- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво мислите за любовта между 18 годишен и 13 годишна
+1Първоначално написано от koman
На другите въпроси сам/а можеш да си отговориш..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми да, може да има... сега изглежда голяма разлика... но след време... когато тя ще е на 17, а той на 22... не изглежда толкова странноДори и сега е възможна любовта им, стига него да не го е срам да излиза с 13 годишни, което чество се случва при момчетата
![]()
![]()
еlsy![]()
с една дума: ПЕДОФИЛИЯ !
Мда... Пък и к'фа любов... Това са различни интереси, за бога... Единият мисли едно, другият друго... И ако 18-годишният си е зрял психически и умствено за възрастта (по подразбиране), то какво ще прави с 13-годишна?!Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
еее барто не се прасквай ще осъдят за педофилство а и незнаеш дали баща й не е военен внимавай!
awe az ne moa razbera kvo tolkoa ?? za kvo moji da si misli 1 momi4e 4ovek e nali ne e jaba nit krava MOMI4E E... i kvo tolkoa da ne sum na 48 godini 4e da sum pedofil ......
1)смешноПървоначално написано от kofata
2)не е нормално
3)не е редно
4)противозаконно е![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ОФфФ... Еуу голяма мода стана това 12-13 годишни моми4ета да ходят с батковци... нз според мен такава връзка няма бъдеще![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ми на въпроса -мисля си![]()
![]()
![]()
![]()
идеоти
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
аз на 12 ходих с един 17 годишен момък,например.
много забавен беше човека,споделяхме еднакви интереси.
тъй че,да,напълно възможно е да има любов м/у хора на различна възраст,колкото и тъпо да звучи![]()
Мисля, че няма върху какво да се изгради тази любов между 13-годишно момиченце и 18-годишно момче... Нито общи теми, нито общи интереси, нито мисленето им е същото...![]()
добре ... защо да има нещо лошо освен ,че е противозаконно...щом са заедно...никой незнай как седят нещата може и да се обичат...аз също сам на 13 и сам ходила с 19 годишен..иии се разбирахме много добре...дори бих казала , че на него му пукаше много повече за мене от колкото на мен за него...
Те 18-годишните не знаят на кой свят са още, камо ли тия на по 13Колкото единия може да си избърше сам задника, толкова може и другия
![]()
И СТИГА ВЕЧЕ С ТАЯ ЛЮБОВ, ЧЕ НАПРАВО ОПОРОЧИХТЕ ДУМАТА И ТОТАЛНО ИЗКРИВИХТЕ ЗНАЧЕНИЕТО Й!!!!!!!
На тази възраст разлика от 3-4 години е голяма.
Писала съм си с момчета, които са със седем години по-големи от мен, аз съм на почти 13. Иии често са ми казвали, че никога не са си мислели, че ще си пишат с толкова по-малко от тях момичеНе са мислели, че ще имат общи теми.
И така... и се оправяме. За влюбване... ако толкова я обичаш и не можеш да живееш без нея (което не е невъзможно), ще я поизчакаш до такава възраст, че родителите й да не гледат на теб като педофил.
Иии, мисля, че момичетата винаги са се развивали по-бързо от момчетата.
Колкото и нескромно да звучи доста по-рано се запознаваме с проблемите от близо. Един добър пример за развитието: брат ми дето е много по-голям от мен, ако майка ми се опита да му каже нещо, чрез знаци той си блее човека, хич не забелязва. Докато без да ме е предупреждавала, че ще се наложи, като ме погледне по-така и веднага се усещам.
Може да има любов, разбира се, но на тази уязвима възраст... разликата е голям противник и разрушител на хиляди мечти и надежди.
бе то ше ме е срам да ходя с 13 годишна бе, аз да нема да правя детска градина в нас бе![]()
hem smeshno hem tragi4no![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ako se obi4at istinski da est 4e e vuzmojno,koi sme nie v toq forum da kajem na nqkoi da ne obi4a drug zaradi razlikata vuv vuzrastta.Est. 4e vruzkata e vuzmojna ,a za teq koito kazaxa 4e ne e prailna ,ami moje i da e i da ne e nikoi ot nas ne e Gospod ,za da sudi.Ta pak povtarqm ako ima lubov vsi4ko e vuzmojno![]()
Според мене е ненормално и нередно!А и безотговорно от страна на 18 годишният!
..this world is watching me..
Точно това че НЕ СЕ ОБИЧАТ може би...Първоначално написано от Co0kIe
![]()
![]()
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Ъм, мисля, че имаше една дума, пасваща точно на ситуацията. Чакай, каква беше...на върха на езика ми е... А, да бе. Педофилия.
Откъдето и да го погледна, нищо добро не мога да видя в такава връзка.
iskam da kaja na horata det sa napisali komentari ot sorta na "13 godi6na ligla igrae6ta o6te s barbi i s nqkuv muj na 18 "![]()
![]()
!!!kak moje da ima tolkova tesnogrudi hora ne razbiram .Ne mojete da me razubedite 4e 4ovek na NEskromnite 14 moje da e vidql mnoo pove4e ot jivota i da e mnoo po zrql i opiten ot nqkuv 20 godi6en liglio .....istina e 4e vuzrasta e ot zna4enie v toq period ama nabiite si v glavite 4e vsi4ko zavisi ot 4oveka !!!zamislete se......da ne bida nqma 20 godi6ni macki det gu6kat pplu6eni me4eta!?!?!?!?ili puk mom4eta koito na 14 rabotqt e*ali sa se i tn Zaklu4enie zavisi ot vuzpitanieto,sredata v koqto jveete ,su6tnosta na 4oveka i tn no ne 4ak tolkova ot vuzrastta
Нищо- в приятелския ми кръг липсват 13-годишни лигави кифли и 18-годишни, подгонени от липсата на обект за чукане...
Don't worry, be happy!