- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някой,който знае френски
ох не знам ква идея има и с коя иска да се сваля,ама не знам по какъв начин да му обесня, че не означава ттова ,което той си мисли........![]()
za 4i4o mi ne znam ama 6tom lelq mi si go e xaresala vajnoto e 4e sa zaednoa za francyzoikite samo 6te namekna 4e te nqmat kato na6ite vuzpriqtiq za obezkosmqvane , xodat napulno ama napulno ama napulno estestveni
nie se obezkosmqvame i izob6to za nas izglejda gadno i nepoddurjano ako si estestven otdolo za6toto ima mnogo vliqnie ot orienta
absolutno si pravaПървоначално написано от summer4e
Абсолютни глупости говори.Съученичките ми целогодишно си ходят с поли и не съм забелязала да се поддържат зле.Е,не съм им ровила в гащите да гледам за рошави храсти,ама то си личи,кога някой се поддържа и кога не.Тъй че,моля,чули-недочули,не говорете наизуст.Първоначално написано от the_hottie
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
почти цял живот съм живяла във Франция и не е чуто недочуто.Разбира се - не всички са така, но една доста голяма частПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Не знам в коя колония си живяла,обаче нещата съвсем не стоят така.От нейното изказване става ясно,че едва ли не всичките са неподдържани,което са пълни глупости.Французойките обръщат ужасно голямо внимание на външния си вид,не случайно водещите козметични гиганти са френски.Първоначално написано от the_hottie
Навсякъде има мърли,даже в България са много повече за съжаление.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Според мен вув Франция са повечепо мои наблюдения. Поддържат се по-скоро лятото, ама зимата....както и да е, не ми се спори. Може би е различно от град на град. Аз говоря за село Париж
![]()
za kozmeti4nite giganti e prav/a , dobre suglasna , oba4e vse pak ti si kaza ne im rovi6 v ga6tite .......![]()
aaa iskam da ti kaja 4e na Place Pigale - bylevarda na plutskite ydovolstviq , prostitytkite - obraza na seksapila - sa s vejdi i mi6nici kak maika gi e rodila ...............![]()
aaa za modata im moje malk oda posporim naistina Pari6 i Milano sa edni ot nai - golemite v taq oblast ama samite francyzoiki kak si xodqt s 3/4 6areni 4orapi 6liferi i kybinki , a kosite im sa vurzani s kitaiski kle4ki![]()
![]()
Hey mister DJ , put a record on , I wanna dance with my baby !And when the music starts I never wanna stop ....
God is a DJ,
Life is a dancefloor,
Love is the rhythm
You are the MUSIC ...