- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалът Ви за момиче/момче
Какво е първото нещо което забелязвате в едно момиче/момче при запознанство?Външният вид или характера са на първо място?Също ,ако искате може да пишете и какво харесвате най-много в себе си като външност и характер и кое качество цените най-много в хората? Ако ви се занимава пишете и ако темата се повтаря ме ИЗВИНЕТЕ!Благодаря Ви предварително!!!![]()
Еми май не се повтаря ама нема такова нещо като идеа щтот секи си има свойте добри качества с който да те впечатли така че всеки по различен начин е оригинален и неповторим и може да е наш идеал!
Първо в едно момче забелязвам външният му вид, а с времето разбирам и характера му. Най-голямо впечатление ми правят очите, начина му на обличане, косата, тялото му (ако е хубав де, ако е грозен нищо не ми прави впечатление ) :P
...
стига клишета.. не сме в магазин за кукли Барби. много тъпо ми звучи ..темата, замисъла, всичко около тая работа с 'идеалите' .. някак си детинско![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Vsichko e ot znachenie. No po - vagnoto e da ima vzaimno privlichane, taka da se kage. Neshtata se useshtat. Ne vinagi neshtata, koito mislim za vagni , se okazvat takiva, kogato sreshtnem choveka. Vagnoto e da si dopadate.![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
В себе си харесвам чувството си за хумор и за мен е важно човека до мен също да ги притежава
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Моят идеал за момиче е:
1)Да има свой собствен стил
2)Да може да уважава труда и мнението на останалите
3)Да има чувство за хумор
4)!!!Да не слуша чалга!!!
5)Да има хубава усмивка
6)Външен вид
Моя идеал е да има дупе и цици, хубава коса, и да не е лигла![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Че коя момиче няма дупе и цициПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
...
Първоначално написано от ToySoldier
eeeeeeeeeto tyi sa moite ideali .. otnosno 2 da yvajava MNENIETO 6tot v dne6no vreme seki samo negovoto si gleda..... aaa tfa za 4 .. moje bi 6te go prejiveq nqkak
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Какво гледам в момичета?
1)външност
2)поведение
3)дрехи(обикновено е свързано с поведението)
4)интелект
5)приятели/компания
Най-важни за мен са външността и поведението,всичко останало е само бонус!
Ценя красивите и земни момичета.Да е сладка и добра,да може да се говори с нея,това ми е идеалът![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Като се запознавам с някой едстествено,че първо гледам външността.За мен по-важно е духовната красота и не мога да обичам някой,който не е красив отвътре.В себе си ценя качеството,че мога да съм душа на компанията и че държа на хората,които обичам.В тези,които са ми приятели или в гаджето ми (такова,в момента нямам) държа най-много на вярността и разбирателството.![]()
Just haters make me famous! εĭз
moq ideal za mom4e: Da e visok sus svetli o4i i kosa i da ima 4uvstvo za humor i xaraktera ima ogromno zna4enie![]()
![]()
Ideala za momi4e ..... ne gledam tolkova nai ve4e van6niq vid vajnoto e da bade kato men i da imame g/d ednakvo mislene i interesi![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Аз пък никога не се заглеждам по външния вид...Почвам да обърщам внимание на някого,ако разбера че слуша хубава музика и/или обича футбол(в частност Ливърпул)Явно съм много странна,ама това правило си ми важи с пълна сила![]()
На мен винаги са ми правили впечатление светлите очи![]()
А относно
Днес не за пръв път откривам себе си точно в идеалите на останалитеМоят идеал за момиче е:
1)Да има свой собствен стил
2)Да може да уважава труда и мнението на останалите
3)Да има чувство за хумор
4)!!!Да не слуша чалга!!!
5)Да има хубава усмивка
6)Външен видШи вземим са възгурдейм... И btw, забелязвам, че момчетата тук са анти-чалгаджии, защо ли и тези около мен не са
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ми нямам точно "идеал" просто трябва да ми харесва още от пъврия път като го видя да ме грабне някак си,да има стил,да има характер,да имаме общи интереси,да уважава хората до себе си,приятелите му да не са някви супер простаци или наркомани щото нали знаете с какъвто се поведеш такъв ставаш и така общо взетоНай-важно е да ме "грабне" всичко друго е с времето си
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Аз и преди съм си давал списъка с изискванията.. ето го пак
1.Висока 175 ( аз съм 180 )
2.Дълги крака
3.Малко стегнато дупе
4.Талия
5.Гърди чашка най-много C
6.Kрасиво лице
7.Яки устни ( пр.А.Джули /Сибел( от мойто даскало ) )
8.Уникална усмивка - прави бели зъби
9.Сини очи
10.Дълги извити мигли
11.Вежди по един специален начин :С немога да кажа как точно..
12.Дълга коса
13.Руса коса
14.Скромна
15.Чаровна
16.Игрива:P
17.Да ме обича
18.Да не е глезла
19.Да не ми се качва на главата
20.Да има достатъчно пари ( не да е богата )
21.Да харесва приятелите ми
22.Да ме изненадва приятно....
23.Да се поддържа
24.Да се обезкосмява
Като се сетя за още ще едитна...![]()
![]()
![]()
The Spark
който квото иска да приказва .. 1 вото нещо което ни привлича е външният вид ... нима ако видите .. някое .. много дебело .. момиче грозно с много силно акне ще го заговорите запознаете излезете и тнт ... това е 1 първото нещо което се забелязва и на което се обръща внимание ... а след това е характера ...
и мисля че съвкупността от цялото ... е най важна ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Харесвам артистични хора, хора на изкуството.. В сравнение с това другите неща остават някак на по- заден план.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
MIiiiiii li4no z men
1.Hubavo lice
2.Hubava figura
3.Dobar harakter
4.Da se spogajda dobre s drugi hora.
1. az nz 6to vinagi gledam teloslojenieto... plo4kite na korema, perkata (toest ramenata), bicepsi i t.n.. mi prosto ne haresvam hyrbi sorry!![]()
2.a da zadyljitelno trqbva da e visok a ne nqkakvo zoba6to bi4e...![]()
3.teq prostotii o4i i kosa - mi pri men vinagi e razli4no, edin pyt rusi dryg
pyt 4ernokosi, imala sym i sineoki i zelenooki i t.n. imam predvid 4e za tova nqmam ideal... e dobre malko si padam po rusi![]()
4.a za dyrjanie - mi samo da ne e nqkakyv dosaden i da se vmania4ava v men (ve4e imah nqkolko takiva) i da ne e nqkakyv snobar...
![]()
tva e mislq 4e e po4ti vs... ako ima nqkakyv takyv tukamoje da mi prati LS
![]()
Първоначално написано от Riot
Хм. Да не е по-висока от мене (което е сравнително лесно аз съм 18
Да има лице. Да е хубаво.
Да има цици.. чашка С е пирфект.
да има убав задник а не като на бременна негърка.
хммм да има бели зъби.
Да има талия
да има права (тъмна) коса по предпочитане.
Да не е досадна
Да е по-тъпа от мене(това също е доста лесно поради високото Ми АйКю)
Родителите и да не се опитват да говорят с мене освен ако аз не пожелая
Да не е мн по-висок от мен..(аз съм 165 ..)
Да е умен..(но не прекалено,за да мога да го смазвам с думи когато ме ядоса..)
С мн къса коса(тъмна..)
С гривна или часовник на лявата ръка..()
Да има чувство за хумор..
Атлетичен..
Да ме уважава..
Да не е прекалено ревнив..
Да е честен..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...