Цитирай Първоначално написано от butty
Здравей,мила!
Това, което си направила е нещо съвсем нормално и човешко ... Но не знам дали е било просто моментно чувство или наистина обичаш този човек?Ти към кого се чувствваш по-близка този твой приятел или гаджето ти? Щом гаджето ти е почнало да те обижда и да се държи гадно...не е на добре каквото и да става, ако те обича би ти го простил!!
Това, че си му казала е добре.. защото аз веднъж не му казах на моя приятел и той след това разбра от други хора ( а уж бях сигурна че няма да разбере ) и стана по-лошоно го преодоляхме и продължихме!
На всяко момиче и се случва да почувства привличане към някое момче,докато го няма гаджето и! На емн ми се случвало много пъти... все пак 3 години съм с този човек,но когато сме разделени се усещам че започвам да търся повече мъжка компания и т.н., но не става нищо по-сериозно,само кафета и разговори! Вече се научих да се контролирам по някакъв начин,защото го обичам!
Посмили си добре кого обичаш повече..това е най-важното,ако чувствата са ти истинали вече, зарязвай го,няма смисъл да си губиш годините с човек,който вече не обичаш! Живей за мига и бъди себе си!!
Благодаря много за отговора! Ами не знам може би ми е рано за толкова сериозни връзки,защото сега ем искам да съм с него,но както си бяхме хем имам нужда от свобода... много е сложно да се избере/// и то от тези две коренно различни неща///