- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера ..?!?
здравейте.. искам да ви попитам какво да направя за да тръгна с момчето,което харесвам... нещата стоя така: преди 2-3 месеца в една дискотека той дойде при мен и ме хвана за ръката да танцуваме... след това се разхождахме навън.. и той ме целуна.. от тогава започна всико... виждахме се след това и сега продължаваме.. аз го харесвам от 2 години и сега незнам какво да правя.. искаше да спи с мен.. аз също.. и го направихме.. той ми беше първият.Сега продължава да ме търси,но не ми е казал,че ходим,или че иска да ходим.Какво да правя за да разбера дали има вероятност да тръгнем.Благодаря предварително на всички и надявам се,че няма дa ме упреквате за нищо...![]()
![]()
Щом сте спали заедно, би трябвало да ходите..
Заглавието на темата трябва да подсказва за съдържанието![]()
9 клас
Ммм не е задължително!Имах един приятел,който спа с едно момиче и тя си мислеше,че ходят,ама не беше така и тя всеки ден го търсеше и той много се дразнеше,че му досажда...Така че по-добре го попитай какво точно иска от теб,за да си наясно!Късмет![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
важното е,че той ме търси пръв,а не аз.. и точно за това незнам какво да мисля.. благодаря ви пак
![]()
И аз да знам, че ще еба, само да звънна 1 телефон, и аз ще те търсяПървоначално написано от You can take me there..
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
е добре...Първоначално написано от comics
ама след като му пуснах продължава да ме търси.. ако е искал само секс предполагам отдавнa да ме е заебал.. а той ходи след мене..
странно...
![]()
MNOGO li e tudino da sednete i da si izqsnite polojenieto v koeto se namirate???
Нещата при теб стоят доста странно и то не в добрия смисъл на думата.По-добре поговори с него,за да разясните точно отношенията си,защото ти може да си мислиш,че ходите,а накрая да останеш много разочарована и това че те търси,не гарантира,че не го прави само заради секса(извинявам се за циничността)!Разяснете ситуацията!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Питай го ...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
О, Боже, спаси ме от малоумните люде...
ПТ : Иди на врачка.
Може 1 път да не му е стигнало![]()
The Spark
Можеше да си спестиш обидния пост.. не беше нужен.. след като Бог искаш да те спаси от нас... по-добре не пиши в такива теми.Първоначално написано от NFW`
не вярвам да си по-умен/умна от нас
не че искам да се заяждамс теб,но т'ва е истината,а тя боли
![]()
На колко години си?![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Emi az kato spah s gadjeto si i az nz dali sme trugnali.No leka poleka prosto ne6tata stanaha mn po zadulbo4eni i sega i az i toi sme naqsno 4e hodim.Tui 4i predpolagam 4e i vie hodite 6tom e spal s teb puk ne te e zarqzal.![]()
Първоначално написано от Memento mori!
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ami shtom spish s nego ne vijdam nishto nenormalno da go popitash v kakvi otnosheniq ste sega.