.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    В началото ми правят ми голямо впечатление очите и усмивката. А когато ме погали по косата...направо настръхвам! След това трябва да разбера, че държи на мен, а това идва както от малките жестове, така и от голямата подкрепа в трудни моменти. Но никой не може точно да ти обясни психологията на момичетата, за всеки е различно. Иначе щеше и книга да е излезнала по въпроса

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от amylee92
    miiii da naistina mom4eto trqbva da ima xubava usmivka
    Стига е ,аз имам 5 изкъртени зъби,ше умра сам
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

от различни неща попринцип..но най-вече се впечатлявам от погледа,от ръцете,усмивката,държаниет о..btw карам 17 , a иначе пощурявам като ме гушка през кръста..
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Цялостното излъчване. Просто като погледна момчето или става или не. Иначе ми правят впечатление очите (погледа), дланите и устните.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Значи момичета,никога не бихте си паднали по добре изглеждащо сериозно момче,което се усмихва малко и не говори много?
    Обичате засмяни и приветливи хора,забавни и готини

п.п.Като мен значи
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Значи момичета,никога не бихте си паднали по добре изглеждащо сериозно момче,което се усмихва малко и не говори много?

п.п.Като мен значи
    ее зависи,ти пък сега...но попринцип да засмяни,весели,общителни и готини хора -те тфа е :P ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC

п.п.Като мен значи
    ее зависи,ти пък сега...но попринцип да засмяни,весели,общителни и готини хора -те тфа е :P ..
    Да ама трябваше да стана на 19 че да се науча да се усмихвам и да пускам уместни шеги...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

п.п.Като мен значи
    Да ама трябваше да стана на 19 че да се науча да се усмихвам и да пускам уместни шеги...
    доказателство,че никога не е твърде късно.. ти поне си се научил на уместни шеги,ми аз кви простотии ръся ама кво да направя,не ми е лесно ама

Град

п.п.Като мен значи
    доказателство,че никога не е твърде късно.. ти поне си се научил на уместни шеги,ми аз кви простотии ръся ама кво да направя,не ми е лесно ама
    Абе когато кажеш простотия просто покажи деколте и вярвай ми това изтрива кратковременната памет и се задействат други процеси.Ми аз ако кажа простотия и си извада патката на масата ще стане още по-зле...

Ми аз ако кажа простотия и си извада патката на масата ще стане още по-зле...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    нищо не може да ме накара да запомня някого и той да не ми се изтрие от главата , просто зависи от човека и нищо друго

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    усмивка,поглед,походка,на4и н на говорене...това са нещата.4рез които не си избивам от ума дадено мом4е...15год.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен
    Вамп без да съм путка мога да ти кажа от какво се впечатляват. Не ги слушай тия шматки какво ти говорят - очи , усмивка , вежди , нокти дрън дрън че пляс, още малко гледайте кой номер обувки носи. Едно момиче може да го впечатлиш тогава когато му покажеш нещо ново от живота, нещо което не е виждало. Разбира се трябва да си лошо момче, но не ме разбирайте погрешно, под лошо момче не визирам някой селско парче което се държи грубиянски, а човек който само докато върви всява респект и никой мухльо не може да му говори на въпреки, да бъде мъжкар... Достатъчно е да се изпъкне пред момчетата които са около момичето и е твое, независимо какво е то. Момче което знае във всяка една дадена ситуация знае какво да направи и държи на думата си, а не някакъв неоправен путьо. За да изтръпне момичето не е необходима само 1 прегръдка. То трябва да се чувства сигурно, да сигурно това е точната дума. Ето от това се впечатляват момичетата драги вамп...Tова са общите критерий които впечатляват всяко/всяка момиче / жена , останалото което са ти написали си е жалка частност която не играе кой знае каква роля. Женското съсловие - излишно е да спорите. Добре знаем че това си е истината.

Голям фен Аватара на alehole

Re: Какво кара едно момиче да "изтръпне"?Да запомн

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Хайде момичета,споделета как жест или думи,могат така да ви забият в съзнанието,че да не ги забравите и дори да се влюбите.Какво ви привлича в един мъж най-много и ви кара да мислите за него,да не го забравяте,кои мъже са ви интересни Посочвайте и на колко сте години защото и това е важно за мен
    ако момчето не ми харесва по никакъв начин няма шанс да ме спечели с думи или дела..ако имам симпатии определено да показва внимание,да се държи мило,..и някакви такива мънички нещица..поне мен ме впечатляват..например ако сте в 1 даскало и се познавате й отваряй вратата когато излизате,предлагай й якето си ако е студено времето..надявам се си ме разбрал..
    ПП на 16 съм..ако има такова значение
    Хммммм и аз съм на това мнение .. ако го харесвам безумно в сички случай няма да го забравя както стана с едно момче .. жалкото беше че той беше ужасно груп е сега е различен и нежен но ми причини болка .. сега се радвам и на най-малкото на една усмивка .. дори да е по скайпа и аз съм на 16 =)
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Относителна работа...

Съгласна съм, че момчето трябва да всява респект! Друго си е до тебе да има стабилно рамо на което да се опреш ~под стабилно рамо нямам предвид сичките да заприличате на Рамбо или Хълк Хоугън~ Но по-важно е да покажеш на момичето, че е ценено и уважавано. Колкото до изтръпването то е следствие от някакви чувства! И не на последно място както споменаха и по-горе, ако момичето няма интерес към теб каквото и да направиш ще е излишно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си