.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Искам промяна!!

Здравейте всички! Разделих се с моя приятел и сега чувствам, че имам нужда от промяна. Искам да променя най-вече прическата си и се надявам, че ще получа някакви предложения. Които иска да ми помогне ще дам и снимки, но по ЛС или пък скайп също става. Който има желание да ми помогне да направя някаква промяна да ми пише Благодаря

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    amm.. to i az iskam za6tot mi e pisnalo ot si4ko .... ot ne6tata koito vsekidnevno me izkarvat ot kontrol ... ot tfa 4e iskam da se vlubq a NE moga .... za6tot kogato si haresam nqkoi to tova ne trae pove4e ot 1 sedmica ...

ta ako iska6 zaedno da zapo4nem palnata si promqna

xaxxxx ama dryg e vaprosa 4e ti samo pri4eskata 6te smenq666
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Да, с това искам да започна.. Като за начало мисля, че е добре, а с времето ще направя и още много промени Ако искаш остави скайп да разменим някой и друг лаф

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    eeeemm dybre .. aide ama 6te ti go dam na li4no 6tot ina4e mnou narod pi6e ....
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Искам и аз да се включа с едно предложенийце,може ли?Та то е-за косата-да си направиш прическа,съвсем различна от тези,които си имала до сега-ако си с дълга коса я подстрижи късо,ако пък косата ти е къса-боядисай я,или малко я изсветли,а после промени и стила на обличане,но тва-постепенно,щот пари за нов гардероб...И в грима..и въобще,ако искаш може да обменим скайп,пиши на личен
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Здравейте от мен значи аз мога да ти кажа че доста често си сменям прическата. Първо косата ми беше дълга и я постригах драстично до 3ти номер с машнката, после я оставих да порасне малко и я правех на ластички със едни такива дребни ластички и като на много фонтанчета като порасна с още около 1 пръст я направих на руси кичори, след това я постригах пак и я боядисах зелена. След това ми поотрасна още малко и се боядисах руса (попринцип косата ми е кестенява) стоях около месец руса и после си върнах моя си цвят (тоест кестенявото) и сега пак съм с мн къса прическа тип между 2ри и 3ти номер с машинката. Тва е от мен надявам се да съм помогнала с идеите които съм експериментирала върху себе си.

П.П. с какъв цвят да си промениш косата обаче зависи как ще ти стои за де не е грозно за това тр ти да си прецениш. Аиде успех в преобразяването на прическата си!!! \/
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    можеш да си направиш раста,ама не цялата коса,ми само една-две за екстравагандност...аз съм си мислила такова нещо,ама както са ми казвали,косата ми не е достатъчно дълга за това
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Ами работата е там, че на мен не ми отива всичко иначе нямаше да се чудя толкова. Страх ме е и да експериментирам много, а иначе за раста.. Не знам дали ще седи добре.. Ако имаш някоя записана снимчица ще е супер

Няма ли и други, които да искат да ми предложат нещо ..

Иди на фризьор. Крайно ли звучи?
    Огледай нета, списания, ала-бала. Не се притеснявай да занесеш един тон снимки - все пак ти плащаш! Обсъдете кое е най-много би ти подхождало като цвят, дължина, форма... Специалистът - това е най-доброто решение!
    http://www.hairstylesdesign.com

Не ми е проблем да отида при фризиор и там да си харесам нещо, но на мен ми трябва повече време - не само за избора, ами ще има и мислене голямо ... Още повече, че искам нещо по - различно. Нещо като на това момиче ( http://89.215.175.32/p/03/72/88/3728894.jpg ) но ми е трудно да преценя за себе си, дали би ми ходило.. ;/ докато като гледам някой непознат ми е лесно да си го представя.. За това и пуснах тая тема. Нека, който има желание да ми помогне, да ми пише. а аз ще дам снимки...

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Аз ще ти хелпна имам доста прически в компютъра си
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Ако си със широко лице- бритон!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Ако си със широко лице- бритон!
    По- скоро е кръгличко

Elisa`Day ами като имаш време ми пиши за снимките

Ami, kakvo da te posuvetvam.. i az sum sushtata na taq tema, samo deto oshte ne sum osushtestvila mechtata si Naprimer kakto kazaha - napravi se korenno razlichna, no da e neshto, koeto da ti otiva. Da rechem mogesh da se boqdisash v nqkoi kreshtqsht cvqt , ruso, cherveno, kestenqvo Mogesh da si napravish britonche, da se nakudrish qko, posle da izpravish kosata Probvai nai - razlichni pricheski, kupi si presa i rolchici i davai, mogesh i na pliti da se spletesh ili na frizior napravo.. Ima mn nachini.. Mogesh da q skusish, no ne mnogo, za da mogesh da pravish po - gornite razlichni pricheski i ne zabravqi cveta, a moge i da se sdobiwesh s nov garderob, izobshto mn dobre shte ti se otrazi edna promqna.. Che i staqta si mogesh da podredish razlichno ili da q boqdisash, uspeh v nachinanieto
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=134789 Много си сладинка и гледай д ане си намаляш дължината много много.. Само формата ако питаш мен..
    Love Ickooo

да ти приличаме на стилист капанов ?

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    да ти приличаме на стилист капанов ?
    Ако имаш някакъв проблем с темата ми - не влизай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си