.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

От лекари докъде стигнах

Здравейте! Искам да попитам за съвет,значи от лекар ми бяха предписани протияозачатъчни Линдинет 20 ,след 5 месеца употреба той ги смени на Линдинет 30 (които са по силни). Появиха ми се проблеми с месечния цикъл почна да ми идва през 15 дни и ми караше по десетина.Отидох пак на лекар,но при друг и той ми каза,че не е трябжало да пия Линдинет изобщо.Предписа ми Доксициклин 6 дни по 2 хапчета и Оргаметрил 20 дни по 2 хапчета,каза ми след като ми дойде да започна Регулон.Итака 5 дни преди да свърша Оргаметрила ми дойде.Започнах да пия Регулон,но проблема ,че вече съм на 11-тото хапче ,а все още не ми свършва и ми е някакво кафяво почти черно на цвят.Нормално противодействие от Регулона ли е?Възможно ли да ми е от цигарите(аз пуша по много)? Възможно ли е и да някакъв страничен ефект от чай "Сание"(и него го пия редовно)?

мисля, че този кафяво-черен секрет не е никаква реакция от каквото и да било, защото и аз го имам (понякога и в началото, но в края задължително).Мн е гаден наистина, ама какво да се прави. Аз не пия противозачатъчни, не пуша, не пия много(най-много един два пъти е месеца по бира-две). И така, мисля, че този проблем със секрета трябва да го разгледат отделно от противозачатъчните твоите лекари
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Ами по принцип пушенето и противозачатъчни не са добра комбинация даже изобщо .. мился че не трябва да ти предписват по силни ако пушиш може нещо да се влоши .. спри да пушиш или не пии противозачатачни ,а прави секс с презерватити
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    мисля, че този кафяво-черен секрет не е никаква реакция от каквото и да било, защото и аз го имам (понякога и в началото, но в края задължително).Мн е гаден наистина, ама какво да се прави. Аз не пия противозачатъчни, не пуша, не пия много(най-много един два пъти е месеца по бира-две). И така, мисля, че този проблем със секрета трябва да го разгледат отделно от противозачатъчните твоите лекари
    +1 и аз съм така но не пия противозачатъчни
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от samonervi
    Възможно ли да ми е от цигарите(аз пуша по много)?
    Цигари+противозачатъчни=по вишен риск от рак на млечната жлеза

И можеш да попиташ тук http://www.koog-vma.com , а да си запишеш час тук http://www.svmarina.com/

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

hottie
    Guest
    За да бъдеш сигурна дали понасяш добре регулона трябва да изчакаш поне още един-два цикъла. Нормално е първия месец да имаш някакви отклонения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си