- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалът Ви за момиче/момче
A WTF?!Първоначално написано от gangstata
![]()
![]()
![]()
![]()
razni hora, razni ideali
![]()
Първоначално написано от Riot
Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Точно конкретен идеал за външност нямам. Стига да е чаровен, забавен, умен, да умее да ме кара да се чувствам специална, да ме обича, да ме глези и разнообразява... Просто трябва като го видя и да ми трепне нещичко, тогава значи ми е симпатичен, но често външността лъже, за това предпочитам вътрешната красота пред външната. Аз съм на принципа, че "Опаковката" е до време, а сърцето завинаги!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Mi pone az misla 4e mom4eto trqbva da bude s dobur harakter ne 4ak s tolko golqmo samu4ustvie dobur da me razbira da mi stane 2 nqi dobur priqtel abe naprao vsi4ki nai dobri ka4esta koito trqbva da ima edno mom4e ama to mai4e nqma takova![]()
ами аз рядко срещам момчета дето наистина ми допадат и по характер,и по външност,ама хубавото при мене е че ги разпознавам от пръв погледа по темата - точно определен идеал нямам,или ми харесват или не { в повечето случаи е НЕ
}
Ми не мога да кажа... Винаги съм имала някакъв идеал, но абсолютно винаги съм харесвала момче, в пълната противоположностИ вече съм се уверила, че не външния вид е важен, а самия човек като цяло
![]()
еlsy![]()
Първо всеки гледа външния вид - в първите 10 мин. няма как да му познаваш още характера!
Идеалът ми за момче:
за външния вид:
-трябва да е красив (за да може да ми направи впечатление и да се запознаем)
-по възможност сини очи (обожавам ги!!) и светла коса
-да не е много мускулест, но и да не е без нищо
за характера:
-трябва да се разбираме (най-важното!)
-да е мил с мен и да ме подкрепя
-да се сеща да ми подарява нещо (не е задължително да е нещо голямо, просто нещо синволично) с повод и понякога и без повод
-да ме ревнува (но с мярка!!) - това ми показва че го е грижа да не ме загуби
-трябва да има чувство за хумор (несъмнено! Всяко момиче обича да се смее)
Но вече намерих това момче и съм щастлива![]()
![]()
БЛАГОДАРЯ на всички, които взеха участие по темата!Разбирам, че Ви се е сторила интересна и това много ме радва!!!А сега ще споделя и моето мнение по въпроса.И аз самата нямам точно определен идеал.Мисля, че външният вид е нещо много важно и е нужен за да привлечеш вниманието към себе си за да се заинтересуват от теб.
Моите така наречени критерии са:
-обезателно да е по-висок от мен (аз съм 168 см);
-светли очи по възможност сини (и на зелени съм доволна);
-тъмна коса;
-чаровно,симпатично лице;
-добре сложен в тяло (все пак трябва да ми подхожда)
-умен,забавен с чувство за хумор;
-трядва да се държи много мило с мен, да ме кара да се чувствам специална и значима;
-да уважава мен,мнението ми, да се съобразява и с моите желания;
-мнооого мноооого да ме обича да е готов да направи всичко за мен, да ми угажда;
И мисля да спра до тук ,че много стана май.А и ако някой разпознава тези качества в себе си да ми пиши да не се притеснява(макар и силно да се съмнявам, че ще има такива).Пак Ви благодаря!!!Продължавайте в същия дух.![]()
![]()
![]()
Ам...Първо му гледам убуфките(странно) и после кфи обички има х) др не гледам и да не е ЧАЛГАР х)
1.Да е поне приемливо красива.
2.Да не е по-ниска от мен
3.Да не е на конвеир, т.е. да си има собствен характер,а не да гледа все какво мислят другите.
4.Да е интелигентна.Да не е егоистична кифла, която гледа тъпите батковци.
5.Да не слуша простития (рапове и чалги)
За 2. и 5. правя компромиси.Другото е нужно.
Според мен грозни хора няма. Всеки притежава някаква външна красота,която околните рядко забелязват и рядко я оценяват. Така че не ме вълнува дали външния вид на момчето. Разбира се трябва да не отблъсква от раз хората,но не трябва и да е някой манекен,изкаран от лъскаво списание.
За характерът му : искам да е мил, добър, общителен /въпреки,че аз не съм много общителна,защото се притеснявам/, да умее да те изслушва, без да се мъчи да те разбира, да ти дава съвет/мнение/препоръка в труден момент-на всеки поне веднъж се е случвало да изпадне в безизходица и да се чуди какво да прави и да се чувства много зле. Не изисквам да е много умен, професор, но пък трябва и да има нещо в главата // . 'Моето' момченце нека си има самочувствие, но да е в мярка и да не превишава границата.
Тялото му да е горе-долу като моето-нито дебел,нито слаб,а някакво средно положение. Височината не ме касае, но бих се радвала ако е около 160-165 см, за да ми е лесно целуването и да не се налага Той/аз да се качваме на високи обувки или пък да се навеждаме //.
Е,това е е моят идеал. Може някои да кажат, че съм луда, но това не ме притеснява. Убедена съм, че се срещат все още такива момчета.Друг е въпросът дали биха ме искали /
/
и аз такаПървоначално написано от extreme_
Znachi...Estestveno purvo kato go vidq mi pravi vpechatlenie vunshniq vid..Nai-veche mi pravqt vpechatlenie ochite nz zashto..vinagi kogato se zapoznavam s momche obrushtam mn vnimanie na ochite..kato me omae zapochvam da go opoznavam po-dobre i ako haraktera mu e super..
Za men e vajno e da si imame doverie,da me razsmiva i da se chuvstvam napulno spokoino i udobno v kompaniqta mu
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Най-важното май е сходния характер... и изобщо вкус за всичко... външния вид също е важен, но май на първо място е доверието![]()
Мм и чувство за хумор... и да се чувствам добре с него... пък за очите.... предпочитам да са тъмни, хората с светли очи някак не ми понасят многомойту лапи си е най :P
![]()