.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Град
    там където мечтите стават реалност

Какво кара едно момиче да "изтръпне"?Да запомни мо

Хайде момичета,споделета как жест или думи,могат така да ви забият в съзнанието,че да не ги забравите и дори да се влюбите.Какво ви привлича в един мъж най-много и ви кара да мислите за него,да не го забравяте,кои мъже са ви интересни Посочвайте и на колко сте години защото и това е важно за мен
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

:p

ami obiknovenno ne6toto ,koeto purvo me vpe4atlqva v edin 4ovek e krasivata mu usmivka ..izlu4vaneto
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    a avtora I IZOB6TO MOM4ETATA KAKVO MISLQT PO VAPROSA KOE PRAVI MOMI4ETO YNIKALNO
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

когато харесвам някое момче ми е нужно само една усмивка , за да не си го избия от мислите...

Град
    Нещо друго?Очи,вежди,поглед?Щом заговорихме за усмивки
    А нещо по-интересно и много силно?Нещо което да ви възбуди?Докосване,нежности някакви(какви)?
    Моля пишете и години,че това е много важно!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    правиш и една шпакла и няма как да те забрави
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: Какво кара едно момиче да "изтръпне"?Да запомн

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Хайде момичета,споделета как жест или думи,могат така да ви забият в съзнанието,че да не ги забравите и дори да се влюбите.Какво ви привлича в един мъж най-много и ви кара да мислите за него,да не го забравяте,кои мъже са ви интересни Посочвайте и на колко сте години защото и това е важно за мен
    ако момчето не ми харесва по никакъв начин няма шанс да ме спечели с думи или дела..ако имам симпатии определено да показва внимание,да се държи мило,..и някакви такива мънички нещица..поне мен ме впечатляват..например ако сте в 1 даскало и се познавате й отваряй вратата когато излизате,предлагай й якето си ако е студено времето..надявам се си ме разбрал..
    ПП на 16 съм..ако има такова значение

Така се влюбих... мъж,който с един израз( може би,би могло да се нарече и комплимент,напълно естествен,в ситуация,в която не очаквах),поглед и усмивка(всичко изглеждаше напълно искрено или поне на мен ми се иска да е така; вярвам,че думи,излизащи от сърце,достигат до сърце),така ме плени,че не мога да спра да мисля за него от два месеца...
    Погледът...понякога,той казва повече,отколкото думите. Но често,наистина е важно,да се казват гласно някои неща,защото негласните често остават неразбрани...

Иначе,аз обичам сериозните неща и привличането от нещо в даден човек,то е излъчването и онова,което пърха в корема При мен,сърцето говори..

Мъж може да ме впечатли с очи/поглед,усмивка и ...как да го нарека,за да звучи добре.. с начин на мислене.
    Просто приказки или наизустени умни реплики,не биха ме впечатлили.

// Почти 19г. съм.
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Град
    Наистина ли се впечатлявате от такива неща?
    Или винаги си падате по лошите момчета,които не правят тези неща?
    Искам да бъдете откровени
    Благодаря на всички за мненията до тук!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от if__
    когато харесвам някое момче ми е нужно само една усмивка , за да не си го избия от мислите...
    +1
    И също така да ми покаже, че държи на мене

Супер фен
    тресни и един между очите, нема те забрави - гаранция

Град
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    +1
    Кога разбираш,че той държи на теб?

Град
    hate city plovdiv, майна
    ма ти си много тъп ша ма извиняваш ама е така, може ли момичетата да пишат по толкова много и ти да питаш "наистина ли се впечетлявате от такива неща?" ми ако не се впечетляваха щяха да напишат някоя глупост кат мойта... мисли преди да пишеш

Нещо друго?Очи,вежди,поглед?Щом заговорихме за усмивки
    А нещо по-интересно и много силно?Нещо което да ви възбуди?Докосване,нежности някакви(какви)?
    Моля пишете и години,че това е много важно!
    А автора на темата на колко години е? Че и това е важно.

Виж,погледът наистина е много важен,той изразява страшно много мисли и емоции.

Ако имаш някаква връзка с момичето,всякакви ласки биха я накарали да се чувства добре.
    Ако нямаш връзка - прегръдката е най-милия и силен,как да кажа,момент.
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    +1
    Кога разбираш,че той държи на теб?
    кат те питат "кво прави вчера"
    казваш "лъсках бастуня и мислих за теб!"

аз така правим, и резултата е 100% в твоя полза

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    зависи си от момичето...някои си падат по лошите момчета,други по по-романтичните и мили.. мисля,че е прекалено относително

Град
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ма ти си много тъп ша ма извиняваш ама е така, може ли момичетата да пишат по толкова много и ти да питаш "наистина ли се впечетлявате от такива неща?" ми ако не се впечетляваха щяха да напишат някоя глупост кат мойта... мисли преди да пишеш
    Ей,овчар,без обиди моля Знам,че се впечатляват обаче в днешно време когато всички гледат парите и колата,не мислех,че ще се споменат такива неща,пък и кавалерите са малко...Може би това е причината.
    Не че нещо ама какво ти пречи моята тема,като не те кефи,не пиши

На въпроса на колко съм-19години Навършени

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Ей,овчар,без обиди моля Знам,че се впечатляват обаче в днешно време когато всички гледат парите и колата,не мислех,че ще се споменат такива неща,пък и кавалерите са малко...Може би това е причината.
    Не че нещо ама какво ти пречи моята тема,като не те кефи,не пиши

На въпроса на колко съм-19години Навършени
    на овчар най-мраза да ме обиждат паса кози... за 19 навършени нямаш акъл за 5 пари.. може би си неосъзнат гей помисли над този въпрос...

Супер фен
    абе пич, заеби кво ти говорят тука - то затва петък вечер тия дет се впечатляват от характера и душата седят във форума, а не са с тия с парите и колите
    дейба мойта кола е на ремонт тая седмица

Мега фен Аватара на iiirish

Re: Какво кара едно момиче да "изтръпне"?Да запомн

как жест или думи,могат така да ви забият в съзнанието,че да не ги забравите и дори да се влюбите
    Безкрайно тъпо изказване! Никой неможе с две думи или жест да ме накара да се влюбя в него! Това са детинщини, които се раждат само в главите на пубертетчета-недоносчета

извън тази забележка бих отговорила, че в един мъж не може да ме привлече нещо конкретно. за да се запечата той в съзнанието ми, трябва цялото му излъчване да ме е грабнало, от най-малкия до най-съществения детайл

Ами мен в началото нищо не ме впечатлява, ама нищо.Като се запозная с някой, после не го помня.Ако някой не ме подсети за него или той самия не ме заговори няма да разбера, че го познавам..

Град
    Jamaica
    az mnogo obi4am da me gu6kat i da mi govorqt milo

Обичам момчето до мен да ме обсипва с внимание, да има чувство за хумор обезателно и да ме гушка Обичам и да си играят с косата ми Нз... може да ви звучи смешно, но това е истина
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    София
    Ами... при мен лично нещото, което ме впечатлява, рядко е едно и също. Не търся някакъв стандарт.

Преди няколко години това, което ме привлече от първата среща (имам предвид от запознанството ни), към едно момче беше крайната му прямота. Това, че казва това, което мисли, не залъгва с празни приказки и всяка дума си беше на мястото. Въпреки че не беше голям красавец, доста дълго време бях запленена от него. Това беше, когато бях на 15, и лесно се подлъгах... После разбрах, че не е толкова добре всичко да се казва "право куме в очи" ... понякога това наранява

Настоящият ми приятел пък ме впечатли не с думи (макар че и това изигра голяма роля), а с това, че е различен от повечето момчета, които познавам - мисли различно, знае във всяка една ситуация как да се държи и най-вече знае кога да чака и кога да действа... Вече повече от година сме заедно

Според мен едно момче впечатлява, когато още от първата секунда можеш да кажеш, че е различен в нещо (разбира се, желателно е да е в положителен аспект)...

Понеже авторът държи на възрастта - на 18 съм.
    ... I'm doin' what I know is right...

ммм аз бързо се впечатлявам ... но след като опозная човека разбирам че не е това за което съм го мислила иначе за да ме впечатли силно и след като го опозная ... ами като за начало ако изляз с него някъде вечерта там на заведение с приятели да не се напива като свиня!Да е весел и да не псува като кароцар за най-малкото а кое ме възбужда нежните целувки по врата не мога да им устоя разтапям се
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си