Първоначално написано от
the_hottie
еее ти с този линк ме уби

едва ли ще танцува чача или салса или валс

а хип хопа също е специфичен.
Добре де, добре!

Аз уточних, че за 30 секунди съм го намерил. Твоя линк е по-голям/добър от моя.

Ако се разрови човек дори само за 30-на минути във vbox и youtube доста неща би могъл да намери по въпроса. А иначе в краен случай винаги може и да се запише на уроци по танци. Но нали за
тази вечер става въпрос.

Първоначално написано от
_Cuddly_
.. Жена ли ще послушаш, или мъж?...
Е, добре де - сега ще си ги мерим ли?
Това, което описваш ти е някакво изключение и доста крайна ситуация, а аз се опитвам да дам съвет в общия случай. Даже не съвет точно - някакви общи напътствия. Общото е, че никой от двама ни не познава момчето лично. А това, което описваш в подробности ти... без да се обиждаш, но ми звучи... някак... отчаяно! Трябва и двамата да сте много на зор, за да е осъществимо или да е дооста
як въпросния пич, за да въртиш покорно дупе около него, докато той си пие бирата, а някой друг те кани на танц в момента да речем. Особено някой, на когото вече си направила силно визуално впечатление и съвсем умишлено реши да се възползва от неувереността на кавалера ти. Е, освен ако не се познавате доста добре с него и не харесваш доста други неща у него отпреди въпросната дискотека. Възможно. Но на мен не ми звучи като подобна ситуация. А иначе - по вкус и цвет... Това е ясно. Нека не бягаме към някакви крайности само тук с теб в тази тема, ок?