- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво мислите за любовта между 18 годишен и 13 годишна
какво мислите за любовта между 18 годишен и 13 годишна , изобщо съществува ли тя , смешно ли е ? кажете си мнението !
ми смешно е ми ...
Еее да ва и в любовта!!Не можете да си намерите 1 на вашата въздраст( или + - 1 година)!Кфа е тая мода е!?!![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Mi kakvo da kaja,az sam na 18 godini i ne vqrvam da imam nqkakva baza na obshti interesi s momche na 13,to dori mai e podsadimo tova![]()
Obache vinagi ima edno,NO dokazano e,che momichetata se razvivat po-barzo ot momchetata,te sazrqvat mnogo po-rano.
V tezi suloviq moje i da ima nqkakva vazmojnost za eventualna vrazka,no pak edvali pak na 13 shte e koi znae kolko naprednala v koeto i da e otnoshenie.
Kato cheta tuk temite v foruma na 13 godishnite momicheta...hich gi nqma zavaliiki.
Ti si na 18,no tova ne te pravi koi znae kolko porasnal.
Na tezi godini tarsite nqkakav vid stranna vrazka v koqto obshtite temi na razgovor mejdu dvete polovinki ne sa ot golqmo znachenie.
Izvoda e,che ima veroqtnost za vrazka s takava razlika,no vrazkata opredeleno shte e bezmislena i shte bade podsadima.
Ам не си напълно права!!Момичетата се развиват по бързо до пубертета.В пубертета по-бързо момчетата.И спед това пак момичета.Но до съзряване според мен си е до самия човек.Защото има мн 16-17 годишни момичета дето са толкова наивни и с такова детско мислене!!
Първоначално написано от koman
mi da si priznaq i na men mi e sme6no ... ii moje bi ne sa6testvyva .. li4no mnenie![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ами нз...предпо4итам да си фана някоя малка дет не се е нау4ила да варти номера , да изневерява , да ма варти просто има мн не6та които можи да прави...а като е по малка и не се е нау4ила на тия не6та да си я фана сериозно и да си я даржа...
имам 1 приятел той ве4е е на 23 и той направи не6то подобно ,ся приятелката му е на 17 а бе6е на 12 когато се сабраха и до сега са си заедно... сега да си хвана някоя по голяма и да са ебава оная с мен нз просто....
Е точно!Ти не си способен да си намериш гадже на твоята възраст(или 1,2 години по-малка) и си търсиш някакви хлапачки!Дето ако станете гаджета няя да я чака6 да стане на 15-16,за да я е*еш!!!Не е правилно така....Само ще развалиш момичето!!
![]()
откаде знае6 4е искам да я хвана зарад еб*нето бе...искам да с я фана сериозно..и 6то да не мога да си фана някоя +- 1,2 просто ми е писнало да ме вартят и да ми праят номера
18-годишното момче има къде-къде по-различно мислене в сравнение с 13-годишната девойка. В главата му (повечето случаи) се върти само секс, докато при момичето всичко е розово, радостно - нали е с "принца на мечтите си". В тоя ред на мисли аз не одобрявам връзките с такава разлика през тоя период.. разбирам да е 20-25 (разликата в годините отново е 5), но тогава и двамата индивида са по-зрели, могат сами да решават кое е най-доброто за тях. Докато неосъзналите се още девойки на тая скромна възраст от 13 години дори не са наясно какво искат.. Както каза някой по-горе - не можете ли да си намерите човек от срещуположния пол на вашата възраст?
You are broken, I can fix you...
Не бъркайте любов и връзка. Това са различни неща...
9 клас
аве кат застана пред някой приятел и кат израся някоя простотия не мога да я разсмея хи4 не мисли като за годините и колко съм си гожорил с нея и не мога да повярвам 4е е на 13 просто вийдал сум доста по големи лигавят са там не могат да застанат сериозни за 5 мин... а това моми4е за което говоря не е такава...просто нз 4есно....
Мисля, че е мн срештано явление днешно вр! Да ходят 13-14 год с 18;19;20 че и повече!
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Ми когато аз бях на 13 ходех с един на 18...Ама аз си бях на Марс,а той на Венера...Ама май той си беше по-дете от мене
Зависи и от човека :P
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
еми менно за това говоря предпочитам да си хвана нея дет е сериозна отколкото някоя по голяма и да са лигави и т.н...
Да ама дали е правилно?!?Първоначално написано от vikiiitooo
![]()
Е ок да предположим ,че е така!Готов ли си да я чакаш там колкото й е нужно за да правите Секс или ако почне да ти се опъва ще я заебеш???Първоначално написано от kofata
Еми аз се свалям с една 13 годишна (уж на майтап) и къде ли ще му излезе краят...
Първоначално написано от Say It Right
ми няма да я наеба ся кат е на 13 ще я 4акам мн ясно пък за кво да се пъни не мога да я накарам на сила да си легне с мен...едно е тя да си поиска ,друго е аз... ама не си я хващам зарад ебането по ми е важно да е сериозна с мен отколкото ебането....
mm spored men NE ........Първоначално написано от BlueFace
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Avtore,izbora si e tvoi,ti shte izlizash s neq ne nie.
Samo che imam golemi podozreniq,che segashnoto i darjanie nqma da e vechno,ne iskam da sam pesimistichno nastroena kam otnosheniqta vi,no ima golqma veroqtnost.
Vsashnost zavisi i ot kolko vreme se poznavate.
No porpincip ne udobrqvam takiva vrazki i moqta razlika s priqtelqt mi e golqma,no mnogo zavisi za kakvi godini stava vapros za koi period ot vreme.
Emi na men puk ne mi e tolkoz sme6no 6oty az skoro navur5ih 14 i o6te dokato bqh na 13 si haresvah edin na 18 i toi si me haresva6e ama ne se stigna do ni6to pove4e za6toto toi zamina za 4ubina! Taka, da ne se otplesvam spored men ako momi4eto e dostatu4no zrqlo nqma ni6to lo6o, ako imate i ob6ti ne6ta
pff ae stia we tfa si e 4ist pedofilizumnekfi pikli na po 12 13 god da xodat sys mom4eta daje muje na po 20 god
mi mom4eta samo kato se zamislite 4e predi nqkolko godini tiq va6te "macki" sa xodili pravi pod masata, ska4ali sa sys para6yt ot kraq na kilima i sa si igrali daje nz dali oba4e vyzmojno e i vse o6te da si igraqt s barbi i ken ... a vie sq xodite s tqx i gi e**te a ... nz za vas ama na mene mi se gadi samo pri tazi misul
... a i po saitovete za zapoznanstfa nai 4esto sre6tani sa nekfi drisli na po 12 13 god det sa se snimali po sutien a dori nqkoi i bez sutien a daje vse o6te nemat i cici
tcttctt nakude otia toq sfqt
em razbira se tfa si e moito mnenie de ...
![]()
wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca