.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да разбера ..?!?

здравейте.. искам да ви попитам какво да направя за да тръгна с момчето,което харесвам... нещата стоя така: преди 2-3 месеца в една дискотека той дойде при мен и ме хвана за ръката да танцуваме... след това се разхождахме навън.. и той ме целуна.. от тогава започна всико... виждахме се след това и сега продължаваме.. аз го харесвам от 2 години и сега незнам какво да правя.. искаше да спи с мен.. аз също.. и го направихме.. той ми беше първият.Сега продължава да ме търси,но не ми е казал,че ходим,или че иска да ходим.Какво да правя за да разбера дали има вероятност да тръгнем.Благодаря предварително на всички и надявам се,че няма дa ме упреквате за нищо...

Град
    София
    Щом сте спали заедно, би трябвало да ходите..
    Заглавието на темата трябва да подсказва за съдържанието
    9 клас

Град
    Своге
    Ммм не е задължително!Имах един приятел,който спа с едно момиче и тя си мислеше,че ходят,ама не беше така и тя всеки ден го търсеше и той много се дразнеше,че му досажда...Така че по-добре го попитай какво точно иска от теб,за да си наясно!Късмет
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

важното е,че той ме търси пръв,а не аз.. и точно за това незнам какво да мисля.. благодаря ви пак

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от You can take me there..
    важното е,че той ме търси пръв,а не аз.. и точно за това незнам какво да мисля.. благодаря ви пак
    И аз да знам, че ще еба, само да звънна 1 телефон, и аз ще те търся
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от comics
    Цитирай Първоначално написано от You can take me there..
    И аз да знам, че ще еба, само да звънна 1 телефон, и аз ще те търся
    е добре... ама след като му пуснах продължава да ме търси.. ако е искал само секс предполагам отдавнa да ме е заебал.. а той ходи след мене.. странно...

MNOGO li e tudino da sednete i da si izqsnite polojenieto v koeto se namirate???

Град
    Terra incognita!
    Нещата при теб стоят доста странно и то не в добрия смисъл на думата.По-добре поговори с него,за да разясните точно отношенията си,защото ти може да си мислиш,че ходите,а накрая да останеш много разочарована и това че те търси,не гарантира,че не го прави само заради секса(извинявам се за циничността)!Разяснете ситуацията!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Питай го ...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Варна
    О, Боже, спаси ме от малоумните люде...

ПТ : Иди на врачка.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Може 1 път да не му е стигнало
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от NFW`
    О, Боже, спаси ме от малоумните люде...

ПТ : Иди на врачка.
    Можеше да си спестиш обидния пост.. не беше нужен.. след като Бог искаш да те спаси от нас... по-добре не пиши в такива теми. не вярвам да си по-умен/умна от нас не че искам да се заяждамс теб,но т'ва е истината,а тя боли

Град
    СофиЯ
    На колко години си?
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Emi az kato spah s gadjeto si i az nz dali sme trugnali.No leka poleka prosto ne6tata stanaha mn po zadulbo4eni i sega i az i toi sme naqsno 4e hodim.Tui 4i predpolagam 4e i vie hodite 6tom e spal s teb puk ne te e zarqzal.

Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Нещата при теб стоят доста странно и то не в добрия смисъл на думата.По-добре поговори с него,за да разясните точно отношенията си,защото ти може да си мислиш,че ходите,а накрая да останеш много разочарована и това че те търси,не гарантира,че не го прави само заради секса(извинявам се за циничността)!Разяснете ситуацията!Успех!
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ami shtom spish s nego ne vijdam nishto nenormalno da go popitash v kakvi otnosheniq ste sega.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си