- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое е по-важно за вас
+1Първоначално написано от loyal_88
Bих казал "Накарай ги да те уважават и ще те уважават." Не винаги хората ти отвръщат със същото... ко да ги прайш - тъпаци.
двете неща се допълват
И двете са еднакво важни![]()
Еми хората са казали че: '' както ти се отнасяш към хората,така се отнасят и те към теб'' и мисля че има некфа истина ..
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
За мен е по-важно отношението на хоряата към мен. Поначало подхождам към непознати с апатия, гледам да съм неутрална, а след това в зависимост от това какво ще покажат, определям и държанието си към тях. Затворен характер съм - никога не правя първата стъпка.
Memento moriendum esse!
+1Първоначално написано от Espasse
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
До тук видях няколко поговорки. Аз ще допълня с нещо от Библията: Дръж се с другите така, както искаш да се държат с теб. Аз се опитвам винаги да правя това, после наблюдавам резултата. Ако не получа добро отношение и уважение - не се занимавам повече.![]()
И аз преди мислех така.Държех се с всички добре.Ама като видях,че не всички се държат добре с мен,промених отношението си.Както се държат те с мен,така и аз с тяхПървоначално написано от Morskoto_oko
![]()
+1!Първоначално написано от lovetanya
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
+1Първоначално написано от alex_devv
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
И двете.
"Не прави това, което не обичаш на теб да ти правят."
как аз се отнасям към тях...![]()
someone else...
Според мен , и двете са еднакво важни . Но все пак , как аз се отнасям с хората е съвсем мъничко по-важно от , как те се отнасят с мен . Все пак винаги се старая да направя добро впечатление , но не винаги се получава .