.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Вреден ли е алкохола ?

Spored men alkohola e lek kakvo moje da ti stane tolkova prosto si oprajnqvash babrecite Az nito pusha nito se drusam Edinstvenoto vredno neshto koeto praa e Piqnstvoto Kvo tolkova ne e mn zle Inache sam mn svesten chovechec

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Ako ti trea neshto pitai kav podpis bez lis i himikalka !

Град
    Ha MopeTo (sun)
    да,вреди,и не само на бъбреците-както казваш ти (че ги упражняваш)

Град
    Deathland
    Алкохолът вреди на всяка система в човешкото тяло

Алкохолът е вреден,но на този живот какво ли е полезно?
    П.П. Аз не пия.

Mi neka vredi az ne iskam da jiveq do 100 godini da se ma4a i 40 mi stigat A kakvo tolkova bashta mi e na po4ti 50 i si pie redovno i eto 4e si e zdrav Malko kashlq ot cigarite obache ne i ot alkohola

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    А ако пиеш по рядко няма да е толкова вредно-аз пия само по празници

Нали знаете, че алкохолът в малки дози е полезен, дори и в неограничени количества.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Pazardjik
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Нали знаете, че алкохолът в малки дози е полезен, дори и в неограничени количества.
    az v неограничени количества piq seki petak ot kakto navar6ix 14 No vse o6te mi nqma ni6ty

az v неограничени количества piq seki petak ot kakto navar6ix 14 No vse o6te mi nqma ni6ty

I AZ SUM TAKA PI4 + 1

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Chingy_

I AZ SUM TAKA PI4 + 1
    Когато станеш на 20 и имаш шкембе по-голямо от баща ти ще разбереш и когато пробваш да тичаш и видиш,че се потиш като нерез и смърди отвратително потта ти ще си спомниш колко "отворен си бил и какъв си пияч".А да,забравиш да кажа и за бъбречните кризи,но по-важното за вдигането на кръвното.
    А бяха времена когато и аз пиех по 1 бутилка водка сам,когато купоните бяха често,случвало ми се е да повръщам много пъти от алкохолно натравяне или да не повръщам и да се будя след часове в леглото,а главата ми да се върти като НЛО и на другия ден сутринта да не мога да запаля колата,защото още съм пиян.
    Дали е ВРЕДЕН АЛКОХОЛА-ТОЙ ТЕ УБИВА!Ако си пияч де,ако си от пиячите на думи,то не е нещо за хвалене.По-добре пуши трева понякога или не мешай много пиенето и се напивай рядко.Алкохола състарява,оглупяваш,правиш глупости и се излагаш.Пиках върху патрулка след като се напих,забиха ми палка в главата и ме хвърлиха на задната седалка да обяснявам защо съм направил това...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    старчески дом
    Виното е полезно в малки количества,но другите алкохолни напитки-не.Аз обожавам да пия пина колада.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    по 1 чаша червено вино на ден е ползено са кръвообръщението и за налягането, но все пак стани на 17 и така

Убива мозъчни клетки!
    И за виното съм съгласна.. полезно е,но в умерени количества
    offline forever!

Kvo vino be vie ne ste dobre Koito pie bira ne umira i tva e !

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Виното е полезно,но не всяко,а домашното,а алкохола уврежда предимно черния дроб.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Kvo vino be vie ne ste dobre Koito pie bira ne umira i tva e !
    Виж нагоре какво ти казах за бирата...Вервай ми,аз съм човекът с опит в сферата на пиенето...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Guest
    Ми зависи какво и колко пиеш...оО
    ест,че е вредно,само ако прекаляваш...
    аз на ден си пия по една биричка....1-2 в седмицата водка или нещо от сорта,а коктейли-само на купони
    не е чак тооолкова опасно,ама всичко в нормите си не прекалявай

Алкохола е много вреден.
    Алкохолът е отрова за всяка жива клетка.Дори 15%-ов разтвор на алкохол убива клетките (затова алкохолът се използва за дезинфекция на кожата).Той засяга всички органи и системи , но най-вече нервната и храносмилателната.

Ami da ti kaja 4estno az sa6to upotrebqvam alkohol i po4ti vsqka sabota kogato otivam na diskoteka sas moite priqteli pia vodka ili bira po 1 4a6aa i ni6to mi nqma! Daje se 4uvstvam vesela !! NO ne biva da se prekalqva sas nego za mene e ne6t6o normalno 6tom e v normi :P
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

Re: Вреден ли е алкохола ?

[quote="Chingy_"]Spored men alkohola e lek kakvo moje da ti stane tolkova prosto si oprajnqvash babrecite Az nito pusha nito se drusam Edinstvenoto vredno neshto koeto praa e Piqnstvoto Kvo tolkova ne e mn zle Inache sam mn svesten chovechec

EdIn fR 6tE uMrE ot AlKoHol... Ti SaM si PrEcEni
    "ПрИяТеЛи ЕфЕкТнИ....ПрЕдАтЕлИ пЕрФЕкТнИ"

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от vamp

I AZ SUM TAKA PI4 + 1
    Когато станеш на 20 и имаш шкембе по-голямо от баща ти ще разбереш и когато пробваш да тичаш и видиш,че се потиш като нерез и смърди отвратително потта ти ще си спомниш колко "отворен си бил и какъв си пияч".А да,забравиш да кажа и за бъбречните кризи,но по-важното за вдигането на кръвното.
    А бяха времена когато и аз пиех по 1 бутилка водка сам,когато купоните бяха често,случвало ми се е да повръщам много пъти от алкохолно натравяне или да не повръщам и да се будя след часове в леглото,а главата ми да се върти като НЛО и на другия ден сутринта да не мога да запаля колата,защото още съм пиян.
    Дали е ВРЕДЕН АЛКОХОЛА-ТОЙ ТЕ УБИВА!Ако си пияч де,ако си от пиячите на думи,то не е нещо за хвалене.По-добре пуши трева понякога или не мешай много пиенето и се напивай рядко.Алкохола състарява,оглупяваш,правиш глупости и се излагаш.Пиках върху патрулка след като се напих,забиха ми палка в главата и ме хвърлиха на задната седалка да обяснявам защо съм направил това...
    ПО-ДОБРЕ не прави това което той е правил ! Алкохола е изключително вреден! Е ако си пристрастена пиянка де
    Който се чупи от колектива,колектива му го начу*ва колективно.

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

q[^_^]p ---> Listen House Music

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Не!Много е полезен

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    А ако пиеш по рядко няма да е толкова вредно-аз пия само по празници
    И аз съм така ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си