- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В каква посока се бръснете?
Предварително се извинявам, ако има таква тема. Та въпросът ми е - в каква посока се бръснете в бикини зоната?
Срещу посоката на косъма![]()
+1Първоначално написано от enchantinggirl
![]()
i got a little Secret for ya..
Aми аз преди се опитвах срещу посоката на косъма само че ... кожата ми почна да се възпалява и да ми излизат пъпчици![]()
И затова сега се бръсна там не срещу посоката .. ами малко по-настрани , остава малко да боцка но какво пък... не е толкова страшно
срещу посоката на космите
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
Срещу посоката на косъмчетата, въпреки че не трябва.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Абе ако ме питаш мен-точно така трябва![]()
i got a little Secret for ya..
+1Първоначално написано от enchantinggirl
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
+1
.....Love You Forever..........
Срещу посоката на косъма :P
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
Ами вече като се замисля си бръсна само мишниците-срещу посоката растежа на косъма.Ама вече като дойде лятото и тях ще ги почна с кола маска![]()
+1Black`Wings написа:
Aми аз преди се опитвах срещу посоката на косъма само че ... кожата ми почна да се възпалява и да ми излизат пъпчици
И затова сега се бръсна там не срещу посоката .. ами малко по-настрани , остава малко да боцка но какво пък... не е толкова страшно![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...