- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лилави обувкиии
ох нз къде да пусна темата и тука реших,ако не е за тук я преместететърся си от много време обувки,лилави,с много висок ток,сравнително тънък,дори да не е от най-тънките,желателно е да са ла4ени ама не задължително и да са такова тъмноп лилаво или не 4ак толкова ама да не е бледо мле4но такова,може да са с отворен пръст отпред или затворени..ама да е обувка а не бота или ботуш..къде има,къде някой е виждал нещо такова..а по онлайн магазините да има някъде,търсих но не намерих..
някой може ли да помогне
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
Не те знам от къде си ама в сф във всеки вторни магазин (щото първите са Хранителни стоки)има такива..както и зелени и жълти
Аууу гледах едни много яки, тчно каквито ги описваш някъде на Витошка в София
Еми аз съм от Бургас и тука наистина всеки 2 магазин за обувки съм виждала точно такива , лачени ,лилави на среден ток... Има ги трябва да се поразровиш просто още малко...
трябва ми висок ток и то достаина4е знам 4е в софия ще мога да си намеря ама няма как да ида там дале4ко ми и ако ида парите за обувките само за път ша идат
ходих в търново,плевен..а ина4е съм от лове4..из нета гледах онлайн магазините..и нищо
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
толкова високи ли?
![]()
А такива не може ли?![]()
![]()
да тези са чудесниПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
...
the_hottie нещо като тези вторите ама ла4ени или пък тези мн ме кефятhttp://gracemagazine.files.wordpress...rple-shoes.jpg
![]()
tezi sa mi lubimiteee ama moite sa v jabe6ko zelenoПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Донесоха ми такива обувки-тъмно лилави,затворени,с много висок ток на Дарис.Много ги харесвам аама се оказа че не ми стават![]()
Иначе виж в магазините може и в посочения по-горе.Ама ако искаш и мойте щи ги продам на далавера даже![]()
![]()
Оха и аз съм вманиачена на тема - обувки с изкрящ цвят![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Зарибени?!![]()
И аз съм мноо зарибена на лилавите обувки,а сега си взех и едни лилави сандали сатенени на 10 см ток ама мноо яки мноо ма кефят
dai snimka dee plsПървоначално написано от ob1rkano_momi4e
![]()
Разгледай по Витошка , ако си от Сф , де , защото не разбрах от къде си . Ето малко сничици за СПАМ:
![]()
eto rozovi oba4e stra6no mn me kefqt![]()
![]()
Ауу , много са сладки ! Ето едни , които мен ме кефят :Първоначално написано от enola
![]()
kamy4etata im 6te izpadatПървоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
и във варна е пълно с високи лилави лачени обувки![]()
![]()
и аз имам такива,ма розовиПървоначално написано от justme__
![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Първоначално написано от DYNAMIC
![]()
![]()
Това е най-отвратеитлния модел чепик , който някога съм виждала !
![]()
![]()
![]()