- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Безмозъчна работа....
http://www.dnes.bg/article.php?id=49671 ... Нямам думи да изкажа колко съм разочарована от извратеното мислене на днешното поколение...
П.с. Извинявам се ако е пускана вече темата...
Малко им е боят в днешно време.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Мда, напълно съгласна съм.Първоначално написано от ABSOLUT`me
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Злетасъгласна съм, че им е малко ги бият и затова се чудят какво да правят...
А после искат реформи,за да може да се гласува на 16..то на толкова не може да реши сърби ли го,боли ли го.. Нека има реформи,да се разреши легално да работят на 14 даже,вместо да висят по кафетата или да замислят самоубийства..много свободно време имат.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Точно днес две момичето от моя клас си рязаха вените на даскало в коридорите....мн зле....
Класната пита едоното момиче защо го прави,а тя ''защото всички други го правят''
Мн са зле хората....вече няма какво да правят и айде вените ще си режат.....
;]
e moje puk tezi momi4eta da sa imali seriozni motivi za samoubiistvoto![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Е.. поне са доказали, че са тру...![]()
П.С.
Сори, не е смешно..![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Бива! Дано има повече такива случаи. Да се вдигне повече врява и да се сложи кай на заливащата света емо вълна
ne znam kakvi problemi moje da ima6 na 14 ili pone koj znae kakvi- gadjeta, y4ili6te??? (to dne6nite mn y4ili6te gi ne interesyva ama karaj !?....) no vse pak moje! A az dokolkoto pro4etoh komentarite te ne sa martvi a samo sa si prerqzali venite smis ne sa po4inali(mnenie 49
)
Фул респект за коравите тру ЕМО-та! Моля, всички останали почитатели на стила да последват примера им!
Grumpy old madman
Дано, дано!Първоначално написано от Canis_Dirus
we give it all.
2ма по малко![]()
![]()
иначе сериозно аз съм на 14 в седми клас и всеки ден ги виждам по коридорите на училище ама ЗА ЖАЛОСТ наще още не са стигнали до тази степен на мозъчно разтройство - има време .
ще ми обясните ли как може още преди да си видял истинския живот да решиш да се самоубиеш ЗАЩОТО Е МОДЕРНО !? И как така е модерно да се мре !? Ми аиде като е модерно всички фешиЪни и те под ножа !? .. ебати модите ебати чудото .. аз си имам една приказка дето си е точно така :
Модерен беше рапа - Всички станехте рапъри .. Модерна беше чалгата - Всички станахте чалгари .. Модерен е хауса и всички сте хаус маниаци .. Е,когато стане модерно да си боклук - Всички ще сте на мода ! ..
кфо повече мога да кажа .. народа си го е казал :
2 емота мъртви - Имаме проблем !
Всички емота мъртви - Проблема е решен ! ..
всичките ти коментари ме разцепват, а си само на 14Първоначално написано от InnchetO`bE
![]()
въпреки, че хич не ми е добре, че деца са умряли за тази глупост... колко да им е акъла 7ми клас? ко очаквате.. много ми стана кофти
Ужас, много гадно. Как може две момичета на толкова крехка възраст да се самоубият! Някои тук ще кажат, че вероятно имали проблеми, затова го сторили, а не защото са ЕМО. Да, бе, точно и двете приятелки ще имат големи проблеми в едно и също време, че да се самоубият и то по един и същ начин и то с рязане на вени(доколкото знам запазената марка на тия ЕМО ли, ИМО ли, кви са...)
Толкова е жалко, че тая проста мода сега води до такива пагубни резултати, но още по-жалко е, че младите явно нямат разум, който да слушат, сляпо вършат неща, които са актуални, без да влагат каквато и да е била умисъл! Яд ме е!! Толкова хора млади и пълни с жажда за живот умират, защото им липсва примерно някой здрав жизненоважен орган...Подлагат се на хиляди химеотерапии, за да си спечелят още някой ден живот...А тея?! Имат шанс, който толкова много нямат, имат шанс да живеят, да се развиват....А вместо това се правят на страдалци, чули, че нещо било модерно...събрали се...и се отказали от живота...Хем грозно, хем нелепо, хем потресаващо тъжно!!!![]()
![]()
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ей, кротко съм седмокласниците!Първоначално написано от fаke
![]()
Тея обаче са били яко зле..![]()
Всъщност щом още от 7 клас са почнали с тея глупости, представете си какво щяха да правят по-натаък.![]()
What you give is what you get!
+1Първоначално написано от Felis_Dirus
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
да се режат , кълцат , мятат и квото си искат да се правят не ме засяга следователно ми е през кура
tva e porednoto potvarjdenie kolko e podvlasno na modite dne6noto pokolenie
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
eploxiedet_neet, зщао пшишеш ткаа?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)