e sluchvalo. Za da go pravish taka v gashtite qvno dosta trudno se kontrolirash. Trqbva ti malko avtopraktika , za da pravish beli i da se predstavish dobre.
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    Абе щом ти е първо момиче е нормално за напред е хубаво да се учиш да се контролираш

Абе споко...нормално е......ама гледай да не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си