Ами... при мен лично нещото, което ме впечатлява, рядко е едно и също. Не търся някакъв стандарт.

Преди няколко години това, което ме привлече от първата среща (имам предвид от запознанството ни), към едно момче беше крайната му прямота. Това, че казва това, което мисли, не залъгва с празни приказки и всяка дума си беше на мястото. Въпреки че не беше голям красавец, доста дълго време бях запленена от него. Това беше, когато бях на 15, и лесно се подлъгах... После разбрах, че не е толкова добре всичко да се казва "право куме в очи" ... понякога това наранява

Настоящият ми приятел пък ме впечатли не с думи (макар че и това изигра голяма роля), а с това, че е различен от повечето момчета, които познавам - мисли различно, знае във всяка една ситуация как да се държи и най-вече знае кога да чака и кога да действа... Вече повече от година сме заедно

Според мен едно момче впечатлява, когато още от първата секунда можеш да кажеш, че е различен в нещо (разбира се, желателно е да е в положителен аспект)...

Понеже авторът държи на възрастта - на 18 съм.