Цитирай Първоначално написано от vamp
Цитирай Първоначално написано от Chingy_
az v неограничени количества piq seki petak ot kakto navar6ix 14 No vse o6te mi nqma ni6ty

I AZ SUM TAKA PI4 + 1
Когато станеш на 20 и имаш шкембе по-голямо от баща ти ще разбереш и когато пробваш да тичаш и видиш,че се потиш като нерез и смърди отвратително потта ти ще си спомниш колко "отворен си бил и какъв си пияч".А да,забравиш да кажа и за бъбречните кризи,но по-важното за вдигането на кръвното.
А бяха времена когато и аз пиех по 1 бутилка водка сам,когато купоните бяха често,случвало ми се е да повръщам много пъти от алкохолно натравяне или да не повръщам и да се будя след часове в леглото,а главата ми да се върти като НЛО и на другия ден сутринта да не мога да запаля колата,защото още съм пиян.
Дали е ВРЕДЕН АЛКОХОЛА-ТОЙ ТЕ УБИВА!Ако си пияч де,ако си от пиячите на думи,то не е нещо за хвалене.По-добре пуши трева понякога или не мешай много пиенето и се напивай рядко.Алкохола състарява,оглупяваш,правиш глупости и се излагаш.Пиках върху патрулка след като се напих,забиха ми палка в главата и ме хвърлиха на задната седалка да обяснявам защо съм направил това...
ПО-ДОБРЕ не прави това което той е правил ! Алкохола е изключително вреден! Е ако си пристрастена пиянка де