- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някой,който знае френски
Ами не знам за куде е темата,за това я сложих тук.Искам да помоля някой,който знае френски да ми преведе това:
UN COUP DU FOUDRE...... C'EST POUR MOI!
Благодаря ви предварително![]()
lubov ot pruv pogled - tova e za men![]()
po princip coup du foudre bykvalno se prevejda ydar ot mulniq , no v prenosen smisul go izpolzvat za lubov ot pruv pogled:P
eee koito si go znae si go znae![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ох,вече не знам на кой да вярвам![]()
щото.... беше написано като настроение на един човек питах го кво е той каза ....... : "влюбен до уши-това съм аз"
После питах едно приятелче той каза това което summer4e каза ... или нещо от сорта...
А относно тоя дето го е написал каза 4е било некъв фразеологизъм... А ми е важно ...
и съжалявам за това 4е е супер объркано,но по друг начин не мога го напиша....![]()
![]()
Един стрелец за светкавицата...това е за мен
Според преводача...
охх никой ли не знае френски бе ;(
любов от пръв поглед...това е за мен!
изразът coup de foudre означава любов от пръв поглед. Главата си залагам![]()
А мислите ли че е нормално човек да пише за любов от прув поглед след 8 месечна връзка,при положение че досега никога не го е правил?![]()
![]()
![]()
ако сте на 1 акъл, що да не го напише?Първоначално написано от (:bibs4etyyy:)
ами ако ми дадеш текста, би било по-лесно ! Аз френски знам перфектно, ама като нямам текста под носа как да ти кажа точно. Знаеш ли французите колко израза използват за всичко...Първоначално написано от (:bibs4etyyy:)
Ами то това е целия текст...Настроение на скайп.....Първоначално написано от the_hottie
![]()
Извинявай ако съм направила нещо,което ти пречи...ама мисля че не е така... OtherDImension.. Но не мисля че има някакъв проблем...Първоначално написано от OtherDimension
уфффф сега схванахЗначи ти си пишеш с някой, с който имаш връзка от 8 месеца и той изведнъж ти сервира това,така ли?
Да...И явно се възползва от факта,че не знам френскиПървоначално написано от the_hottie
![]()
ами може да се погледне от 2 гледни точки. Или като комплиментили си търси любов от пръв поглед. Не ви знам отношенията...
Ох не знам ама той продължава да твърди ,че означава влюбен до уши ...![]()
![]()
![]()
ами супер![]()
the_hottie много мерси:P
може и той да не знае точно кво значииначе е влюбен от 1 поглед.. и аз съм сигура
the_hottie e prava ii az glavata si zalagam, 4e zna4i lubov ot pruv pogledae sa se pak 4i4o mi e francyzin
frenski y4a ot ... pffff .. ne moa broq do tolko
a ako si go e napisal na skypa , ne se y4ydvai , francyzite sa takiva , osobeno po na4ina koito svalqt , nqmat ni6to ob6to s bulgarite ! plus tovatova koeto e napsial ne ozna4ava 4e ima dryga vruzka , prosto tova e negoviq na4in da kaje 4e iska da se svalq s nqkoq , za tqx lubovta ne e tova koeto e za nas
izmisli si fraza s koqto da go zakove6 i dai da ti q prevedeme
![]()
французите са суууууууууууууууупер зле откъм свалки ! Направо трагични ... направо антисексуални (съжалявам за чичо ти). Може би по-зрелите мъже са различниПървоначално написано от summer4e
![]()
надявам французойките са по-жаровитиживот и здраве след 3-4 години да отида във Франция няма да ми е хич зле
![]()
ВНимавай кво си пожелавашПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ами доколкото знам французойките да големи дървета в леглото![]()