[i]Днес се уверих че всъщност нямам истински приятели и то още първия час в училище ми го показаха сега ще ви разкажа какво точно се случи и искам да ми кажете мнението си и да ми дадете съвети как да се държа с тях от сега на татък а ето и историята
Днес сутринта малко закъснях за час и когато влязох и си отидох към чина уж най-добрата ми приятелка ми вика имаш шестица но по много гаден начин с някаква злоба..защото тя и другите съученички имаха 3 и 4 а всички ще кандидатстваме с история.
След това почнаха някакви коментари от типа че всеки можело да извади нещо от нета .. от което също ми стана много тъпо защото аз даже мислех че се шегуват че имам 6 а всъщност имам 2 или 3 защото темата беше малко гадна и се съмнявах това което написах да се хареса на госпожата но чудо имах 6 за пореден път след това цял ден те отиват някъде даже не се сещат за мен а аз съм на 1 крачка зад тях и така разбрах че ми завиждат и от злоба го правят и ми стана много гадно защото винаги съм правила всичко за тях а накрая разбрах че не са истински ......сега в момента ми е адски криво защото за 2 път ми се случва приятел да ме предаде а и сега не е 1 или 2 а цели 6